Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Veronika R.

Hosszú távra szóló bérletet keresünkVeronika vagyok és barátommal Katrimmal átmeneti szállást keresünk. Én Csehországból vagyok és most költözöm Prágába, munka és a barátom után, aki itt dolgozik az éttermi üzletágban. Apja után egyiptomi alámpolgársága van, annya után pedig Angol és az angol nyelv őneki a kommunikációs nyelve. Csehországban most egy és negyed évet van, és a cseh nyelvnet nagyon jól érti. Tavalyi augusztustól vagyunk egyutt és most közös jövőt és lakást tervezunk.

Fiatal, tisztességes és csendes páros vagyunk háziállatok nélkül. Nagyon örulnénk, ha az első Prágában töltött hónapban, otthont találnák egy szép lakásban.

Mit keresunk pontosan

Amint azt a bevezetésben írtam, ideiglenes bérletet keresünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hosszabb időre válasszünk egy lakást. Lakásnézések, papírmunka és mindem ami a bérlakáskereséshez tartozik nagyon fárasztó és időigényes. Nem tudom elképzelni, hogy ez minden mellet, még minden nap bejárni Prágába. Így ez biztosan kellemesebb lesz. Barátom most egy kis lakásban él lakótársával. De mi csak helyet keresünk magunknak.

Mivel csak egy hónapra keresünk lakást, akarjuk hogy be legyen rendezve.

Milyen lakást választotunk végül

Nagyon sok lakás megtetszett és nagyon nehéz volt kiválasztani az igazit. Nekünk nagyon fontos volt az ár, nem akartunk túl sokat költeni, mivel lakást találni hosszútávú bérletre elején elég időigényes, ha beleszáítsuk mennyi pénz kell az óvadékra vagy jutalékra az ingatlanügynökségnek. Végül választottunk egy kisebb lakást 1+kk, második emeleten Prága 9.-es kerületben. Már alig várjuk.

Nagyon tetszik, milyen tágas és világos a lakás. Például a folyosón nem kell mindig összenyomni egymást. Reggel nagyra értékelem a közeli villamosmegállót. Egyszerűen izgatottak vagyunk.

És mi lett a vége

Végül hosszú távú bérletet sikeressen találtunk. Most pontosan berendezzük az elképzeléseink szerint. Köszönjuk Flatio a csodálatos első közös hónapot. A jelenlegi lakásunk megtalálása sokkal könnyebb volt.

Kezdje el írni saját történetét

Találjon a Flatio oldalon bérletet már 1 hónaptol.