Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Mit írjak a magamról szóló leírásba?
Kategóriák

Mit írjak a magamról szóló leírásba?

A cikket a 23. 5. 2024 oldalon frissítették.

Kíváncsi, miért kellene megosztania néhány információt magáról, vagy mit lehetne megemlíteni ebben a bevezetőben? Tekintse meg útmutatónkat!

Minden bérlőt arra ösztönzünk, hogy minél több információt osszanak meg magukról. Ez segít Önnek, mint tulajdonosnak, hogy jobban megismerje a számítógép mögötti személyt és bizalmat szerezzen benne, ami kulcsfontosságú, ha tervezi, hogy kiadja neki az ingatlanát.

Ugyanezen okokból a bérlők is szeretnének többet megtudni Önről. Nem szabjuk meg, hogy mennyi információt kell megosztania, de azt javasoljuk, hogy ossza meg annyi információt magáról, amennyit szeretne megtudni a bérlőiről.

Minél többet oszt meg, annál jobb! Ha a bérlők ismernek valamit Önről, nagyobb valószínűséggel foglalnak le nála. Például említheti:

  • hogy mennyi ideje foglalkozik bérbeadással,
  • miért adja ki a szállást (szállásokat),
  • ki Ön mint személy (pl. mivel foglalkozik, mi a hobbija stb.),
  • és bármi mást, amit úgy gondol, hogy érdekelheti a bérlőket.

Íme egy példa egy tulajdonos bemutatkozására:

2016 óta adom ki az ingatlanjaimat, főként rövid távú bérletre. Emellett jógát tanítok Budapesten, és szabadidőmben szeretek kulturális eseményekre járni, olvasni, úszni, és jelenleg a szörfözést tanulom. De a legnagyobb szenvedélyem az utazás! Sok évet töltöttem a világ felfedezésével, és ezért is tudom, mennyire fontos, hogy tökéletes lakásban éljen, ami minden igényét kielégíti, amíg idegen városban tartózkodik. Minden lakásom teljesen felkészült a beköltözésre, és személyesen fogom Önt fogadni. Nagyon elérhető vagyok, tehát ha bármi szüksége van, ne habozzon kapcsolatba lépni velem!