Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection

Atalaia · Tailor Made Flat in Central Bairro Alto

2 személynek
1 hálószoba
1 fürdőszoba
22 m2
Wifi
Felszerelt
átlag 817 523 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az ebben az ingatlanban való tartózkodását a StayProtection csomagunk fedezi, a 180 napnál rövidebb időre szóló minden foglalás része a Stay Benefits! Olvasson bővebben

Bérelhető lakások - Lisszabon
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

Apartment refurbished in Bairro Alto, one of the most emblematic and bustling neighbourhoods of the city of Lisbon. In the centre of the early evening of Lisbon, surrounded by bars and restaurants where bohemian life is almost a must.
Cosy apartment in the centre of Bairro Alto, so you can experience the typical streets and flavours of Lisbon.
Guests have full access to the apartment.
I or a friend will check in and welcome you to the apartment. We are also available to help with your stay and everything you need.
In the center of one of Lisbon's most emblematic districts, near the Mirador de São Pedro de Alcântara and the famous Glória elevator.
It also has several mini-markets in the vicinity of the building so you can shop; several alternative shops, restaurants and bakeries too, with fairly affordable prices.
You can use the taxi service or Uber takes about 20 minutes from the airport to the apartment and on average has a cost of € 15.
You should ask to stay at the Mirador de São Pedro de Alcântara because the cars can not get inside the neighbourhood and therefore can not get you to the door of the apartment.
In this new normality, our Mission is no longer just to give you the best, but also the safest experience you can find in Lisbon. Complying with the Clean & Safe Stamp by Turismo de Portugal with the guidelines of the General Health Directorate, we commit ourselves not only to the best and most careful cleaning and disinfection of the apartments but also to a series of services that you can enjoy in the comfort of your apartment without taking risks that you think are unnecessary. After seeing the many families, routines, businesses, and local economies destroyed, our focus is to keep everything and everyone working as they have until now, holding the boat amid this great storm and helping to raise our neighbourhood, our city, and our country! Continue to raise the name and quality of Portuguese tourism here and abroad!
Our commitment:
Cleaning - Professional and per the rules of the General Directorate of Health, using not only all the necessary protections (Mask and Gloves) but disinfectant products in the proportions recommended for greater safety for all.

Check-In - Our check-in stays in person so that we can provide all the support that guests need but they will be quick and efficient with all the necessary security equipment. All information will be visible inside the apartment and remotely through our team available 24/7.
Amenities - In addition to our first-day amenities, you will also find first day masks (surgical masks). We also have these and other products available at cost for added security.
Services - Our 24/7 availability for guests did not seem sufficient at this time, so we wanted more and will do our best for your comfort. If you do not want to use the available online tools, Our Fill Your Fridge Service, allows you to arrive with whatever you want in the refrigerator from our local partners and thus avoid unnecessary travel. For more information, contact us. We also have mobility partnerships from the airport and wherever you want in Lisbon and Portugal to streamline and comfort your vacation.
The bars in Bairro Alto have a closing time at 02:00 a.m. / 03:00 a.m. Downstairs there is a bar and so there may be some noise during the night.
On arrival at the apartment, you will be greeted with a welcome gift with fresh fruit and one of our famous wines from the region of Lisbon!
- To make your arrival even more comfortable and safe, we have a partnership with an external shuttles company. For more information, contact us directly!

Netflix
Don’t want to miss out on the last episode of your favourite series? Don’t worry… We’ve got Netflix!

Felújított apartman Bairro Altóban, Lisszabon város egyik legemblematikusabb és legnyüzsgőbb negyedében. Lisszabon kora esti központjában, bárok és éttermek által körülvéve, ahol a bohém élet szinte kötelező.
Hangulatos apartman a Bairro Alto központjában, így megtapasztalhatja Lisszabon jellegzetes utcáit és ízeit.
A vendégek teljes körű hozzáférést biztosítanak az apartmanhoz.
Én vagy egy barátom bejelentkezik és üdvözli Önt a lakásban. Mi is rendelkezésre állunk, hogy segítsünk az Ön tartózkodásában és mindenben, amire szüksége van.
Lisszabon egyik legemblematikusabb kerületének központjában, a Mirador de São Pedro de Alcântara és a híres Glória lift közelében.
Az épület közelében több minipiac is található, így vásárolhat; több alternatív üzlet, étterem és pékség is, meglehetősen megfizethető árakkal.
Használhatja a taxi szolgáltatást vagy az Uber körülbelül 20 percet vesz igénybe a repülőtérről a lakásba, és átlagosan 15 € költséggel jár.
Meg kell kérni, hogy maradjon a Mirador de São Pedro de Alcântara, mert az autók nem tudnak bejutni a környéken, és ezért nem tudnak eljutni az apartman ajtajáig.
Ebben az új normalitásban a mi küldetésünk már nem csak az, hogy a legjobb, hanem a legbiztonságosabb élményt nyújtsuk, amit Lisszabonban találhat. A Turismo de Portugal által kiadott Clean & Safe bélyegzőnek megfelelően, az Általános Egészségügyi Igazgatóság irányelveivel összhangban, nemcsak a lakások legjobb és leggondosabb takarítása és fertőtlenítése mellett kötelezzük el magunkat, hanem egy sor olyan szolgáltatás mellett is, amelyet Ön a lakása kényelmében élvezhet anélkül, hogy szükségtelennek tartott kockázatokat vállalna. Miután láttuk, hogy sok család, rutin, vállalkozás és helyi gazdaság tönkrement, a mi fókuszunk az, hogy minden és mindenki úgy működjön, ahogy eddig is működött, és tartsa a hajót e nagy vihar közepette, és segítsen felemelni a környékünket, a városunkat és az országunkat! Folytassuk a portugál turizmus nevének és minőségének emelését itthon és külföldön!
Elkötelezettségünk:
Takarítás - Szakszerűen és az Általános Egészségügyi Igazgatóság szabályai szerint, nem csak a szükséges védőeszközök (maszk és kesztyű), hanem a fertőtlenítőszerek használata az ajánlott arányban, mindenki nagyobb biztonsága érdekében.

Bejelentkezés - A bejelentkezésünk személyesen marad, hogy minden támogatást megadhassunk a vendégeknek, de gyorsak és hatékonyak lesznek, az összes szükséges biztonsági felszereléssel. Minden információ látható lesz az apartmanon belül és távolról a csapatunkon keresztül, amely a nap 24 órájában elérhető.
Szolgáltatások - Az első napi szolgáltatásaink mellett első napi maszkokat (sebészeti maszkokat) is talál. Ezek és más termékek is rendelkezésre állnak önköltségi áron a további biztonság érdekében.
Szolgáltatások - A vendégek számára a 24/7-es elérhetőségünk jelenleg nem tűnt elegendőnek, ezért többet akartunk, és mindent megteszünk az Ön kényelméért. Ha nem szeretné használni a rendelkezésre álló online eszközöket, a Fill Your Fridge szolgáltatásunk, lehetővé teszi, hogy a helyi partnereinkből származó hűtőszekrényben bármit megérkezzen, és így elkerülje a felesleges utazást. További információért forduljon hozzánk. A repülőtérről és bárhonnan Lisszabonban és Portugáliában, ahová csak akarja, mobilitási partnereink is vannak, hogy racionalizáljuk és kényelmesebbé tegyük a nyaralását.
A Bairro Alto-ban található bárok 02:00 / 03:00 órakor zárnak, a földszinten van egy bár, ezért éjszaka némi zaj lehet.
Az apartmanba érkezéskor friss gyümölcsöt és a Lisszabon régióból származó híres borok egyikét tartalmazó üdvözlő ajándékkal várjuk!
- Hogy még kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük az Ön érkezését, partnerséget kötöttünk egy külső transzfercéggel. További információért forduljon hozzánk közvetlenül!

Netflix
Nem szeretne lemaradni kedvenc sorozatának utolsó epizódjáról? Ne aggódjon... Nálunk van Netflix!

Többet megjeleníteni
Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

N/A Mbps

Feltöltés

N/A Mbps

A Bérbeadó még nem töltötte ki az internet sebességet. Kérje meg, hogy tisztázza ezt.

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Hálószoba
Átjárható
Felszereltség mutatása
Living room icon
Nappali
Kitchen icon
Konyha
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
817 523 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
30 days
A bérlet maximális hossza
180 days
Szabad ettől a dátumtól
02.07.2024
Szabályok
Dohányzás tilos
Nem állatbarát
Bulizás nem megengedett
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Ha 180 nap alatt foglalja le ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Íme, mit tartalmaz ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a rendkívüli Stay Benefits nem vonatkoznak a 6 hónapot meghaladó foglalásokra. Ezen hosszabb távú tartózkodás esetén ez a bérbeadó ehelyett kaucióalapú fedezetet igényel.

Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
Utoljára frissítve 7 nappal ezelőtt
A tulajdonosról
Tomás P.
Flatio-nál November óta 2020
I am very passionate about travelling and meeting new people. I have dedicated all my professional life to the Hospitality Industry and it is great to put it together with the pleasure of hosting and help you to have the best and safest experience in this wonderful city of ours.
Többet a tulajdonosról
Van kérdése?
Nem minden világos, vagy több információra van szüksége? Küldjön kérdést a tulajdonosnak!

Tomás általában 8 óra belül válaszol az üzenetekre.

Hol fog lakni
A lakás környezetének megtekintése
Parkolás
5 perc
Parkolóhely - lefoglalva
< 1 perc
Parkolás - fizetve
5 perc
Metró
10 perc
Tömegközlekedés
5 perc
Éjjeli tömegközlekedés
5 perc
Élelmiszerbolt
1 perc
Pályaudvar
15 perc
Bár
1 perc
Étterem
1 perc
Szórakozóhely
1 perc
Posta
10 perc
Kórház
5 perc
Sürgősségi orvosi ügyelet
5 perc
Gyógyszertár
10 perc
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

5 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

További ajánlatok, amelyek tetszhetnek Önnek
Legjobb választás
StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
16. 4. - 14. 6. (60 nap)
24 131 Ft / éjszaka
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
Legjobb választás
StayProtection
Új hirdetés
16. 4. - 14. 6. (60 nap)
24 802 Ft / éjszaka
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
Foglalási kérelem készítése