Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan működik a Flatio és miért tér meg Ki a típikus Flatio bérlő?
Kategóriák

Ki a típikus Flatio bérlő?

Sok oka van annak, hogy az emberek néhány hónapra ki akarnak bérelni egy szállást. Megtiszteltetés, hogy sok típusú ügyfelünk van!

Ügyfeleink többsége digitális nomád, fiatal, helytől független szakember, akik utazás közben online dolgoznak, valamint olyan emberek, akik szakmai okokból keresnek középtávú szállást. Ezek lehetnek például cégvezetők, akiknek ideiglenes lakhatásra van szükségük, amíg kezelnek egy helyzetet egy leányvállalatnál, vagy új alkalmazottak számára, amíg egy gyakornoki programot végeznek. A munka miatt költöző bérlők az összes bérlőnk körülbelül 50%-át teszik ki és többnyire a foglalásaik cégesek a Flatio Vállalatoknak oldalon keresztül, ami lehetővé teszi cégeknek, hogy szállást találjanak meglévő vagy jövőbeni munkavállalóiknak.

Az ügyfeleink következő nagy részét a diákok teszik ki. A legtöbbször Erasmus ösztöndíjban részesültek, klasszikus egyetemi diákok akik egy vagy két szemeszterre keresnek szállást vagy gyakorlatot végeznek. Ez a csoport körülbelül a Flatio ügyfeleinek a 25%-a.

Az ügyfeleink szintén fontos része azok a családok vagy párok akik azért keresnek szállást mert a saját lakásukat felújítják vagy építik. Továbbá, találkozunk olyan ügyfelekkel, akik azért keresnek pár hétre vagy hónapra szállást, mert egészségügyi okok miatt tartózkodnak egy adott helyen vagy utazókkal akik más kultúrákat ismernek meg, szabadságon vannak vagy rokonokat látogatnak. Ez a csoport a legkülönbözőbb és a fennmaradó 25%-t teszi ki az ügyfélkörnek.

Bárki is küld Önnek foglalási kérelmet, mindig lesz hozzáférése adatokhoz amelyek segítik a megalapozott döntés meghozatalát, hogy kiadja e az ingatlanát vagy sem.

Segített ez a cikk?