Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan kezdjük el a hirdetést Hogyan kezdhetem hirdetni az első ingatlanom?
Kategóriák

Hogyan kezdhetem hirdetni az első ingatlanom?

Ahhoz, hogy először aktiváljuk a hirdetését az ügyfélszogálatunk által szükséges kitölteni a hirdetés részleteit és a személyes adatainak a részleteit. Felhívjuk a figyelmet, hogy a hirdetés feltöltésére szolgáló útmutató csak arra szolgál, hogy a legalapvetőbb információkat megadja. Ez az alapja annak, hogy a hirdetés és a profilja létrejöjjön (a Bérbeadásaimban). 

A sikeres hirdetéshez szükséges feltölteni további fontos információkat. Ezeket megtalálja a kezdő oldalon (az Irányítópulton). Miután kitöltötte, aktiválódik a hirdetés feladása opció. Kérjük, kövesse ezeket a lépéseket: 

1. A lakás leírása 

A minimálisan szükséges információk: a lakás mérete, emelet, a lakás vagy a szoba száma, van e Wi-Fi (minden ajánlatnak a Flatio-n kell lennie Wi-Fi internet kapcsolatnak) és legalább 5 db fotó. Ne feledje, hogy minél inkább ki van töltve a hirdetés, annál magasabban lesz besorolva a találati oldalon a Flatio weblap alapértelmezett válogatása alapján. 

A hirdetéssel kapcsolatos minden információ könnyedén kitölthető az ingatlan részleteinél. A Leírás elkészítése gombra kattintva éri el. 

2. Építse fel a profilját 

Annak ellenére, hogy valószínűleg csak akkor találkozik a bérlővel személyesen amikor átadja a lakás kulcsait, biztosan érdekelni fogja őket a következő főbérlőjük. Ezért fontos, hogy figyelmet fordítson a leírásra magáról és a mellékelt profil fotóra. A megbízható profilok jelentősen növelik az érdeklődést a potenciális bérlőktől az albérlet iránt. 

Ezt könnyedén megteheti a Profilom elkészítése gombra kattintva.

3. Számlázási adatok megadása

A számlázási adatok nem kevésbé fontosak. Ezek nélkük, nem tudunk bérleti szerződést generálni, amit mindegyik a Flatio által közvetített bérléshez készítünk, továbbá nem tudunk számlát generálni (és elküldeni Önnek a bérleti díjat rendszeresen). 

A Számlázási adatok hozzáadása gombra kattintva töltheti ki ezeket az adatokat. 

4. Hirdetés aktiválása

Miután teljesítette a fenti négy lépést, egy utolsó lépés jelenik meg az Irányítópulton. Ez a hirdetés aktiválása. Miután ráklikkelt a Hirdetés kezdése gombra, egy ablak jelenik meg, ahol rákérdezünk, hogy biztos, hogy el akarja indítani a hirdetést. Ha igen, az ügyfélszolgálat értesül a kéréséről és átnézi a hirdetést. Ha minden információ jól van kitöltve (és nincs további adatkérés a részünkről) örömmel aktiváljuk a hirdetését. Az aktiválás után egy órán belül meg fog jelenni a Flatio oldalán. 

Segített ez a cikk?