Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Hogyan működik a Flatio? Kapcsolatba léphetek a tulajdonossal mielőtt foglalási kérelmet küldök?
Kategóriák

Kapcsolatba léphetek a tulajdonossal mielőtt foglalási kérelmet küldök?

A cikket a 24. 5. 2024 oldalon frissítették.

Bár nem tesszük közzé a bérbeadók személyes elérhetőségeit és nem tudjuk azokat megosztani Önnel, amíg nincs érvényes bérleti szerződése az ingatlanra, bármikor kapcsolatba léphet bármelyik bérbeadóval közvetlenül a platformon keresztül.

Mielőtt foglalási kérelmet tesz

Ha szeretne kapcsolatba lépni egy bérbeadóval, mielőtt hivatalos foglalási kérelmet tesz az ingatlanra, megteheti ezt a hirdetés részletein keresztül. Egyszerűen nyissa meg a hirdetés részleteit, görgessen le a "A tulajdonosról" részhez, és klikkeljen a "Kérdés küldése" gombra.

(MegjegyzésAz üzenetek küldéséhez szükséges egy bérlői profil. Ha eddig még nem hozott létre profilt, most meg kell tennie.)

Ezt az opciót használhatja arra, hogy bármilyen további információt kérjen, amit nem talált meg az írott leírásokban vagy a fényképeken.

A foglalási kérelem benyújtása után

Amint létrehoz egy foglalási kérelmet, közvetlenül kapcsolatba léphet az adott ingatlan bérbeadójával a Bérleményeim fiókján keresztül. Csak menjen a Üzenetek szekcióba, klikkeljen az "Új üzenet" gombra, és kiválaszthatja, melyik bérbeadónak szeretne üzenetet küldeni!

Amint van egy érvényes bérleti szerződése, mi is megosztjuk Önnel a bérbeadó közvetlen személyes elérhetőségeit a könnyebb kommunikáció érdekében.

Segített ez a cikk?