Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Hogyan működik a Flatio? Fizetnem kell kauciót vagy bármilyen egyéb díjat a Flatio-n?
Kategóriák

Fizetnem kell kauciót vagy bármilyen egyéb díjat a Flatio-n?

A Flatio-nál arra törekszünk, hogy a lehető legigazságosabbak és átláthatóbbak legyünk. Amikor kitölti a "Beköltözés" és "Kiköltözés" mezőt a foglalási kérelemben a hirdetési oldalon, látni fogja az összes díj és bérleti díj teljes listáját, beleértve azok fizetési dátumait is. Így nem érheti kellemetlen meglepetés.

Az egyetlen díj, amit a Flatio-n keresztül történő szállásbérlésért fizet, egy egyszeri szolgáltatási díj, amelyet a Flatio-nak fizet, hogy fedezze a bérléssel, a Flatio-rendszerek fejlesztésével és a bérleti időszak alatti ügyfélszolgálattal kapcsolatos költségeket.

Ugyanakkor kauciómentes politikát folytatunk, és arra irányítjuk a bérbeadókat, hogy ne kérjenek kauciót, kivéve, ha azt a törvény megköveteli. 


Megjegyzés: A Flatio bérbeadói nem kérhetnek kauciót 180 napnál (6 hónapnál) rövidebb tartózkodás esetén. Néhány ország bizonyos régiói azonban kivételt képeznek, például Spanyolországban, ahol a helyi törvények előírják a bérbeadók számára, hogy a tartózkodás hosszától függetlenül kauciót kérjenek. Ilyen esetekben még rövid távú tartózkodás esetén is lehet kauciót kérni.


A Flatio-nál NEM számíthat rejtett díjakra a takarításért, közüzemi szolgáltatásokért vagy bármi másért!

 

Segített ez a cikk?