Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Aikaterina K.

Barátommal megyunk Erasmus-raGörögországból jöttem, és Erasmusra megyek Prágába, ahol egész februárig tanulni fogok. Viszonylag csendes ember vagyok, és szeretem a személyes helyemet. Ez is a fő oka annak, miért döntöttem úgy, hogy saját lakásomat bérelnék, ahelyett hogy kollégiumban lakjak. Nagyon kreatív vagyok és szeretek utazni. Barátommal fogok lakni, aki a legjobb barátom már középsulitól. Most utazunk és sok időt töltünk együtt. Nagyszerű.

Mit keresek pontosan

Közepes méretű lakást keresek, ahol igazán jól érzem magamat. Ideális lenne két szobás nem messze a belvárosbtól.

Melyik lakást végül választottam

Végül megtaláltam amit kerestem. Lakás az első emeleten van, kétszobás és a belvárosba igazán csak pár perc gyalog. Konkrétan a lakás Prága 2 Vinohrady részben van. Ez egy régebbi épület, amelyben a Prága történelmét érzem. Ugyanakkor a lakás újonnan felújított és felszerelt.

A lakás igazán szép helyen van. Az utca ki van kövezve kő kockákkal és az oldalakon fák nőnek. Nagyon jól érzem ott magamat. Megtudtuk, hogy nem messze a lakástól egy gyönyörú park van Havlíčkovy sady, tegnap egy kis pikniket csináltunk ott a barátommal.

És mi lett a vége

Mingyárt kezdődik a téli szemeszter. Mink már be vagyunk költözve, és lassan kezdunk orientálodni Prágában. Ez egy nagyszerű félév lesz!

Kezdje el írni saját történetét

Találjon a Flatio oldalon bérletet már 1 hónaptol.