Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection + Stay Benefits

Scenic Two Bedroom Apartment

4 személynek
2 Bedrooms
2 Bathrooms
100 m2
Wifi
Felszerelt
átlag 2 218 663 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az Ön tartózkodását ebben az ingatlanban a StayProtection csomagunk fedezi, amely tartalmazza a Stay Benefits csomagot! Bővebben

Bérelhető lakások - Funchal
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

A scenic 2 bedroom apartment with views over Funchal bay and the hills.
The bedrooms have wooden floor boards, fitted cupboards and balconies. The sitting room is beautifully decorated and is equipped with TV and DVD. There is a terrace for dining ‘al fresco’ and for admiring the views

The complex has a heated indoor and outdoor pool for all guests. You can cool off on hot days and have fun in the pool area. There are sun loungers and seating in the shade by the pool, for relaxing. Parking spaces are available on site.

The holiday resort boasts a fitness and spa area, a sauna and an 18-hole golf course on site. Guests can also treat themselves to soothing massages and cosmetic treatments, or use the variety of equipment in the fitness room. The accommodation units all have a fully-equipped kitchen, but on site there are also a gourmet restaurant, a tea house and a club house. A babysitting service is available. Internet access is also available. Guests benefit from the following special offers from the owner: 30% price reduction for the Palheiro golf course, 10% reduction at the Palheiro golf restaurant, 10% reduction at the Casa Velha hotel restaurant, use of the tennis court at Hotel Casa Velha, and use of the heated pool at the Plaheiro Village Forum.

Many local restaurants and a supermarket are within a five-minute drive. The Palheiro Gardens right next to the holiday complex are worth a visit, with their fascinating tropical plant world. Romantic bays and sandy beaches on the coast invite you to relax. Apart from hiking and cycling tours, you can book boat and sailing trips. Or you can explore the island independently with a rental car.

Elegant holiday for four people with a balcony

This 135m² holiday apartment is on the second floor and is ideal for a family holiday. Each of the two bedrooms has a balcony with a view, wooden flooring and a built-in wardrobe. One has a double bed and the other has two single beds. The modern built-in kitchen with an adjoining dining space is fully-equipped and provides everything you need. The spacious living room has a comfortable sofa landscape, a TV and a DVD player. The apartment has two bathrooms: an en-suite bathroom with a bath, which adjoin the double bedroom, and a second bathroom with a shower.

From the balcony, with comfortable seating, you can enjoy the breathtaking view of the sea, the passing ships and the bay.

Transportation:
Aerobus: Passengers arriving at Madeira can take an Aerobus which makes regular trips into town and stops throughout the main hotel areas. Ticket prices vary, but usually cost no more than €5. On your return from Funchal to the airport, the bus leaves from Avenida do Mar, directly in front of the TAP office
Car hire: There is secure parking facilities available. Although not essential, as in most properties in Madeira, a hire car is recommended.
Airport transfer: Contact us in advance to schedule a private transfer car with our local partners.

Driving directions:
Apartamento 11 Palheiro Village, Estrada do aeroporto, são Gonçalo, Funchal
After you collect your car, get onto the motorway, direction FUNCHAL for about 10 minutes and get off at exit no 15 signed to Camacha, turn right at the junction and go up the hill, then you will find a round-about (Cancela). Turn left signed to Funchal keeping the gas station on your left. At the junction keep to the right, ER 204 Funchal.
You cross the village entrance and take the first left street you find the apartment.
The distance from the airport to the apartment is 15 Minutes by car.

Festői szépségű 2 hálószobás apartman, kilátással a Funchal-öbölre és a hegyekre.
A hálószobák fapadlóval, beépített szekrényekkel és erkéllyel rendelkeznek. A nappali szépen berendezett, TV-vel és DVD-vel felszerelt. Van egy terasz az "al fresco" étkezésre és a kilátás megcsodálására

A komplexumban fűtött fedett és szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A forró napokon lehűlhet és szórakozhat a medence területén. A medence mellett napozóágyak és árnyékban lévő ülőhelyek állnak rendelkezésre a pihenéshez. A helyszínen parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

Az üdülőhely fitnesz- és wellnessrészleggel, szaunával és 18 lyukú golfpályával büszkélkedhet a helyszínen. A vendégek nyugtató masszázsokkal és kozmetikai kezelésekkel kényeztethetik magukat, vagy használhatják a fitneszteremben található különféle eszközöket. A szállásegységek mindegyike teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, de a helyszínen egy ínyenc étterem, egy teaház és egy klubház is található. Bébiszitter-szolgáltatás is rendelkezésre áll. Internet-hozzáférés is rendelkezésre áll. A vendégek a következő különleges ajánlatokat vehetik igénybe a tulajdonos részéről: 30%-os árkedvezmény a Palheiro golfpályán, 10%-os kedvezmény a Palheiro golf étteremben, 10%-os kedvezmény a Casa Velha hotel éttermében, a Casa Velha hotel teniszpályájának használata, valamint a Plaheiro Village Forum fűtött medencéjének használata.

Számos helyi étterem és szupermarket öt perces autóútra található. A közvetlenül az üdülőkomplexum mellett található Palheiro kertek lenyűgöző trópusi növényvilágukkal megérnek egy látogatást. A tengerparton romantikus öblök és homokos strandok hívogatnak pihenésre. A túrázás és kerékpártúrák mellett csónak- és vitorláskirándulásokat is foglalhat. Vagy önállóan is felfedezheti a szigetet bérelt autóval.

Elegáns nyaralás négy fő részére erkéllyel

Ez a 135 m²-es nyaraló apartman a második emeleten található, és ideális családi nyaraláshoz. A két hálószoba mindegyike kilátással rendelkező erkéllyel, fapadlóval és beépített szekrénnyel rendelkezik. Az egyikben franciaágy, a másikban pedig két egyszemélyes ágy található. A modern beépített konyha a szomszédos étkezővel teljesen felszerelt, és mindent biztosít, amire szüksége van. A tágas nappaliban egy kényelmes kanapé táj, egy TV és egy DVD-lejátszó található. Az apartman két fürdőszobával rendelkezik: egy fürdőszobával és káddal ellátott fürdőszobával, amely a kétágyas hálószobához csatlakozik, és egy második zuhanyzós fürdőszobával.

A kényelmes ülőgarnitúrával ellátott erkélyről lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre, az elhaladó hajókra és az öbölre.

Közlekedés:
Aerobus: A Madeirára érkező utasok Aerobusszal utazhatnak, amely rendszeresen közlekedik a városba, és megáll a szálloda fő területein. A jegyárak változóak, de általában nem kerülnek többe 5 eurónál. Funchalból a repülőtérre való visszatéréskor a busz az Avenida do Marról indul, közvetlenül a TAP iroda előtt
Autóbérlés: Biztonságos parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Bár nem feltétlenül szükséges, mint a legtöbb madeirai ingatlan esetében, a bérautó használata ajánlott.
Reptéri transzfer: Vegye fel velünk előre a kapcsolatot, hogy helyi partnereinkkel privát transzferautót tudjon foglalni.

Vezetési útmutató:
Apartamento 11 Palheiro Village, Estrada do aeroporto, são Gonçalo, Funchal
Miután átvette az autóját, térjen fel az autópályára, FUNCHAL irányába kb. 10 percig, és térjen le a 15-ös számú kijáratnál, amely Camacha felé van kiírva, a kereszteződésnél forduljon jobbra, és menjen fel a hegyre, majd talál egy körforgalmat (Cancela). Forduljon balra Funchal felé, a benzinkutat balra tartva. A kereszteződésnél tartson jobbra, ER 204 Funchal.
Átmegy a falu bejáratán, és az első bal oldali utcán találja meg a lakást.
A távolság a repülőtértől az apartman 15 perc autóval.

Többet megjeleníteni
Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

N/A Mbps

Feltöltés

N/A Mbps

A Bérbeadó még nem töltötte ki az internet sebességet. Kérje meg, hogy tisztázza ezt.

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Fürdőszoba
Shower icon
Fürdőszoba 2
Living room icon
Nappali
Kitchen icon
Konyha
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
2 218 663 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
14 days
A bérlet maximális hossza
korlátlan
Szabad ettől a dátumtól
25.08.2024
Szabályok
Dohányzás tilos
Nem állatbarát
Bulizás nem megengedett
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Ha lefoglalja ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Az alábbiakat tartalmazza ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása
Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
Utoljára frissítve tegnap
A tulajdonosról
Holiday Rental M.
Flatio-nál November óta 2021
Holiday Rental Madeira strives to provide the highest quality inluxury apartment and home rentals in Madeira Island. The HRM Team has cultivated insight and experience that make us leaders within our niche industry.

In addition to offering beautiful apartments and magnificent homes and villas in Madeira, HRM provides a variety of services that ensure we meet the specific needs of each and every client. We can organize a chauffeur for arrivals, departures and excursions outside of Madeira.
Többet a tulajdonosról
Van kérdése?
Nem minden világos, vagy több információra van szüksége? Küldjön kérdést a tulajdonosnak!

Holiday Rental általában pár perc belül válaszol az üzenetekre.

Hol fog lakni
A lakás környezetének megtekintése
Parkolóhely - lefoglalva
1 perc
Tömegközlekedés
10 perc
Éjjeli tömegközlekedés
10 perc
Élelmiszerbolt
20 perc
Bár
15 perc
Étterem
20 perc
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

6 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Személyesen ellenőriztük Ön számára ezt a lakást, és a tulajdonosát is.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

Foglalási kérelem készítése