Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection + Stay Benefits

Active coliving in the mountains - Double Room Mercury

2 személynek
Wifi
Felszerelt
átlag 592 148 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az Ön tartózkodását ebben az ingatlanban a StayProtection csomagunk fedezi, amely tartalmazza a Stay Benefits csomagot! Bővebben

Bérelhető szobák
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

Stay

About the accommodation
This double room is equipped with a very comfortable queen size double bed (luxury memory foam mattress), a desk, and a closet/wardrobe. Two bathrooms are shared with other guests. Clean, with shower, sink and toilet, they are perfect for everyone to feel comfortable.

Up to 2 people

IMPORTANT: minimum stay is 7 nights

Property
Coliving and coworking space for mountain loving digital nomads and remote workers this is an ideal place if you are looking to get inspired and productive.

Located at the edge of the UNESCO protected citadel of Briançon, with unobstructed views down the valley, the house was fully renovated to make it comfy and functional. The bedrooms are on the first and third floors, and the whole second floor is dedicated to common spaces, including a shared fully equipped kitchen, a dining room with two large tables, a chill room with comfy couches, two coworking spaces with ergonomic chairs and soon a skype room. The house also has a washing room (washing machine + tumble dryer), and a big workout room (with yoga matts).

The community is a very important aspect of this stay. Because they believe that when we bring people together, magic happens, they organize many community activities every week. In practice, every Monday evening the team along with the guests define what will happen during the week. Everyone can suggest an activity and is free to join or not. This way, everyone can organize themselves workwise and free their schedule when there is an activity they want to participate in.

So many activities are organized that it is hard to list them all. Things happen both inside - dinners, game nights, workshops... - and outside - thermal baths, hiking, snowboarding… The sky's the limit!

If you love people and mountains, this is your place!

IMPORTANT: minimum stay is 7 nights

Work features
- Great WiFi (25-100 Mbps down)
- Both shared and private workspaces

Home features
- A/C
- Shared kitchen
- Washing machine
- Vegetarian friendly
- Vegan friendly

Activities available onsite
- Dinners
- Game nights
- Movie nights
- Yoga
- Cooking
- Skillshare
- Masterminds


Area

Activities in the area
- Skiing, snowboarding
- Climbing
- Hiking
- Rafting
- Kayaking
- Cycling
- Mountain biking

Flora and fauna
This region is known for its pine forests, glaciers, humid zones and altitude rocks. It's a home for a wide variety of natural environments that shelter a diversity of animals and plants. You can often hear the cries of the nutcracker echo in the larch- and silver pine forests. In the mountain grasslands you can spot many insects, among which the beautiful butterfly ‘Apollon’, marmots, voles and their main predator, the ermine.

During your hikes in the mountains, you’ll maybe have the luck to encounter some chamois. Birds like the golden eagle, the owl ‘grand duc’ and the peregrine falcon make their nests in the cliffs. On the steep rocky alpine gradients alpine sometimes you can encounter an ibex or even animals like the ptarmigan (white partridge) that changes its plumage according to the seasons.

Social ecosystem
The accommodation is located in Briancon, Europe’s highest town in the heart of Ecrins National Park and at the foot of one of France’s largest ski resorts, Serre Chevalier.

The UNESCO protected citadel of Briançon, aka “Cité Vauban”, feels like a village within the town. It has its own ecosystem and people living there are referred to as “Gargouillards”. The citadel’s narrow streets host many cafes, bars, restaurants, shops, art galleries, and other wonders. Various guided historical/cultural visits are organized on a regular basis by the city.

There are no official networking spots or meetups but the accommodation organizes a lot of them, especially during winter months.


Practical

How to get there
You can get to the accommodation from one of the international airports:

#1 TURIN (Aeroporto di Torino-Caselle, TRN)
Driving: 1h40
Public transportation:
1. Shuttle (30 min): Airport => Torino Porta Nuova
2. Train (1h10): Torino Porta Nuova => Oulx-Cesana-Claviere-Sestriere
3. Bus (50 min): Oulx => Briançon Champ de Mars
Or direct link every Saturday and Sunday during the winter season (1h50)

#2 GRENOBLE (Aéroport de Grenoble, GNB)
Driving: 2h30
Public transportation:
1. Shuttle (1h): Airport => Gare de Grenoble
2. Bus LER35 (2h50): Gare de Grenoble => Briançon Place de l’Europe
Or direct link every Saturday the winter season (3h)

#3 LYON (Aéroport Lyon-Saint Exupéry, LYS)
Driving: 2h50
Public transportation:
1. Shuttle (1h): Airport => Gare de Grenoble
2. Bus LER35 (2h50): Gare de Grenoble => Briançon Place de l’Europe
Or direct link every Saturday and Sunday during the winter season (3h30)

#4 MILAN (Aeroporto di Milano-Malpensa, MXP)
Driving: 2h50
Public transportation:
1. Shuttle (2h): Airport => Torino Porta Susa
2. M1 metro (4 min): Torino Porta Susa => Torino Porta Nova
3. Train (1h10): Torino Porta Nuova => Oulx-Cesana-Claviere-Sestriere
4. Bus (50 min): Oulx => Briançon Champ de Mars

#5 GENEVA (Genève Aéroport, GVA)
Driving: 3h00
Public transportation:
1. Bus (2h): Airport => Gare de Grenoble
2. Bus LER35 (2h50): Gare de Grenoble => Briançon Place de l’Europe

#6 MARSEILLE (Aéroport Marseille Provence, MRS)
Driving: 3h00
Public transportation:
1. Bus (3h): Airport => Gare de Gap
2. Train (1h20): Gare de Gap => Gare de Briançon

If you come by train, the accommodation offers a pick up from the Briançon station.

Property guidelines
1. No smoking
2. Check-in time 14h
3. Check-out time 11h

Stay

A szállásról
Ez a kétágyas szoba egy nagyon kényelmes queen size franciaággyal (luxus memóriahabos matrac), íróasztallal és szekrénnyel/gardróbbal felszerelt. A két fürdőszobát megosztják a többi vendéggel. Tiszta, zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel, tökéletesek ahhoz, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.

Legfeljebb 2 fő részére

FONTOS: a minimális tartózkodás 7 éjszaka

Ingatlan
Coliving és coworking tér a hegyet szerető digitális nomádok és távmunkások számára ez egy ideális hely, ha inspirálódni és produktívnak szeretne.

Az UNESCO által védett Briançon fellegvárának szélén található, akadálytalan kilátással a völgyre, a házat teljesen felújították, hogy kényelmes és funkcionális legyen. A hálószobák az első és a harmadik emeleten vannak, az egész második emeletet pedig közös tereknek szentelték, beleértve egy közös, teljesen felszerelt konyhát, egy étkezőt két nagy asztallal, egy chill-szobát kényelmes kanapékkal, két coworking-termet ergonomikus székekkel és hamarosan egy skype-szobát. A házban van egy mosókonyha (mosógép + szárítógép), és egy nagy edzőterem (jógamatracokkal) is.

A közösség nagyon fontos aspektusa ennek a tartózkodásnak. Mivel hisznek abban, hogy amikor összehozzuk az embereket, varázslat történik, ezért minden héten sok közösségi programot szerveznek. A gyakorlatban minden hétfő este a csapat a vendégekkel együtt meghatározza, hogy mi fog történni a héten. Mindenki javasolhat egy tevékenységet, és szabadon csatlakozhat vagy sem. Így mindenki megszervezheti magát munkaügyileg, és felszabadul a beosztása, ha van olyan tevékenység, amin részt szeretne venni.

Olyan sok tevékenységet szerveznek, hogy nehéz mindet felsorolni. A dolgok mind bent történnek - vacsorák, játékestek, workshopok... - és kint is - termálfürdők, túrázás, snowboardozás... A határ a csillagos ég!

Ha szereted az embereket és a hegyeket, ez a te helyed!

FONTOS: a minimális tartózkodás 7 éjszaka

Munka jellemzői
- Nagyszerű WiFi (25-100 Mbps lefelé)
- Megosztott és privát munkaterületek

Otthoni jellemzők
- A/C
- Közös konyha
- Mosógép
- Vegetáriánusbarát
- Vegan friendly

A helyszínen elérhető tevékenységek
- Vacsorák
- Játékos esték
- Mozi estek
- Jóga
- Főzés
- Skillshare
- Masterminds


terület

Tevékenységek a területen
- Síelés, snowboardozás
- Mászás
- Túrázás
- Rafting
- Kajakozás
- Kerékpározás
- Hegyi kerékpározás

Flóra és fauna
Ez a régió fenyőerdőiről, gleccsereiről, nedves zónáiról és magaslati szikláiról ismert. Sokféle természeti környezetnek ad otthont, amely sokféle állatnak és növénynek nyújt menedéket. A vörösfenyő- és ezüstfenyő-erdőkben gyakran hallani a diótörő kiáltását visszhangozni. A hegyi gyepekben számos rovart, köztük a gyönyörű "Apollon" pillangót, mormotákat, nyesteket és fő ragadozójukat, a hermelineket is megfigyelhetjük.

A hegyekben tett túrák során talán lesz szerencséje találkozni néhány zergével. A sziklákon olyan madarak fészkelnek, mint a szirti sas, a bagoly és a vándorsólyom. A meredek, sziklás alpesi lejtőkön néha találkozhatunk egy-egy kőszálibakkal, vagy akár olyan állatokkal, mint a mormota, amely az évszakoknak megfelelően változtatja tollazatát.

Szociális ökoszisztéma
A szállás Brianconban, Európa legmagasabban fekvő városában található, az Ecrins Nemzeti Park szívében, Franciaország egyik legnagyobb síközpontjának, Serre Chevalier-nek a lábánál.

Briançon UNESCO által védett fellegvára, más néven "Cité Vauban" olyan, mint egy falu a városban. Saját ökoszisztémája van, és az ott élőket "Gargouillard"-ként emlegetik. A citadella szűk utcáin számos kávézó, bár, étterem, üzlet, művészeti galéria és egyéb csoda található. A város rendszeresen szervez különböző vezetett történelmi/kulturális látogatásokat.

Hivatalos hálózatépítő helyek vagy találkozók nincsenek, de a szálláshely sok ilyet szervez, különösen a téli hónapokban.


Praktikus

Hogyan juthat el oda
A szálláshelyre a nemzetközi repülőterek egyikéről lehet eljutni:

#1 TURIN (Aeroporto di Torino-Caselle, TRN)
Vezetés: 1h40
Tömegközlekedés: tömegközlekedéssel:
1. (30 perc): Repülőtér => Torino Porta Nuova
2. Vonat (1 óra 10 perc): Torino Porta Nuova => Oulx-Cesana-Claviere-Sestriere
3. Busz (50 perc): Oulx => Briançon Champ de Mars
Vagy közvetlen járat minden szombaton és vasárnap a téli szezonban (1 óra 50 perc)

#2 GRENOBLE (Aéroport de Grenoble, GNB)
Vezetés: 2 óra 30 perc
Tömegközlekedés:
1. (1 óra): Repülőtér => Gare de Grenoble
2. LER35 busz (2h50): Gare de Grenoble => Briançon Place de l'Europe
Vagy közvetlen járat minden szombaton a téli szezonban (3 óra)

#3 LYON (Aéroport Lyon-Saint Exupéry, LYS)
Vezetés: 2h50
Tömegközlekedés:
1. (1 óra): Repülőtér => Gare de Grenoble
2. LER35 busz (2h50): Gare de Grenoble => Briançon Place de l'Europe
Vagy közvetlen járat minden szombaton és vasárnap a téli szezonban (3 óra 30 perc)

#4 MILÁN (Aeroporto di Milano-Malpensa, MXP)
Vezetés: 2h50
Tömegközlekedés:
1. (2h): Repülőtér => Torino Porta Susa
2. M1 metró (4 perc): Torino Porta Susa => Torino Porta Nova
3. Vonat (1 óra 10 perc): Torino Porta Nuova => Oulx-Cesana-Claviere-Sestriere
4. Busz (50 perc): Oulx => Briançon Champ de Mars

#5 GENEVA (Genève Aéroport, GVA)
Vezetés: 3h00
Tömegközlekedés:
1. Bus (2h): Repülőtér => Gare de Grenoble
2. LER35 busz (2h50): Gare de Grenoble => Briançon Place de l'Europe

#6 MARSEILLE (Aéroport Marseille Provence, MRS)
Vezetés: 3h00
Tömegközlekedés:
1. Busszal (3 óra): Repülőtér => Gare de Gap
2. Vonat (1 óra 20 perc): Gare de Gap => Gare de Briançon

Ha vonattal érkezik, a szállás felajánlja a Briançon pályaudvarról történő elszállítást.

Az ingatlanra vonatkozó irányelvek
1. Tilos a dohányzás
2. Bejelentkezési idő 14h
3. Kijelentkezési idő 11h

Többet megjeleníteni
Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

N/A Mbps

Feltöltés

N/A Mbps

A Bérbeadó még nem töltötte ki az internet sebességet. Kérje meg, hogy tisztázza ezt.

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Kitchen icon
Konyha
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
592 148 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
14 days
A bérlet maximális hossza
korlátlan
Szabad ettől a dátumtól
20.04.2024
Szabályok
Dohányzás tilos
Nem állatbarát
Bulizás nem megengedett
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Ha lefoglalja ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Az alábbiakat tartalmazza ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása
Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
A tulajdonosról
.
Flatio-nál Július óta 2022
Co-founder of an active coliving in the mountains

Hi there! We are Jelena, from Bosnia and Joé, from France.

We have started this place to allow people who love the mountains and mountain activities to have a place to come. Being close to nature, ski resorts, climbing spots is something all our guests want but also enjoying the community and productivity that comes with it is always a great addition.
Többet a tulajdonosról
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

5 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

Foglalási kérelem készítése