Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Mit írjak az ingatlan leírásába?
Kategóriák

Mit írjak az ingatlan leírásába?

A cikket a 8. 7. 2021 oldalon frissítették.

Az ingatlan leírása fontos része a hirdetésnek. Lehetővé teszi, hogy olyan tényeket közöljön amik nem egyértelműek a fotókról első ránézésre vagy ami segít megérteni a bérlőnek, hogy miért egyedi az ingatlan. Hogy a lehető legjobb technikai segítséget adjuk és, hogy a lehető legtöbb lehetséges bérlőhöz jusson, kövesse az alábbi tippeket:

Környék

Kezdje a nagyobb képpel. Írja le az ingatlan környékét és kerületét. Említse meg, hogy mit kínál a környék a bérlőknek, például, sportolási lehetőségeket vagy parkokat. Gyakran a lehetséges bérlők tudni szeretnék, hogy hány kávézó/cukrászda/étterem található a közelben, illetve, hogy lesz e lehetőségük élelmiszert venni késő éjszaka. Továbbá szeretik tudni, hogy milyen messzi lesznek a város nevezetességei. Javasoljuk, hogy említse meg az összes tömegközlekedési lehetőséget. Ezeket az információkat megadva, kevesebb kérdése lesz a bérlőknek és segít nekik, hogy gyorsan küldjenek foglalási kérelmet!

Épület és az ingatlan

Miután leírta a környéket, írja le az épületet és az ingatlant. Van lift az épületben (könnyű felvinni a csomagokat és a bevásárlást)? Hányadik emeleten van? Amikor leírja az ingatlant, írja le, hogyan kapcsolódnak a helységek egymáshoz és hogy milyen berendezés van mindegyik szobában.

Gondolja át: Mit szeretne egy bérlő még tudni erről az ingatlanról? Például van egy futon az egyik szobában, de nem szeretné, ha a bérlők ágynak használnák.

Egyéb érdekes és hasznos információ

Lehetnek olyan adatok amik nem passzolnak jól az előző paragrafusokban vagy lehet olyan információ amit szeretne kiemelni.

Bátran ismételje, hogy az ingatlan teljesen felszerelt, hogy van Wi-Fi adott sebességgel és, hogy az ágynemű és a törülközők rendelkezésre állnak. Szintén említse meg újra, hogy az ingatlan hány személyt fogad, hogy alkalmas e háziállatoknak és gyerekeknek és (nagyon fontos), hogy milyen parkolási lehetőségek vannak a környéken.