Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Információk a média számára

Minden szükséges egy helyen van

Grafika és fényképek

Logó + Logó utasítás
Letölteni
Radim Rezek, CEO
Letölteni

Flatio néhány szóval

A cég Flatio az egy szakember a középtávú bérletekre. Különösen azok számára van, akiknek kell találniuk néhány hónapra szóló albérletet, leggyakrabban hosszabb munka utazás, tanulmány, Erasmus tartózkodás vagy a saját tulajdonának újjáépítése során. Vagy pedig azok számára, akik külföldről érkeznek, hogy hosszú ideig meglátogathassák családjukat és barátaikat.

A szolgáltatás ötlete az ingatlanpiac összekapcsolása a legmodernebb technológiákkal az egész bérlet folyamatának egyszerűsítése érdekében. A Flatio esetében nincsenek semmi sztereotípus ingatlanügynökségek dolgai, mint az óvadék, személyes lakásnézés vagy szerződések aláírása a lakásban. Lakásnézések a Flatio oldalon virtuális túrákon keresztül működnek, a szerződések aláírása online van és a végén a fizetéseket a bérletért a bérlők online fizethetik kártyával. Flatio az egyszerűségre, a sebességre és a maximális kényelemre épül mindkét oldalon. Szállást foglálni a Flatio oldalon keresztül lehet a világ bármely helyéről.

Flatio most Prágában és Brnóban működik. Mindenek a háterében ott ál az üzletember Radim Rezek. A Flatio befektetője a befektetési csoport Enern.

Kapcsolat

Jan Hustak
PR manager
Jan Husták