Flatio for Business - Flatio
Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Flatio for Business

Kapjon számlát minden egyes bérleti díjról a speciális céges számlánkkal.

F4B-fiók létrehozása

A legjobb lakhatási lehetőségek minden bérleti típushoz

A Flatio oldalon teljesen berendezett szálláshelyeket találhat (apartmanokat, házakat, vagy akár különálló szobákat) az Ön vagy az alkalmazottai tartózkodásához 5 naptól. Használja üzleti utakhoz, szakmai gyakorlatokhoz, költözésekhez vagy bármilyen más, munkával kapcsolatos utazásokhoz!

Szállás a legnagyobb office parkok közelében

Válasszon a legnagyobb irodakomplexumok közelében található ingatlanok közül, és biztosítsa a tökéletes szállást alkalmazottai számára!

Ellenőrzve társaságok és alkalmazottak tucatjaival

“A cégünk már kétszer használta fel a Flatio-t, ha gyorsan kellet új szállás külföldön találni néhány hónapra. A kiválóan berendezett lakások a legjobb kényelmet biztosították.”

Lenka Galbavá
Madfinger játékok

“Át voltam helyezve Indiábul Prágába. A Flatio működése nagyon jó, ugyfélszolgálat elképesztő. Az életem könyebbé tették az első hónapban Prágában. Köszönöm.”

Sreenivas J.
Software engineer (CA Technologies)

“Kaliforniából Prágába költözöm a munka miatt. Flatio nagyon tetszik. Nagyra értékelem, hogy az egész folyamat online van. Ez most nagyon paszol nekem, mert külföldről költözöm.”

Adam B.
Grafikus tervező és fejlesztő (GoDaddy)

“Köszönöm a szuper szolgáltatást, amit adtak nekem. Van egy nagyon érdekes üzletjuk. Önök a szememben az igazi szakemberek :)”

Markéta K.
Adminisztratív munkásnő

“Romániai cég, ahol dolgozom, új fióktelepet nyitott Prágában és kaptam ajánlatot, hogy támogassam itett. Az új lakás a Flatio-tól gyönyörű. Ingatlanügynökök nagyon drágák!”

Andy S.
Business development coordinator

Áttekinthető adminisztratív rendszer

A professzionális adminisztrációs rendszerünknek köszönhetően, könnyedén kezelheti alkalmazottai szállásait. Mindezt mindössze egyszeri 7,5%-os F4B szolgáltatási díjért!

Speciális F4B számla

A hagyományos bérlői fiókkal összehasonlítva, megkapja az összes számlázási dokumentumot, állandó szolgáltatási díjat és egy kifejezetten a vállalatokra szabott profilt kap.

Minden egy helyen

Kezelje alkalmazottai szállásait online webes alkalmazásunkból! Az összes foglalási adatot, bérleti szerződést és fizetési részletet egy helyen megtalál.

Kényelmes fizetések igazgatása

Teljesen kézben tarthatja az összes fizetéseit, a nyomtatványok és a számlák pedig kéznél vannak.

Flatio for Business
Találjon gyorsan és egyszerűen szállást alkalmazottai számára a oldalon. Hozzon létre egy fiókot mindössze egy perc alatt, és kezdje el a Flatio-val!
Kérjen segítséget
Hogyan működik?

Ossza meg velünk részletesen a problémáját, mi megtaláljuk a megfelelő megoldást, és az Ön preferenciáitól függően (kommunikációs csatorna, nyelv stb.) visszahívjuk Önt.

Mindig a lehető leggyorsabban (a megoldás összetettségétől függően), de legkésőbb a következő munkanapon visszahívjuk Önt.

A Beköltözési Garanciához vagy a Stay Benefits igénybevételéhez az AXA Assistance-t azon a segélyhívószámon érheti el, amelyet SMS-ben küldtünk a következő számra: .
Kérjen segítséget