Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Szükségem van kiváló minőségű fotókra a Flatio hirdetéshez?
Kategóriák

Szükségem van kiváló minőségű fotókra a Flatio hirdetéshez?

A cikket a 8. 7. 2021 oldalon frissítették.

Egyszerűen, igen.

A potenciális bérlők az alapján döntik el, hogy mérlegelik az ingatlanát, hogy milyen fotókat ad meg. Sötét, homályos vagy alacsony felbontású képek, mobillal készített fotók és olyan fotók amik nem adják vissza az ingatlant, nem fognak bérlőket vonzani.

Ha saját maga készíti el a fotókat, adjon magának elegendő időt, hogy jól sikerüljenek. Várja meg amikor szép az idő és a lakása a legjobb változatát mutatja. Minden helységről készítsen fotókat (fürdőszobák, wc-k, közlekedők, öltözők), ideálisan több szögből is. Az a szabály, hogy minél több a fotó, annál jobb - továbbá, minél több szögből készít fotót, annál jobb!

Akár saját maga készíti el a fotókat vagy a felbérel egy profi fotóst, megjegyezzük, hogy szinte az összes bérlő a fotók alapján választja ki a ingatlant - mi nem szervezünk személyes lakásnézést (bár Ön ezt megteheti). Tehát, törekedjen valós és pontos fotókat megadni a bérlőknek a jövőbeni szállásukról.