Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Mit írjak a lakás leírásába?
Kategóriák

Mit írjak a lakás leírásába?

A lakás leírása fontos része a hirdetésnek. Lehetővé teszi, hogy olyan tényeket közöljön amik nem egyértelműek a fotókról első ránézésre vagy ami segít megérteni a bérlőnek, hogy miért egyedi a lakás. Hogy a lehető legjobb technikai segítséget adjuk és, hogy a lehető legtöbb lehetséges bérlőhöz jusson, kövesse az alábbi tippeket:

Környék

Kezdje a nagyobb képpel. Írja le a lakás környékét és kerületét. Említse meg, hogy mit kínál a környék a bérlőknek, például, sportolási lehetőségeket vagy parkokat. Gyakran a lehetséges bérlők tudni szeretnék, hogy hány kávézó/cukrászda/étterem található a közelben, illetve, hogy lesz e lehetőségük élelmiszert venni késő éjszaka. Továbbá szeretik tudni, hogy milyen messzi lesznek a város nevezetességei. Javasoljuk, hogy említse meg az összes tömegközlekedési lehetőséget. Ezeket az információkat megadva, kevesebb kérdése lesz a bérlőknek és segít nekik, hogy gyorsan küldjenek foglalási kérelmet!

Épület és a lakás

Miután leírta a környéket, írja le az épületet és a lakást. Van lift az épületben (könnyű felvinni a csomagokat és a bevásárlást)? Hányadik emeleten van? Amikor leírja a lakást, írja le, hogyan kapcsolódnak a helységek egymáshoz és hogy milyen berendezés van mindegyik szobában.

Gondolja át: Mit szeretne egy bérlő még tudni erről a lakásról? Például van egy futon az egyik szobában, de nem szeretné, ha a bérlők ágynak használnák.

Egyéb érdekes és hasznos információ

Lehetnek olyan adatok amik nem passzolnak jól az előző paragrafusokban vagy lehet olyan információ amit szeretne kiemelni.

Bátran ismételje, hogy a lakás teljesen felszerelt, hogy van Wi-Fi adott sebességgel és, hogy az ágynemű és a törülközők rendelkezésre állnak. Szintén említse meg újra, hogy a lakás hány személyt fogad, hogy alkalmas e háziállatoknak és gyerekeknek és (nagyon fontos), hogy milyen parkolási lehetőségek vannak a környéken.