Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan kezdjük el a hirdetést Hogyan hirdetem meg az ingatlanom a Flatio-n?
Kategóriák

Hogyan hirdetem meg az ingatlanom a Flatio-n?

Könnyű meghirdetni az ingatlanát a Flatio-n! Az egész azzal kezdődik, hogy létrehozza az ingatlan hirdetést.

 

Az intuitív belépési folyamat során Ön megadja az alapvető információkat magáról és ingatlanáról. E folyamat során Ön elfogadja az Általános Felhasználási Feltételeket és létrehoz egy fiókot a Flatio Bérbeadásaim webes alkalmazásban.

zután, beállítja a hirdetés részleteit. Javasoljuk, hogy megfelelő időpontokat adjon meg, hogy mikor elérhető a lakás, a megfelelő bérleti díjakat adjon meg, írjon egy megfelelő leírást a lakásról és jó minőségű fotókat töltsön fel. Miután regisztrált a szolgáltatásunkra, az ügyfélszolgálat felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a Flatio alapelveiről és megválaszol bármilyen kérdést.

Miután véglegesítette a profilját, elérhetővé válik a “Hirdetés aktiválása” az ingatlan hirdetési oldalon. Ez értesít minket, hogy nézzük át a hirdetést. Megnézzük, hogy van e bármilyen hiányzó adat és, ha szükséges, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogyan tegye vonzóbbá a hirdetést a bérlők számára.

Amikor ezzel végeztünk, aktiváljuk a profilját és a hirdetést a Flatio-n. Most már élő a hirdetés! Ezután, Ön dönti el, hogy melyik hirdetés látható a bérlők számára, be- vagy kikapcsolhatja, hozzáadhat további hirdetést és várjon (sok!) bejövő foglalási kérelmet a bérlőktől.

Ezek után, javasoljuk, hogy rendszeres időközönként nézzen rá a hirdetésre, hogy biztos legyen abban, hogy elérhető a hirdetés és, hogy a naptárban az elérhető időpontok frissítettek e. Egy frissített hirdetés vonzó és aktuális fotókkal, főleg ha több hirdetést is kezel vagy több szolgáltatást is használ a Flatio-n kívül, a legkritikusabb tényező a sikeres kiadáshoz a Flatio-n keresztül.