Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Foglalási kérelem Hogyan foglalhatom le a kiválasztott lakást?
Kategóriák

Hogyan foglalhatom le a kiválasztott lakást?

A Flatio-n a sikeres bérléshez szükséges foglalási kérelmet készíteni. A foglalási kérelem olyan mint a személyes névjegykártya ami alapján a tulajdonos dönt arról, hogy a foglalást elfogadja vagy elutasítja. A foglalási kérelem elküldése után a tulajdonosnak 24 órája van elfogadni (vagy elutasítani) a kérelmet.

A foglalási kérelem elkészítése nem bonyolult. Először is ki kell válassza a konkrét ajánlatot (lakást vagy szobát) és meg kell nyissa a böngészőben.

Foglalás rész

Minde hirdetés részleteinek a jobb oldalán megtalálja a foglalás részt. Szükséges kitölteni a Beköltözés és a Kiköltözés mezőket. Ha mindkét dátumot ki tudta választani, gratulálunk! A kiválasztott ingatlan valószínűleg elérhető ebben az időszakban (de még függ a legutóbbi elérhetőség aktualizálásától a tulajdonos által). A rendszer megmutatja az összes bérleti díjat és egyéb díjat. A Foglalási kérelem gombra kattintva eljut a Foglalás összefoglalója részhez. 

  • Foglalás részletei

A foglalás összefoglalóban latni fogja az összes fontos információt a még nem végleges foglalási kérelméről. Kérjük, ellenőrizze ezt az információt, különösen a foglalási dátumokat és az összes díj listáját. Erősen ajánljuk elolvasni a Bérleti szerződés mintáját és a Felmondási irányelveket, hogy elkerüljünk bármilyen jövőbeni félreértést. 

Amint átnézte az összes információt az összefoglalóban, a Következő lépés gombra kattintva eljut a második lépéshez.

  • Személyes adatok

A foglalási kérelem következő lépése a személyes adatok kitöltése. Felhívjuk a figyelmet, hogy ezen típusú információk alapján dönt a tulajdonos a foglalási kérelem elfogadásáról vagy elutasításáról. Erősen ajánljuk, hogy írjon le minél többet a Magamról részbe (magánszemély esetén) és az Aki lakni fog a lakásban részbe (cég esetén). Mindkét esetben nagyon fontos megadni, hogy hány személy fog lakni a lakásban és a tartózkodás célját

FIGYELEM! A helyes elérhetőség adatokat adja meg. Az emailt és a telefonszámot a rendszer/személyes kommunikációhoz használjunk Önnel és ezekkel az adatokkal fog tudni belépni a Bérléseim fiókjába (ami a foglalási kérelemmel együtt készül el). 

Ebben a lépésben adhatja meg a kedvezmény kódot a foglalási díjhoz vagy az első bérleti díjhoz, ha van ilyen kódja.

  • Foglalás megerősítése 

A Folytatás gombra kattintva eljut a foglalási kérelem utolsó lépéséhez ahol látni fogja a korábban megadott adatokat. Kérjük, ellenőrizze még egyszer ezeket az információkat, és ha biztos benne, nyomja meg a "Foglalás megerősítése" gombot, és a foglalási kérelem elküldésre kerül a bérbeadónak.