Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Bérlő beköltözése és kiköltözése Átadhatom hamarabb vagy később a lakást a bérlőnek mint ami a bérleti szerződésben van?
Kategóriák

Átadhatom hamarabb vagy később a lakást a bérlőnek mint ami a bérleti szerződésben van?

Röviden, igen, korábbi vagy későbbi átadás lehetséges. Ugyanakkor, megjegyezzük, hogy amikor elfogadta az eredeti foglalási kérelmet, akkor a foglalási kérelem adataival készített bérleti szerződést - beleértve a bérleti díj pontos lebontását az eredetileg jóváhagyott időszakra. Amikor megállapodik a bérlővel, hogy más időpontban adja át a lakást, előfordulhat, hogy a bérlő által fizetendő bérleti díj is változik.

Ha bérlő korábban költözik be az eredeti időpontnál, akkor több bérleti díjat kell fizessen. Ha később költözik be, akkor lehet, hogy Önnek kell visszafizetni valamilyen összeget. A félreértések elkerülése miatt és azért, hogy mindenki betartsa a megállapodást, szükséges, hogy rögzítse a változtatásokat a bérleti szerződésben. Két módja van annak, hogy megváltoztassa vagy frissítse a bérleti szerződést:

Az egyszerű, gyors opció egy általános kiegészítés készítése a Bérbeadásaimban. A kiegészítésben, rögzítse a dátumot amikor a bérlő be fog költözni és az összeget amit fizetnie kell erre az időszakra (a napok számával számolva). Rögzítse, hogy az összeggel Önnek tartozik a bérlő vagy túlfizetés és vissza kell fizetnie a bérlőnek. Bármilyen általános kiegészítést alá kell írnia a bérlőnek a rendszerünkben a jogosultsági kód használatával.

Egy másik (lassabb és komplikáltabb) opció a bérleti szerződés módosítása. Ezt csak a Flatio ügyfélszolgálata teheti meg. Kérjük, küldje el a változtatási kérelmet a [email protected] címre és csatolja a kommunikációról a képernyőfotót, ami igazolja a kifejezett beleegyezést a változtatásokhoz. Az ügyfélszolgálat módosítani fogja a bérleti szerződést a megegyezett feltételek alapján és a rendszer kérni fogja a bérlőt, hogy újra írja alá a jogosultsági kóddal.