Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan kezdjük el a hirdetést Szeretnék ingatlant hirdetni a Flation-n. Hogyan nézzen ki a lakás?
Kategóriák

Szeretnék ingatlant hirdetni a Flation-n. Hogyan nézzen ki a lakás?

Minden lakást vagy lakásban található szobát hirdetünk amelyek megfelelnek az alábbi két kritériumnak: 

Teljesen bútorozott 

Tekintettel a tartózkodási időre amit a legtöbb Flatio bérlő keres (leginkább 1-6 hónap), szükséges, hogy a lakás teljesen bútorozott legyen. Azok a bérlők akik kevesebb mint egy évre bérelnek, nem szeretnének stresszt vagy kiadást amiatt, hogy találjanak megfelelő ágyat, széket, asztalt vagy háztartási eszközöket; úgy szeretnének beköltözni, hogy csak ruhákat és személyes tárgyakat hoznak. A lista a szükséges felszereltségről elérhető itt.

Van internet kapcsolat

A Flatio ügyfeleinek a többsége üzletember vagy diák. Mindkét csoportnak igénye az aktív internet kapcsolat Wi-Fi formában - tekintettel a számítástechnikai eszközök gyors fejlődésére, sok eszköz már nem csatlakoztatható klasszikus kábel internethez. 

------------------------

Egy teljesen bútorozott lakás internettel a Flatio standard. Ezt ígérjük a potenciális bérlőknek és ez a minimum amit elvárnak. Minden más, egyéni ízlés kérdése, pl. díszítő elemek. Nem határozzuk meg, hogy milyen legyen a lakása dekorációja vagy, hogy hogyan nézzen ki, de tudjuk az ügyfeleink tapasztalataiból, hogy a legtöbbször tiszta, kényelmes környezetet választanak ahol jól érezhetik magukat otthon.

Segített ez a cikk?