Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Válasszon bérletet

Böngésszen az ajánlatokon teljesen keresztül online, nem kell sehova menni, futni vagy valakivel telefonálni.

Vegyen egy 24 órás séta a lakásban, olvassa el a értékeléseket a volt bérlőktól.

Válasszon bérletet

Válassza ki a legjobb lakás a középtávú bérleti lakásokból. Nezze mek őketvirtuális túránkeresztül, nézze meg a fenyképeket, recenziókat és a tulajdonos adatlapját. A valós lakás leírásért, fenyképekért és virtuális túrák ért kezünket a tűzbe rakjuk. Ellenkező esetben elszállásoljuk a szállodában a mi költségeinkre, vagy talalunk új lakást. Ezenkívül a lakhatási szerződést el lehet olvasni a foglalás előtt.

Foglaljon bérletet

Megtalálta az álomlakást? Ne várjon! És mingyárt foglalja le.A foglalás utánblokkolva lesz az összeg 5990 Ft az ön kártyáján. Olyan egyszerű! Oszt még dolgozzon az adatlapján. Nagyon fontos. Az adatlap alapján a lakástulajdonos dönt a foglalás jóváhagyásról.

Várja meg a foglalás jóváhagyását

Most már csak várjon cseppet. A foglalás jóváhagyására a tulajdonosnak 24 órája. A foglalás jóváhagyása után elkezdhet pakolni. A blokkolt összeg szintén le lesz vonva 5990 Ft az ön számlárájú, ez egy foglalási díj, tehát egy kiss jutalom a szolgáltatásainkért, amelyiket örommel nyújtunk.

Megkötni a szerződést

A szerződést egyszerűen online megkötssuk. Rendszerünk magas biztonságot nyújt a személyes adatoknak a rejtjelek segítségével. Az egyes lakásajánlatoknál szerződések állnak rendelkezésre. Adja hozzá a szükséges adatokat, csatolja hozzá a személyi igazolvány másolatát és írja alá. Ez egy kettő megvan.

Élvezze az új otthont nyugalomban

Munkánk nem áll meg a hirdetés megjelenítéssel, még a szerződés megkötésével. Mindennel segít önöknek az alkalmazásunk Bérleményeim. És az ügyfélvonal a hét minden napján 8 órától 20 óráig áll rendelkezésre.

Találjon új bérletet még ma

Mindennel segít az alkalmazás Bérleményeim. Együttműködésünk nem ér véget a hirdetéssel, még egy szerződés megkötésével sem.

Elkezdeni bérletet keresni