Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan működik a Flatio és miért tér meg Ha a Flatio-n keresztül adok ki, van bérleti szerződés?
Kategóriák

Ha a Flatio-n keresztül adok ki, van bérleti szerződés?

A Flatio büszke arra, hogy egyszerű, érvényes bérleti szerződéseket készít a bérlőknek és a tulajdonosoknak. Az érdeklődő bérlőknek fel kell tölteniük egy személyazonosító dokumentumot, el kell, hogy utalják az első bérleti díjat és online alá kell, hogy írják a bérleti szerződést. A bérlők úgy írják alá a szerződést, hogy beírják a Flatio applikációba az SMS-ben kapott jogosultsági kódot.

Miután a szerződési folyamat minden része kész, a bérleti szerződés érvényessé válik és a bérlő és a tulajdonos kötelesek betartani a kötelezettségeiket. Nem teljesítés esetén lehetnek kárfizetési következmények mindkét fél részére akár a bérleti szerződés és az általános üzleti feltételek alapján.

A Flatio bérleti szerződés megegyezik minden bérlőnek és tulajdonosnak és nem lehetséges olyan változtatásokat eszközölni amik nincsenek összhangban az általános üzleti feltételekkel. Ha a bérleti szerződés nem elfogadható bármilyen oknál fogva, akkor lehetőség van egy általános kiegészítésre. Ugyanakkor a kiegészítés nem lehet ellentmondásban az általános feltételekkel és a másik félnek is jóvá kell hagynia.

Segített ez a cikk?