Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan állítsuk be az árakat Beállíthatok eltérő bérleti díjat attól függően, hogy hányan laknak az ingatlanban?
Kategóriák

Beállíthatok eltérő bérleti díjat attól függően, hogy hányan laknak az ingatlanban?

A cikket a 21. 5. 2024 oldalon frissítették.

Nem tudja, hogyan határozhatná meg az árakat, ha az elhelyezett személyek száma szerint szeretné megkülönböztetni? Tekintse meg alábbi útmutatásunkat.

Az árak automatikus megkülönböztetése a bérlők száma szerint sajnos jelenleg nem lehetséges.

Ezért a beállított áraknak mindig tükrözniük kell az ingatlan maximális befogadóképességét. Például, ha egy lakást 2 ember számára ad ki, az árat úgy kell meghatározni, mintha 2 ember lenne elszállásolva. (Hogyan állítsa be az árakat és mit kell mindig tartalmazniuk, itt található.)

Ha azonban szeretne alacsonyabb árakat kínálni abban az esetben, ha kevesebb bérlő bérli ki az ingatlanát, megadhat bármilyen százalékos kedvezményt a hirdetés leírásában. Például:

Az ár az ingatlan maximális befogadóképességét tükrözi, azaz 4 fő, de szeretnék kedvezményeket javasolni arra az esetre, ha kevesebb bérlő bérelné ki az ingatlant:

  • -5% 3 fő esetén
  • -10% 2 fő esetén
  • -15% 1 fő esetén

Ezután, amikor olyan foglalást kap, amelynél szeretné csökkenteni az árat, egyszerűen lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal és ossza meg kérését - mi pedig az Ön kívánságai szerint módosítjuk az árlistát.