Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Beköltözés és kiköltözés Mit kell tegyek a beköltözés előtt?
Kategóriák

Mit kell tegyek a beköltözés előtt?

E-mailben értesítjük az közeledő beköltözési dátumról, amely konkrét utasításokat fog tartalmazni.

A bérleti szerződés kezdő dátumát tekintjük az ingatlan fizikai átadásának dátumának.

Az ingatlan átvételének ideje a bérbeadótól változik, de mindig szerepel a bérleti szerződésben, valamint a profiljában található foglalási részletekben. Ha korábbi vagy későbbi érkezést szeretne egyeztetni az ingatlanra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a bérbeadóval egyéni megállapodás megkötése érdekében.

Az ingatlan így korábban vagy később, sőt más napon is átadható Önnek. Azonban, ha korábban költözik be, a bérbeadó extra bérleti díjat számíthat fel az extra napokért. Mindig ajánlott ezt a helyzetet bérleti szerződés módosításának dokumentumán keresztül kezelni. A bérbeadó létrehozhat egy módosító dokumentumot a Flatio alkalmazásán keresztül. Önnek csak alá kell írnia azt az engedélyezési kóddal, hasonlóan a bérleti szerződés aláírásához.

A részletekben való megállapodás

Megfelelő kapcsolatba lépni a tulajdonossal az átvétel részleteiről a Bérléseim applikáció Üzeneteken keresztül. Csak ebben az esetben tudunk megfelelő (jogi) támogatást adni, hirtelen komplikációk esetén. Amint a szerződési folyamat sikeresen lezárul, írhat a jövőbeni főbérlőjének és azonnal egyeztetheti az átvétel részleteit vele.

A tulajdonos nem kommunikál velem

Ha a tulajdonos valamiért nem kommunikál Önnel, adjon neki időt - néha előfordul, hogy a tulajdonosnak nincs internet kapcsolata és nem is tudja, hogy Ön próbálja Őt elérni. Ha a visszajelzése elmarad órákig vagy akár napokig, próbálja elérni telefonon a személyes telefonszámán amit megtalál a Bérléseim applikáció Irányítópulton. Ha ez sem működik, a kedves ügyfélszolgálatunk készen áll segíteni!

A lakás átvétel előtt

A lakás átvétele előtt helyes újra átolvasni a bérleti szerződést és az általános szerződési feltételeket és leírni a tulajdonos telefonszámát (könnyen megtalálja a Bérléseim applikáció Irányítópultján, Az Ön Tulajdonosa részben).