Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Hirdethetek szobákat is a már hirdetett lakásban?
Kategóriák

Hirdethetek szobákat is a már hirdetett lakásban?

Persze! A Flatio-nál készen állunk erre a helyzetre korábbi tapasztalatok alapján. Leírjuk a vonatkozó instrukciókat az alábbi bekezdésekben. Azonban, az előfeltétel egy feladott hirdetés (lakás típusú), amelyen belül szeretné a szobá(kat) kiadni. 

MEGJEGYZÉS: Feladott hirdetés (lakás típusú) nélkül is hirdethet szobákat, de javasoljuk, hogy először mindig kezdje a lakás hirdetésének a feltöltésével - kitölti az általános információkat a hirdetésben és a szobák hirdetése sokkal könnyebb és gyorsabb lesz (lásd alább).

Szoba hozzáadása

A Bérbeadásaim applikációban kényelmesen feladhat szoba hirdetést.

  1. Az Ingatlanok részben kattintson az Új hozzáadása gombra. 
  2. A megjelenő ablakban válassza a Szoba típust. 
  3. Az újonnan megjelenő ablakban ahol ez a kérdés van Ez a szoba része olyan ingatlannak amit már feltöltött? válassza, hogy Igen
  4. Válassza ki az ingatlant ahol a szoba található. 
  5. Válassza ki a Bérlők maximális számát, akiket hajlandó elszállásolni a szobában. 
  6. Szintén, adja meg a Bérleti díj 30 napra a bérlők maximális számához az előző lépésben. Emlékeztetjük, hogy a Flatio-nál az árak véglegesek, tehát bele kell számolni a rezsit és az internet díját, továbbá a Flatio jutalékát is. 
  7. Mentse a folyamatot.

A szükséges adatok ellenőrzése/kitöltése 

Mivel a már létező hirdetés alap információi alapján hozzuk létre a szoba hirdetést, sok adat már előre ki van töltve a szoba hirdetésben. Azonban, erősen ajánljuk, hogy nézze át a beállításokat és, hogy a kitöltött adatok megfelelők e az Ön számára. 

Fókuszáljon az Általános információk rész tartalmára, t.i.:

  • Cím és leírás - helyi nyelven és angolul
  • Szoba információ - különösen a Szoba száma, ami fontos a megfelelő Bérleti Szerződés készítéséhez, a Szoba felszerelése és a Szoba mérete,
  • Ágyak és személyek - itt fontos ellenőrizni a szobában található ágyak számának a helyességét.

A szoba hirdetésének aktiválása

Amint kitöltötte és elmentette a hiányzó adatokat, a szoba hirdetés piszkozatból standard hirdetés státuszra vált és lehetővé válik az aktiválása - ezt a hirdetés fejlécében található Hirdetés aktiválása gombra kattintva teheti meg. 

Amint ezt megtette, az ügyfélszolgálatunk 24 óra alatt átnézi a szoba hirdetését és, ha minden rendben, a hirdetés kikerül az oldalra. Másképp, az ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot több információval. 

Naptár szinkronizálás 

Annak érdekében, hogy egyszerűsítsük a szoba hirdetést egy lakáson belül, automatikusan rendelkezésre bocsátjuk ezeknek a "testvér" hirdetéseknek az elérhetőségi naptárjainak a szinkronizálását. 

Tehát, ha úgy dönt, hogy kiadja a lakás szobáit külön és közben a lakás hirdetését aktívnak hagyja, ha az egyik szobát sikeresen kiadja, a rendszer automatikusan nem elérhetőnek tünteti fel a lakást erre a bérlési időszakra. 

Fordítva is - ha a lakás sikeresen kiadásra kerül, a rendszer automatikusan nem elérhetővé teszi az egyes szobákat a foglalás idejére.

Ha csak szobákat akar kiadni és nem a teljes lakást, ne feledje a Hirdetés kikapcsolása-t ennél a lakásnál. 

Segített ez a cikk?