Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Bérleti szerződés A Flatio küld szabvány bérleti szerződést vagy nekem kell elkészíteni?
Kategóriák

A Flatio küld szabvány bérleti szerződést vagy nekem kell elkészíteni?

A Flatio generál egy bérleti szerződést azon adatok alapján amit Ön és a bérlő megadnak. Amikor elfogad egy foglalási kérelmet, engedélyezi a rendszernek, hogy készítsen egy aláírt bérleti szerződést az Ön nevében. Ezután, a lehetséges bérlő aláírja a bérleti szerződést egy egyedi jogosultsági kóddal, amit a Flatio küld a telefonjára. Ez lehetővé teszi, hogy a szerződés aláírásra kerüljön bárhonnan a világon.

A Flatio bérleti szerződései egyediek és több év során lettek kifejlesztve. Bátran mondjuk, hogy szinte golyóállóak; a megfelelő jogi hátteret nyújtják mind Önnek, mind a bérlőnek.

Az alábbiak a legalapvetőbb elvek:

  • A bérleti szerződés arra a bérleti időszakra jön létre amiben Ön és a bérlő megállapodtak. Ez az az időszak amire a foglalási kérelem készült és jóvá lett hagyva.
  • Azonos minden tulajdonosnak és teljes mértékben megfelel az adott ország törvényeinek ahol a lakást a Flatio-n keresztül adják ki.
  • A szerződés nyelvét a kiadott lakás elhelyezkedése dönti el, de a bérleti szerződések lefordításra kerülnek angolra is és a leggyakrabban használt nyelvekre.
  • A bérleti szerződés garantálja az Ön által a Flatio-n bemutatott ingatlan megbízhatóságát. Ezáltal, a bérlő bízhat abban, hogy a lakás vagy a szoba ténylegesen úgy néz ki, ahogyan azt az oldalunkon bemutattuk. Ha nem ez a helyzet, akkor a bérlő jogosult arányos kompenzációra (a bérleti díj visszatérítése, beleértve a díjakat és 7 napig szállodai szállás költségtérítés).
  • A bérleti szerződés kényelmesen meghosszabbítható. Ha kölcsönös az elégedettség és a bérlő szeretne tovább maradni, akkor a bérleti szerződés meghosszabbítható. Másképp, a bérleti szerződés könnyen felmondható, ha a felmodáshoz az okok megtörténnek.
  • A szolgáltatásokat magukba foglaló bérleti díjakkal (internet és rezsi), minimális az adminisztráció a lakás átadásakor. Rezsi akkor kerül csak számlázásra, ha meghaladja a havi bérleti díj 15%-t, tehát nem kell aggódni a bérlő kiugró fogyasztásáról.