Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Szükségem van kiváló minőségű fotókra a Flatio hirdetéshez?
Kategóriák

Szükségem van kiváló minőségű fotókra a Flatio hirdetéshez?

Egyszerűen, igen.

A potenciális bérlők az alapján döntik el, hogy mérlegelik a lakását, hogy milyen fotókat ad meg. Sötét, homályos vagy alacsony felbontású képek, mobillal készített fotók és olyan fotók amik nem adják vissza a lakást, nem fognak bérlőket vonzani.

Ha saját maga készíti el a fotókat, adjon magának elegendő időt, hogy jól sikerüljenek. Várja meg amikor szép az idő és a lakása a legjobb változatát mutatja. Minden helységről készítsen fotókat (fürdőszobák, wc-k, közlekedők, öltözők), ideálisan több szögből is. Az a szabály, hogy minél több a fotó, annál jobb - továbbá, minél több szögből készít fotót, annál jobb!

Akár saját maga készíti el a fotókat vagy a felbérel egy profi fotóst, megjegyezzük, hogy szinte az összes bérlő a fotók alapján választja ki a lakást - mi nem szervezünk személyes lakásnézést (bár Ön ezt megteheti). Tehát, törekedjen valós és pontos fotókat megadni a bérlőknek a jövőbeni szállásukról.