Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Válasszon bérletet

Böngésszen az ajánlatokon teljesen keresztül online, nem kell sehova menni, futni vagy valakivel telefonálni.

Vegyen egy 24 órás séta a lakásban, olvassa el a értékeléseket a volt bérlőktól.

Válasszon bérletet

Válassza ki a legjobb lakás a középtávú bérleti lakásokból. Nezze mek őketvirtuális túránkeresztül, nézze meg a fenyképeket, recenziókat és a tulajdonos adatlapját. A valós lakás leírásért, fenyképekért és virtuális túrák ért kezünket a tűzbe rakjuk. Ellenkező esetben elszállásoljuk a szállodában a mi költségeinkre, vagy talalunk új lakást. Ezenkívül a lakhatási szerződést el lehet olvasni a foglalás előtt.

Foglaljon bérletet

Megtalálta az álomlakást? Ne várjon! És mingyárt foglalja le.A foglalás utánblokkolva lesz az összeg 5 990 Ft az ön kártyáján. Olyan egyszerű! Oszt még dolgozzon az adatlapján. Nagyon fontos. Az adatlap alapján a lakástulajdonos dönt a foglalás jóváhagyásról.

Várja meg a foglalás jóváhagyását

Most már csak várjon cseppet. A foglalás jóváhagyására a tulajdonosnak 24 órája. A foglalás jóváhagyása után elkezdhet pakolni. A blokkolt összeg szintén le lesz vonva 5 990 Ft az ön számlárájú, ez egy foglalási díj, tehát egy kiss jutalom a szolgáltatásainkért, amelyiket örommel nyújtunk.

Megkötni a szerződést

A szerződést egyszerűen online megkötssuk. Rendszerünk magas biztonságot nyújt a személyes adatoknak a rejtjelek segítségével. Az egyes lakásajánlatoknál szerződések állnak rendelkezésre. Adja hozzá a szükséges adatokat, csatolja hozzá a személyi igazolvány másolatát és írja alá. Ez egy kettő megvan.

Élvezze az új otthont nyugalomban

Munkánk nem áll meg a hirdetés megjelenítéssel, még a szerződés megkötésével. Mindennel segít önöknek az alkalmazásunk Bérleményeim. És az ügyfélvonal a hét minden napján 8 órától 20 óráig áll rendelkezésre.

Találjon új bérletet még ma

Mindennel segít az alkalmazás Bérleményeim. Együttműködésünk nem ér véget a hirdetéssel, még egy szerződés megkötésével sem.

Elkezdeni bérletet keresni