Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Bérlő által igazolt
StayProtection

Mediterranean Gem Getaway

4 személynek
3 Bedrooms
129 m2
Wifi
Felszerelt
átlag 468 192 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az Ön tartózkodását ebben az ingatlanban a StayProtection csomagunk fedezi a Stay Benefits opció nélkül! A bérbeadó helyette visszatérítendő kauciót választott. Bővebben

Bérelhető lakások - València
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

*Extended Maritime Retreat for Digital Nomads and Students:.

Welcome to your extended maritime retreat in Valencia, now offering a minimum stay of 1 month to accommodate digital nomads and students seeking a unique combination of convenience, accessibility and vibrant local experiences.



*About the Location:



Immerse yourself in the authentic seaside neighborhood of El Cabanyal, strategically located just a five-minute walk from Valencia's iconic white sand beach.



**Diverse and Transformative Neighborhood:

El Cabanyal is a high-contrast neighborhood, where luxurious resorts coexist harmoniously with very humble families. Although you may encounter colorful characters, there is no violence or insecurity. The neighborhood has a bohemian touch that attracts students, new families and investors of all nationalities.



Currently there are strong investments in public infrastructure that are transforming and beautifying the environment. Pedestrian streets, outdoor furniture, micro-gardens, civic centers and educational centers.



*Charm of the Historic Building:

Located in a building that is over 100 years old, our apartment combines the appeal of the past with modern comfort. A major renovation has preserved the charm and features of yesteryear, offering a unique and timeless living experience.



**Comfort Fully Serviced:

Your home is fully equipped with white cotton towels and linens, bringing a touch of luxury to your stay. Experience restful nights in super comfortable beds that ensure you wake up rejuvenated each morning.



The kitchen is fully equipped with all appliances and cooking utensils for you to prepare your gastronomic delights.



**Heating and Air Conditioning.



Regardless of the season, the apartment is equipped with heating and air conditioning, allowing you to adjust the indoor climate according to your preferences for optimal comfort.



Pedestrian Paradise:

Located on a completely pedestrian street, adorned with beautiful pavements, ornaments and outdoor furniture, your surroundings offer a serene and aesthetically pleasing atmosphere. Evenings and weekends transform this area into a quiet retreat, providing a peaceful escape from the vibrant activity during the day.



Housekeeping Services Available:

For your convenience, housekeeping services are available for an additional cost. The apartment is equipped with cleaning products and utensils, allowing you to maintain a tidy and comfortable living space during your extended stay.



*Construction Notice:

Please note that due to nearby construction in progress, there will be noise during business hours (08:00 to 18:00) on weekdays. To compensate for any inconvenience, we offer an exceptionally attractive monthly rate. We believe the vibrant atmosphere of progress adds a unique character to your stay.



**Explore Local Authenticity:



Live like a local in El Cabanyal, a quaint and quiet neighborhood that offers you the opportunity to experience authentic Valencian life. Within walking distance, you will find the Marina Real, with the best bars and restaurants, as well as the famous Cabanyal market offering the best fresh local produce and artisanal products.



*Sustainability and Mobility:

Contribute to a more sustainable world by using nearby bike routes and taking advantage of affordable rental options. In addition, our accommodation is located on a quiet street with no traffic, giving you the opportunity to enjoy sustainable mobility at your own pace.



*Book your seasonal accommodation:

We invite digital nomads and students to book an extended stay and discover all that our seaside retreat has to offer. Experience the authentic Valencia with comfort, style and the dynamic energy of this transforming neighborhood and we look forward to welcoming you soon!

*Kiterjesztett tengeri elvonulás digitális nomádok és diákok számára:.

Üdvözöljük a meghosszabbított tengeri visszavonuláson Valenciában, amely most legalább 1 hónapos tartózkodást kínál a digitális nomádok és diákok számára, akik a kényelem, a megközelíthetőség és a vibráló helyi élmények egyedülálló kombinációját keresik.



*A helyszínről:



Elmerülni az El Cabanyal autentikus tengerparti negyedében, amely stratégiailag mindössze öt perc sétára található Valencia ikonikus fehér homokos strandjától.



**Diverz és átalakuló szomszédság:

El Cabanyal egy kontrasztos környék, ahol a luxus üdülőhelyek harmonikusan élnek együtt a nagyon szerény családokkal. Bár színes egyéniségekkel találkozhatsz, nincs erőszak vagy bizonytalanság. A környéknek van egy bohém hangulata, amely vonzza a diákokat, új családokat és befektetőket minden nemzetiségből.



Jelenleg erőteljes beruházások folynak a közinfrastruktúrába, amelyek átalakítják és megszépítik a környezetet. Gyalogos utcák, kültéri bútorok, mikrokertek, polgári központok és oktatási központok.



*A történelmi épületek varázsa:

A több mint 100 éves épületben található apartmanunk a múlt vonzerejét ötvözi a modern kényelemmel. A jelentős felújítás megőrizte a múlt báját és jellemzőit, egyedülálló és időtlen életérzést kínálva.



**Kényelem Teljes körű kiszolgálás:

Az Ön otthona teljesen felszerelt fehér pamut törölközőkkel és ágyneművel, ami egy kis luxust kölcsönöz az Ön tartózkodásának. Tapasztalja meg a pihentető éjszakákat a szuper kényelmes ágyakban, amelyek biztosítják, hogy minden reggel megfiatalodva ébredjen.



A konyha teljesen felszerelt, minden készülékkel és főzőeszközzel, hogy elkészíthesse gasztronómiai élvezeteit.



**Fűtés és légkondicionálás.



Az évszaktól függetlenül az apartman fűtéssel és légkondicionálóval van felszerelve, így a beltéri klímát az Ön preferenciái szerint állíthatja be az optimális kényelem érdekében.



Gyalogosparadicsom:

Gyönyörű járdákkal, díszekkel és kültéri bútorokkal díszített, teljesen sétálóutcában található, a környezet nyugodt és esztétikus hangulatot biztosít. Esténként és hétvégénként ez a terület csendes elvonulási hellyé változik, nyugodt menekülést biztosítva a napközbeni nyüzsgő tevékenység elől.



Elérhető takarítási szolgáltatások:

Az Ön kényelme érdekében a takarítási szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. Az apartman tisztítószerekkel és használati tárgyakkal van felszerelve, lehetővé téve, hogy rendezett és kényelmes életteret tartson fenn hosszabb tartózkodása alatt.



*Építési értesítés:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a közelben zajló építkezés miatt hétköznapokon munkaidőben (08:00-18:00) zajos lesz. A kellemetlenségek kompenzálására kivételesen vonzó havi díjat kínálunk. Úgy véljük, hogy a haladás vibráló légköre egyedi jelleget kölcsönöz az Ön tartózkodásának.



** Fedezze fel a helyi autenticitást:



Éljen úgy, mint egy helyi El Cabanyalban, egy furcsa és csendes környéken, amely lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztalja az autentikus valenciai életet. Sétatávolságra található a Marina Real, a legjobb bárokkal és éttermekkel, valamint a híres Cabanyal piac, amely a legjobb friss helyi termékeket és kézműves termékeket kínálja.



*Fenntarthatóság és mobilitás:

A közeli kerékpárutak használatával és a megfizethető bérlési lehetőségek kihasználásával járuljon hozzá egy fenntarthatóbb világhoz. Ráadásul szállásunk egy csendes, forgalomtól mentes utcában található, ami lehetőséget ad arra, hogy a fenntartható mobilitást a saját tempójában élvezze.



*Foglalja le szezonális szállását:

Meghívjuk a digitális nomádokat és a diákokat, hogy foglaljanak hosszabb tartózkodást, és fedezzék fel mindazt, amit tengerparti menedékhelyünk kínál. Tapasztalja meg az autentikus Valenciát kényelemmel, stílussal és az átalakuló környék dinamikus energiájával, és várjuk, hogy hamarosan üdvözölhessük Önt!

Többet megjeleníteni
Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

600 Mbps

Feltöltés

N/A Mbps

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Hálószoba
35 m2
Nem átjárható
Saját fürdőszoba
Felszereltség mutatása
Shower icon
Hálószoba 2
40 m2
Nem átjárható
Saját fürdőszoba
Felszereltség mutatása
Shower icon
Hálószoba 3
12 m2
Nem átjárható
Felszereltség mutatása
Nagyszerű ár!
Ez a lakás olcsóbb mint az átlag a környéken València.
$
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
468 192 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
30 days
A bérlet maximális hossza
360 days
Szabad ettől a dátumtól
09.10.2024
Szabályok
Dohányzás tilos
Állatok csak előzetes megállapodás alapján engedélyezettek
Bulizás nem megengedett
Gyermekes családok számára alkalmas
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Felhívjuk figyelmét, hogy a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - nem szerepel a foglalásban, mivel ez a bérbeadó ehelyett kaucióalapú fedezetet igényel.

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása
Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
A tulajdonosról
Mercedes C.
Flatio-nál Szeptember óta 2022
muy buena experiencia con anteriores inquilinos. Siempre intento dar el mejor trato y atencion a mis inquilinos.
Többet a tulajdonosról
Van kérdése?
Nem minden világos, vagy több információra van szüksége? Küldjön kérdést a tulajdonosnak!

Mercedes általában pár perc belül válaszol az üzenetekre.

Hol fog lakni
A lakás környezetének megtekintése
Parkolás
1 perc
Parkolás - fizetve
3 perc
Metró
10 perc
Tömegközlekedés
2 perc
Éjjeli tömegközlekedés
2 perc
Élelmiszerbolt
1 perc
Pályaudvar
3 perc
Bár
2 perc
Étterem
2 perc
Szórakozóhely
5 perc
Kórház
10 perc
Sürgősségi orvosi ügyelet
5 perc
Gyógyszertár
2 perc
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

5 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

További ajánlatok, amelyek tetszhetnek Önnek
StayProtection + Stay Benefits
Ático Pio XII WiFi 30/30 Mbps
Új hirdetés
20. 4. - 10. 5. (21 nap)
22 127 Ft / éjszaka
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
11. 5. - 24. 5. (14 nap)
35 529 Ft / éjszaka
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
Foglalási kérelem készítése