Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Tamás M.

Cégünk új irodát nyitottTamás vagyok és Csehországból származom. Cégünk mostanság új irodával bővult, és ezért Prágába is költözöm.Feleségem Alina természetesen megy velem, és már alig várja az új bérletunket. Szeretem a rendet, és azt hiszem, nagyon megbízható ember vagyok. Sok érdekeltségem van, mint fitness, utazás, egészséges életmód, jó étel, irodalom, drága barátaim és végül, de nem utolsó sorban az online marketing is.

Mit keresek pontosan

A lakást jelenleg csak egy hónapra keresek, azzal a lehetőséggel, hogy a kölcsönös megelégedettségtől függően 6 hónapra bővülhet. Lakásválasztásnál nagyon fontos nekem a lakás elhelyezése. Az én kívánságom az, hogy az irodámtól nem messze lakjak, hogy gyalog is tudjak munkába menni és ne legyen szükséges sietnem a vilamossra vagy a reggeli dugóban álnom. Feleségemmel inkább kisebb lakást keresünk, amelyek százszázalékossak és szépen be vannak rendezve. Nem akarunk semmi aggódást. Alina szeretne zuhanyzó fülkét és szép kilátást Prágára a reggelinél vagy kávénál.

Melyik lakást végül választottam

Végül kiválasztotunk egy otthonias lakást, szépen berendezettet 1+kk Prága 9.-es körzetébem, amelyik tökéletes. Zuhanyt, gyönyörű kilátást és egy új épületet akartunk. Ez minden teljesült. Ráadásul pár lépésnyire fogunk élni a munkámtól, ami az én álmom volt.

Az új lakásunkban a legjobban aszt élvezem, hogy az ágyből nézhessuk a tévét. Gyakran elalszom a film vége előtt, de ez a kényelem számomra kifizethetetlen.

És mi lett a vége

Ezt a lakást bérbe vesszük még 5 hónapra. Már megbeszéltuk a tulajdonossal és hamarosan áláírjuk a szerződést. Mind a két fél nagyon elégedett.

Kezdje el írni saját történetét

Találjon a Flatio oldalon bérletet már 1 hónaptol.