Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection

The Old Tailor House - Large & Charming 4BDR Home

9 személynek
4 Bedrooms
2 Bathrooms
100 m2
Wifi
Felszerelt
átlag 1 956 458 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az ebben az ingatlanban való tartózkodását a StayProtection csomagunk fedezi, a 180 napnál rövidebb időre szóló minden foglalás része a Stay Benefits! Olvasson bővebben

Bérelhető ház - Oxford
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

*Corona Virus Update: All touched surfaces thoroughly cleaned and sanitised before arrival. Extra ventilation between guests. Staff wear gloves for cleaning.* This welcoming home offers a comfortable and large living space, great views, a brilliant location to get around Oxford and enough space for all your guests. The garden, the tons of natural light as well as the furniture and art around the house will make you feel right at home.

This warm and welcoming home is equipped with a lot of modern furniture and appliances. It’s flooded with light and benefits from its large size and relaxed living areas. Its location means it’s close to many of Oxford’s attractions, bars, shops and restaurants. The cozy sitting room is flooded in light thanks to great big windows. It has, like many other rooms in the home, stunning wallpaper art. It comes with two sofas, plenty of cushions and blankets, a large TV and direct access to the dining room. It’s the perfect place to rewind after a day of exploring ancient Oxford, working, studying or even some retail therapy. The dining room table is located next to the living room area and next to the home’s kitchen. The kitchen is equipped with everything you’d need and ready for you to use it. It comes with plenty of windows, one even in the ceiling to light up your cooking. The garden is perfect for enjoying a drink or BBQ with your friends or family. The large 3 bedrooms with extremely comfortable mattresses offer the ideal place for a good night’s sleep. Two bedrooms come with double beds and one with a king size bed. The fourth bedroom features a single bed. The house also comes with a sofa bed comfortably sleeping 2 more guests. The modern furniture and art blends in perfectly with the contemporary theme of the home. The main bathroom with a bathtub and the toilet room are sizable, clean and neat. The home also offers high-speed WiFi and space to work, should you need or want to get some work done while there. You’ll feel right at home here.

You’ll have access to the home at all times. Because the home comes with a key box, you’ll be able to check in any time after 3pm, but please be mindful of noise after 10pm.

Please reach out through this listing if you have any questions, as I am always on call and available to my guests if needed.

Right in the heart of Oxford only moments away from the Oxford University Natural History Museum, yet it feels like your far away from the hustle and bustle. The University Press, many Colleges, cafes, restaurants and bars & pubs are in walking distance and the home is close to beautiful green spaces, this home is the perfect location for friends or family. The centre of Oxford is walking distance and you will be spoilt for choice where to look with Oxfords ancient heritage and beautiful academic buildings. You’re also never too far from Oxford’s great nightlife.

Given the location of the home, most of Oxford's centre is in walking distance or only a very short drive away. You’ll also be able to hail a taxi or use Uber to get around.

The home is spread across multiple levels and guests who have difficulties with stairs may find it hard to access the whole home. Travel cots can be provided upon request but guests will have to bring their own linens. Please note that there is ongoing construction work nearby, which may result in increased noise and dust during the day. We apologize for any inconvenience this may cause.

Please, no parties or smoking. Please be respectful of the neighbours and keep noise to a minimum after 9pm. If these rules are violated we will charge guests to cover the security call out fee and any additional expenses to cover their misbehaviour.

*Corona vírus frissítés: Minden érintkező felületet alaposan megtisztítottunk és fertőtlenítettünk érkezés előtt. Extra szellőztetés a vendégek között. A személyzet kesztyűt visel a takarításhoz.* Ez a barátságos otthon kényelmes és nagy életteret, nagyszerű kilátást, kiváló elhelyezkedést kínál az oxfordi városnézéshez, és elegendő helyet biztosít minden vendég számára. A kert, a rengeteg természetes fény, valamint a bútorok és a ház körüli művészet miatt otthon fogja érezni magát.

Ez a meleg és barátságos otthon sok modern bútorral és készülékkel van felszerelve. Fénnyel árasztva van, és nagy méretéből és nyugodt életteréből profitál. Elhelyezkedésének köszönhetően közel van Oxford számos látnivalójához, bárjához, üzletéhez és étterméhez. A hangulatos nappalit a nagy nagy ablakoknak köszönhetően fény árasztja el. Ez, mint sok más szoba az otthonban, lenyűgöző tapétaművészettel rendelkezik. Két kanapéval, rengeteg párnával és takaróval, nagy TV-vel és közvetlen hozzáféréssel az étkezőhöz. Tökéletes hely, hogy visszapihenjen egy nap után, amikor felfedezte az ősi Oxfordot, dolgozott, tanult vagy akár egy kis kiskereskedelmi terápiát végzett. Az étkezőasztal a nappali terület mellett található, és az otthon konyhája mellett található. A konyha mindennel felszerelt, amire szüksége van, és készen áll arra, hogy használja. Rengeteg ablakkal rendelkezik, az egyik még a mennyezeten is, hogy megvilágítsa a főzést. A kert tökéletes arra, hogy élvezze az italokat vagy a grillezést a barátaival vagy a családjával. A nagy 3 hálószoba rendkívül kényelmes matracokkal ideális helyet kínál egy jó éjszakai alváshoz. Két hálószoba franciaággyal és egy king size ággyal rendelkezik. A negyedik hálószobában egy egyszemélyes ágy található. A házban egy kanapéágy is található, amely további 2 vendég kényelmes alvását biztosítja. A modern bútorok és művészeti alkotások tökéletesen illeszkednek az otthon kortárs témájához. A fő fürdőszoba káddal és a WC helyiség tágas, tiszta és rendezett. Az otthon nagy sebességű WiFi-t és helyet kínál a munkához, ha szüksége van vagy szeretne munkát végezni, amíg ott van. Itt otthon fogja érezni magát.

Az otthonhoz bármikor hozzáférhetsz. Mivel az otthonhoz kulcsdoboz tartozik, 15 óra után bármikor bejelentkezhet, de kérjük, hogy este 10 óra után figyeljen a zajra.

Kérem, hogy ezen a listán keresztül érjen el, ha bármilyen kérdése van, mivel mindig készenlétben állok, és szükség esetén a vendégeim rendelkezésére állok.

Oxford szívében, csak pillanatokra az Oxfordi Egyetem Természettudományi Múzeumától, mégis úgy érzi, mintha messze lenne a nyüzsgéstől. Az egyetemi sajtó, számos kollégium, kávézók, éttermek és bárok és kocsmák gyalogosan elérhetőek, és az otthon közel van a gyönyörű zöld területekhez, ez az otthon tökéletes hely a barátok vagy a család számára. Oxford központja sétatávolságra van, és el lesz kényeztetve a választás, ahol Oxford ősi örökségével és gyönyörű egyetemi épületekkel nézhet. Ön is soha nem túl messze van Oxford nagyszerű éjszakai életétől.

Tekintettel az otthon elhelyezkedésére, Oxford központjának nagy része gyalogosan vagy csak egy nagyon rövid autóútra van. Taxit is foghatsz, vagy használhatod az Ubert a közlekedésre.

Az otthon több szinten helyezkedik el, és azok a vendégek, akiknek nehézségeik vannak a lépcsőzéssel, nehezen férhetnek hozzá az egész otthonhoz. Kérésre utazóágyat biztosítanak, de a vendégeknek saját ágyneműt kell hozniuk.

Kérjük, ne tartsanak partikat és ne dohányozzanak. Kérjük, tiszteljék a szomszédokat, és este 9 óra után tartsák a zajt a minimumra.

Többet megjeleníteni
Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

N/A Mbps

Feltöltés

N/A Mbps

A Bérbeadó még nem töltötte ki az internet sebességet. Kérje meg, hogy tisztázza ezt.

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Hálószoba 17
Nem átjárható
Felszereltség mutatása
Shower icon
Hálószoba 17
Nem átjárható
Felszereltség mutatása
Shower icon
Hálószoba 17
Nem átjárható
Felszereltség mutatása
Shower icon
Hálószoba 17
Nem átjárható
Felszereltség mutatása
Shower icon
Fürdőszoba 10
Shower icon
Fürdőszoba 10
Living room icon
Nappali 4
Kitchen icon
Konyha
Kitchen icon
Konyha 2
Kitchen icon
Konyha 3
Kitchen icon
Konyha 4
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
1 956 458 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
14 days
A bérlet maximális hossza
korlátlan
Szabályok
Dohányzás megengedett
Nem állatbarát
Bulizás nem megengedett
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Ha 180 nap alatt foglalja le ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Íme, mit tartalmaz ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a rendkívüli Stay Benefits nem vonatkoznak a 6 hónapot meghaladó foglalásokra. Ezen hosszabb távú tartózkodás esetén ez a bérbeadó ehelyett kaucióalapú fedezetet igényel.

Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
Utoljára frissítve 3 nappal ezelőtt
A tulajdonosról
Max J.
Flatio-nál December óta 2020
A Londoner through and through, Max has lived in the UK for 13+ years. He's played tourist in his country for years and still spends much of his time exploring the endless sights, destinations, venues and features. If there is anything at all he can help you with during your stay, he's always more than happy to help. His top priority is that you have a comfortable and enjoyable stay.
Többet a tulajdonosról
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

5 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

Foglalási kérelem készítése