Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection + Stay Benefits

Authentic French Guesthouse - Ensuite double room

2 személynek
Wifi
Felszerelt
átlag 373 201 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az Ön tartózkodását ebben az ingatlanban a StayProtection csomagunk fedezi, amely tartalmazza a Stay Benefits csomagot! Bővebben

Bérelhető szobák - Vindrac-Alayrac
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

Stay

About the accommodation
Located on the ground floor of the house, this spacious room offers a comfy double bed and a very nice private bathroom with a shower and toilet. The large wardrobe allows you to set up like if you were at home. With the French window you’re only one step away from the gardens.

Up to 2 people

Property
Authentic white stone 19th century French farmhouse, this 300 m2 stay offers original rustic features in a quiet and private location. Beautifully renovated with everything you need to feel at home.

SHARED SPACES
Located on the ground floor, the common areas include a comfy living room, a very spacious fully furnished shared kitchen (dishwasher, oven, microwave) and and a large dining area, sometimes used as a working space. There is a coworking area inside the house in one of the living room and another one in the former barn, renovated and transformed in a modern multi-purpose coworking space. You also have free access to a washing machine and dryer.

COMMUNITY & ACTIVITIES
What makes this stay truly incredible are the 7 hectares of private garden and the animals roaming around the property. Walk to the top of the hill to watch the sunset, meet their miniature donkeys and the horses and the friendly dogs, enjoy summer nights around the barbecue and meals on the big garden table. The pool is the perfect addition to relax and get refreshed on hot summer days.

Only 5km from the Medieval village of Cordes-sur-Ciel, enjoy the charm of the village, try local wines and shop at local markets. This is the perfect place to focus on your work and escape the city while enjoying the quintessential French lifestyle.

GOOD TO KNOW
Important:
- Baby equipment and children’s games available upon request.

Work features
- Great WiFi (25-100 Mbps down)
- Both shared and private workspaces

Home features
- Shared kitchen
- Washing machine
- Swimming pool
- Vegetarian friendly
- Vegan friendly
- Children friendly

Activities available onsite
- Yoga
- Horseback riding
- Bicycle
- Cooking class
- Indoor and outdoor art activities


Area

Activities in the area
- Meditation
- Massages (Californian, Shiatsu, Thai, reflexology...)
- Hiking
- Museum visits
- Horseback riding
- Horsemanship
- Mediation with horses

Flora and fauna
The accommodation is nestled in the middle of an area of ​​7 hectares of greenery. All around the property, if you are careful, you can see deers, hares, wild boars, squirrels and many birds.
In the garden you can enjoy your time among beautiful olive and cypress trees, as well as meadows sown with oak trees.

FLORA
In around 2h drive you can get to the Natural Regional Park Haut-Languedoc with its large forests, hills, lakes and streams that surround the Lake Lac du Laouzas. The combination of Atlantic and Mediterranean climate brings in this area a great diversity of rare fauna and flora with a large number of different plants, including many wild orchids.

FAUNA
Many species of fauna in the nature park are protected including the hawk eagle, mouflons, otters and grass snakes. Protected plants include golden garlic, orchids and drosera.


Social ecosystem
EXPERIENCE THE LOCAL LIFE
From the accommodation you can see, in a distance, a magnificent fortified town of Cordes-sur-Ciel. It boasts an exceptional Gothic heritage in which all phases are represented. Make sure you will take a walk in this medieval town as it is a real enchantment, especially as the streets are lined with craft shops and artists' galleries.

The accommodation is located 25 km from Albi, capital of the Tarn department. It is indisputably the most interesting small city in the Midi-Pyrenees region. If you go there, don't miss St. Cecilia's cathedral which has always been a remarkable and unique monument, being both fortified and built of brick. Next to the cathedral stands the similarly massive and fortified Bishop's palace, part of which now houses the magnificent Salon of the Rue des Moulins Henri de Toulouse-Lautrec - Salon rue des Moulins Toulouse Lautrec museum. When you're done with sightseeing, take a little break in one of the cafes or restaurants.

If you'd like to explore vineyards, go to Gaillac which is also 25 km away.

The Association Cheval Affaires neighboring the accommodation rescues horses, "lodges" them in meadows all around the house, and offers rides and activities with horses, mounted or on foot.


Practical

How to get there
International airport: Toulouse-Blagnac Airport (TLS)

To get to the accommodation from the airport:
- By public transport: take a bus AERO to Matabiau Gare SNCF stop (22 min, €8), then change and from the station Toulouse Matabiau go to Cordes Vindrac (57min, €10-26). From there you will have around 10 min walk to the accommodation.
- By car: around 1h20

Property guidelines
1. No smoking inside the house
2. Check-in time: anytime
3. Check-out time: 11 am

Stay

A szállásról
A ház földszintjén található ez a tágas szoba egy kényelmes franciaágyat és egy nagyon szép saját fürdőszobát kínál zuhanyzóval és WC-vel. A nagy gardróbszekrény lehetővé teszi, hogy úgy rendezkedjen be, mintha otthon lenne. A francia ablaknak köszönhetően csak egy lépésre van a kertektől.

Legfeljebb 2 fő részére

Ingatlan
Autentikus fehér kőből épült 19. századi francia parasztház, ez a 300 m2-es szállás eredeti rusztikus jegyeket kínál csendes és privát helyen. Gyönyörűen felújított, mindennel, amire szüksége van ahhoz, hogy otthon érezze magát.

OSZTOTT TEREK
A földszinten található közös helyiségek közé tartozik egy kényelmes nappali, egy nagyon tágas, teljesen berendezett közös konyha (mosogatógép, sütő, mikrohullámú sütő) és egy nagy étkező, amelyet néha munkaterületként használnak. Van egy coworking terület a házon belül az egyik nappaliban és egy másik a felújított és modern, többcélú coworking térré alakított egykori pajtában. A mosógép és a szárítógép is ingyenesen használható.

KÖZÖSSÉG ÉS TEVÉKENYSÉGEK
Ami igazán hihetetlenné teszi ezt a tartózkodást, az a 7 hektáros saját kert és a birtokon kószáló állatok. Sétáljon fel a domb tetejére, hogy megnézze a naplementét, találkozzon a miniatűr szamarukkal, a lovakkal és a barátságos kutyákkal, élvezze a nyári estéket a grill körül és az étkezéseket a nagy kerti asztalnál. A medence tökéletes kiegészítője a pihenésnek és a felfrissülésnek a forró nyári napokon.

Cordes-sur-Ciel középkori falujától mindössze 5 km-re, élvezze a falu varázsát, kóstolja meg a helyi borokat és vásároljon a helyi piacokon. Ez a tökéletes hely, hogy a munkájára összpontosítson, és meneküljön a városból, miközben élvezi a francia életstílus kvintesszenciáját.

JÓ TUDNI
Fontos:
- Babaeszközök és gyermekjátékok kérésre rendelkezésre állnak.

Munkajellemzők
- Nagyszerű WiFi (25-100 Mbps lefelé)
- Megosztott és privát munkaterületek

Otthoni jellemzők
- Közös konyha
- Mosógép
- Úszómedence
- Vegetáriánusbarát
- Vegánbarát
- Gyermekbarát

A helyszínen elérhető tevékenységek
- Jóga
- Lovaglás
- Kerékpár
- Főzőtanfolyam
- Beltéri és kültéri művészeti tevékenységek


terület

Tevékenységek a környéken
- Meditáció
- Masszázs (kaliforniai, shiatsu, thai, reflexológia...)
- Túrázás
- Múzeumi látogatások
- Lovaglás
- Lovasoktatás
- Meditáció lovakkal

Flóra és fauna
A szálláshely egy 7 hektáros zöldövezet közepén fekszik. A birtok egész területén, ha óvatosak vagyunk, őzeket, nyulakat, vaddisznókat, mókusokat és számos madarat láthatunk.
A kertben gyönyörű olaj- és ciprusfák, valamint tölgyfákkal bevetett rétek között élvezheti az időt.

FLORA
Körülbelül 2 óra autóútra eljuthat a Haut-Languedoc Természeti Regionális Parkba, ahol hatalmas erdők, dombok, tavak és patakok veszik körül a Lac du Laouzas tavat. Az atlanti és a mediterrán éghajlat kombinációja a ritka állat- és növényvilág nagy változatosságát hozza létre ezen a területen, számos különböző növényfajjal, köztük számos vadon élő orchideával.

FAUNA
A természetvédelmi parkban számos állatfaj védett, köztük a sólyomsas, a muflonok, a vidrák és a fűkígyók. A védett növények közé tartozik az arany fokhagyma, az orchideák és a drosera.


Társadalmi ökoszisztéma
A HELYI ÉLET MEGTAPASZTALÁSA
A szálláshelyről a távolban látható Cordes-sur-Ciel csodálatos erődített városa. Kivételes gótikus örökséggel büszkélkedhet, amelyben minden fázis képviselteti magát. Mindenképpen tegyen egy sétát ebben a középkori városban, mert igazi varázslat, különösen, hogy az utcákat kézműves boltok és művészek galériái szegélyezik.

A szállás 25 km-re található Albi-tól, Tarn megye fővárosától. Ez vitathatatlanul a Midi-Pyrenees régió legérdekesebb kisvárosa. Ha arra jár, ne hagyja ki a Szent Cecília katedrálist, amely mindig is figyelemre méltó és egyedülálló műemlék volt, mivel egyszerre erődített és téglából épült. A katedrális mellett áll a hasonlóan masszív és megerősített püspöki palota, amelynek egy része ma a csodálatos Rue des Moulins Henri de Toulouse-Lautrec - Salon rue des Moulins Toulouse Lautrec múzeumnak ad otthont. Ha végeztél a városnézéssel, tarts egy kis szünetet a kávézók vagy éttermek egyikében.

Ha szeretné felfedezni a szőlőültetvényeket, menjen el a szintén 25 km-re lévő Gaillacba.

A szállás szomszédságában lévő Cheval Affaires Egyesület lovakat ment, "szállásolja" őket a ház körüli legelőkön, és lovas vagy gyalogos lovaglásokat és tevékenységeket kínál lovakkal.


Praktikus

Hogyan juthat el oda
Nemzetközi repülőtér: Toulouse-Blagnac repülőtér (TLS)

A repülőtérről a szálláshelyre való eljutás:
- (22 perc, 8 €), majd átszállás és a Toulouse Matabiau állomásról Cordes Vindrac (57 perc, 10-26 €). Onnan kb. 10 perc séta a szállásig.
- Autóval: kb. 1 óra 20 perc

Az ingatlanra vonatkozó irányelvek
1. A házban tilos a dohányzás
2. Bejelentkezési idő: bármikor
3. Kijelentkezési idő: 11 óra

Többet megjeleníteni
Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

N/A Mbps

Feltöltés

N/A Mbps

A Bérbeadó még nem töltötte ki az internet sebességet. Kérje meg, hogy tisztázza ezt.

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Hálószoba
Saját fürdőszoba
Felszereltség mutatása
Kitchen icon
Konyha
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
373 201 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
14 days
A bérlet maximális hossza
korlátlan
Szabad ettől a dátumtól
23.04.2024
Szabályok
Dohányzás tilos
Nem állatbarát
Bulizás nem megengedett
Gyermekes családok számára alkalmas
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Ha lefoglalja ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Az alábbiakat tartalmazza ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása
Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
A tulajdonosról
Jacques D.
Flatio-nál Július óta 2022
Medical Doctor and Digital Health Entrepreneur

Serial entrepreneur and physician
Többet a tulajdonosról
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

5 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

Foglalási kérelem készítése