Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Nem kapok foglalási kérelmeket. Mit tegyek?
Kategóriák

Nem kapok foglalási kérelmeket. Mit tegyek?

Ha nem kap sok kérést, akkor javasoljuk, hogy tekintse át az adatokat és információkat amiket megadott a bérlőknek. Jó ötlet, hogy átnézi a beállításokat. Javasoljuk, hogy vegye figyelembe az alábbiakat:

  • Fotók minősége, beleértve a virtuális túrát - Számít a megjelenés! A sikeres kiadáshoz vegye igénybe az ingyenes szolgáltatásunkat, multimédiás prezentáció készítését, beleértve a virtuális túrát! Tudjon meg többet itt.
  • All-inclusive leírása a lakásnak - Bár a bérlők először a fotókat fogják megnézni, a leírás is fontos. Mindennek benne kell lennie amire a bérlő kiváncsi lehet. Van egy designer lámpája egy híres művésztől a lakásban? Említse meg! A bérlőket szintén érdekli a környék leírása és a parkolási lehetőségek a lakás közelében. Készítse el a leírást az anyanyelvén és angolul is. 
  • Frissített Elérhetőség - Mint más foglalási oldalak, a Flatio is tapasztal szezonalitást, amikor a kereslet magasabb mint más hónapokban. Éppen ezért, ha más oldalakon is hirdet, akkor kösse össze a naptárakat (iCal formátumban).
  • Vonzó Árazás - Lehet, hogy túl magasra állította a lakás bérleti díját. A magas árak okozhatnak alacsony keresletet. A bérleti díjnak tükröznie szükséges a környéket; többet kérhet egy belvárosi mint egy külső kerületi lakásért. A megfelelő ár megadása személyes preferenciáktól függ és néha, próba és hiba kérdése.

Bizonytalan abban, hogyan változtasson a hirdetésén, hogy több bérlőt találjon? Kérjük, keresse az ügyfélszolgálatunkat [email protected]!