Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Szerezzen teljes körű tartózkodási védelmet.
Az Ön biztonsága a mi prioritásunk!

Stay Benefits - Powered by AXA

A bérleti díj tartalmazza a 20 000 EUR-ig terjedő felelősségbiztosítást a tartózkodás idejére. Ezenfelül 500 EUR-ig terjedő segítségnyújtási szolgáltatásokat is igénybe vehet többek között olyan problémák esetén, mint a beszorult ajtók és a háztartási gépek javítása. A fedezet még bizonyos macska-/kutyakárokra is kiterjed. Ez az exkluzív ajánlat minden olyan tartózkodásra vonatkozik, amely nem igényel kauciót. 24/7 online támogatás.

Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés

Minden bérlő a Flatio bérleti szerződést használja, amely vízumbarát, 7 nyelven elérhető. A 30 napos felmondási idővel és az egyszerű hosszabbításokkal vagy felmondásokkal rugalmasan alkalmazkodhat.

Beköltözés Garancia 24/7 segélyvonallal

A beköltözés napján és az azt követő napon könnyedén igényelhet akár 7 napra alternatív szállást és azonnali teljes pénzvisszatérítést. Az alábbiakban megtekintheti azoknak az eseteknek a listáját, amikor jogosult a Beköltözési Garanciára.

100%-os pénzvédelem

Flatio: Pajzs az átverések ellen. Csak kövesse a folyamatunkat, kommunikáljon, és kizárólag a mi platformunkon bonyolítson le tranzakciókat a biztonságos, átverésmentes élményekért. A pénzét addig őrizzük, amíg biztonságosan be nem költözik.

Kaució mentes irányelv

Irányítsa pénzforgalmát, és kerülje el a kaució visszatérítésekkel kapcsolatos esetleges vitákat. A bérbeadóknak útmutatást adunk, hogy ne kérjenek kauciót (kivéve, ha a törvényi előírás), hogy zökkenőmentes bérleti élményt nyújtsanak Önnek.

Heti 7 napos támogatás

A Flatio-nál Önnel vagyunk, amíg ki nem költözik. Bármikor kapcsolatba léphet velünk, és mi mindent megteszünk, hogy segítsünk Önnek. Minden kérést 24 órán belül megoldunk.

Stay Benefits - Powered by AXA

Az Ön Flatio-ját a Stay Benefits csomag támogatja, amelyet az AXA-val együttműködve fejlesztettünk ki az Ön számára. Ez a csomag teljesen ingyenes. Átfogó, gondtalan lakhatást biztosít.

A tartózkodás teljes időtartamára 20 000 EUR-ig terjedő felelősségbiztosítást kap, amely megvédi Önt a váratlan eseményekkel szemben. Ezenfelül 500 EUR-ig terjedő segítségnyújtási szolgáltatásokat is kínálunk olyan gyakori otthoni problémákra, mint a beszorult ajtók vagy a meghibásodott készülékek. Nem szabad elfelejteni, hogy ez a fedezet a kutyával/macskával kapcsolatos konkrét károkra is kiterjed! És bármelyik ilyen esetben igénybe veheti a 24/7-es online ügyfélszolgálatot.

Mindezek a kivételes előnyök csak azokra a tartózkodásokra vonatkoznak, amelyekhez nem szükséges kaució.

Az előírásokról mindent elolvashat a Segítség Menüben.

Felelősségbiztosítás
€20 000 -ig
Segítségnyújtási szolgáltatások
€500 -ig
24/7 online támogatás
minden Stay Benefits szolgáltatás esetében

GYIK

Hogyan jelenthetem a kárt?

A bérbeadó tulajdonában Ön által véletlenül okozott újabb kár bejelentéséhez elengedhetetlen, hogy a lehető leghamarabb felvegye a kapcsolatot a bérbeadóval. Feltétlenül adja meg nekik az összes szükséges információt az esetről, beleértve az azt alátámasztó fényképeket vagy videókat is. Ezután a bérbeadó feladata a további lépések megtétele, az AXA mint biztosító társaság segítségével.

Abban az esetben, ha a kárjavítást már kifizette saját zsebből, közvetlenül az AXA Assistance-hoz fordulhat, hogy kérje a már felmerült költségek megtérítését. Az elérhetőségeket a profil "Kapcsolat" részében találja.

Mi történik, ha a kárt a macskám vagy a kutyám okozta?

Ne aggódjon, a Stay Benefits tartalmazza az ilyen jellegű károkat is! Mi fedezzük Önt.

Mi történik, ha alkoholfogyasztás után kárt okozok?

Sajnos, ha azt állítják, hogy a kár közvetlenül kapcsolódik bármilyen kábítószerrel való visszaéléshez, a károkat a biztosító társaság nem fedezi, mivel ez az egyik kizárás. Ilyen esetben Ön lenne felelős a károk teljes viseléséért.

Problémáim vannak az internetkapcsolattal, tudna valaki segíteni?

Természetesen, mi gondoskodunk Önről!

A Stay Benefits két 1 órás konzultációt tartalmaz informatikai szakemberekkel. Mindössze annyit kell tennie, hogy a profilja "Kapcsolat" részében megadott elérhetőségeken kerelsztül az AXA asszisztence-hez fordul. 24/7 online támogatásuk biztosítja, hogy bármikor segítséget kapjon, amikor csak szüksége van rá!

Beszorult a bejárati ajtó vagy elvesztettem a kulcsokat. Nem tudok bejutni. Mit tehetek?

Ha valaha is lakatosszolgálatra lenne szüksége, biztos lehet benne, hogy az AXA Assistance csak egy hívásra van. Ők segítenek Önnek megtalálni egy elérhető szakembert, és fedezik a költségeket.

Alternatívaként önmaga is felkutathat egy lakatost. Miután a szolgáltatást elvégezték, és Ön számlát kap, egyszerűen továbbítsa azt az AXA-nak, és ők kezelik a későbbi költségeket.

Milyen esetekben használhatom a 24/7-es vonalat?

Az AXA Assistance által szolgáltatott 24/7 online segélyvonal a következő célokra használható:

  • azonnali segítségkérés a Tartózkodás előnyeihez kapcsolódó problémák esetén, mint például az internetkapcsolat vagy a háztartási gépek hibái,
  • véletlenszerűen okozott károk bejelentése az ingatlanban,
  • már megkapott és kifizetett károk vagy segítségnyújtási szolgáltatások visszatérítésének kérése,
  • problémák kezelése a beköltözés során és a Beköltözési Garancia kapcsán bérleti szerződés visszavonásának kérése.
Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés

Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés

Az egyenlőség jegyében kialakított bérleti szerződésünk biztosítja, hogy a bérbeadók és a bérlők azonos jogokat élvezzenek. Ön is nagyfokú rugalmasságot élvezhet, hiszen a könnyű meghosszabbítás és az egyszerű 30 napos felmondási idő megteremti az alapot a gondtalan tartózkodáshoz.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megfelelünk a bérlőink világméretű közösségének igényeinek, ezért bérleti szerződésünk 7 nyelven érhető el. Ráadásul vízumbarát is, ami megkönnyíti a globális felfedezéshez vezető utat.

És a legjobb rész? Az egész folyamat digitális. A bérleti szerződésünket online generáljuk és írjuk alá, így minden néhány perc alatt lezajlik.

GYIK

A bérleti szerződés országonként eltérő?

Bérleti szerződésünk országonként némileg eltér, mivel mindig követjük a helyi törvényeket és előírásokat. Ezért egyes részek eltérhetnek az adott helyszín bizonyos jogi követelményei miatt.

De ne aggódjon, mindig ellenőrizheti a pontos bérleti szerződést, amely az Ön foglalására vonatkozik, mielőtt lefoglalja a szállást. A megfelelő bérleti szerződéssablont minden egyes hirdetési részletnél elhelyezzük.

Hogyan kaphatok bérleti szerződést a bérbeadó saját kezű aláírásával?

Dehogynem! Bár a fizikailag aláírt bérleti szerződést nem biztosítjuk automatikusan, mivel elektronikus aláírással dolgozunk, bármikor kérheti a bérbeadóját, hogy küldjön Önnek egy kézzel aláírt példányt.

Sok bérbeadónk ismeri ezt az igényt, különösen azért, mert számos bérlőnek szüksége van kézzel aláírt bérleti szerződésre a vízumkérelemhez.

A bérbeadóknak lehet saját bérleti szerződésük?

Ilyen lehetőség a Flatio-n keresztül nem áll rendelkezésre. A bérlőink védelmét kiemelten kezeljük, és igyekszünk biztosítani, hogy minden tranzakció törvényes és legális legyen, megelőzve a csalás minden formáját. Ezért, amikor a Flatio-n keresztül bérel, mindig olyan bérleti szerződést ír alá, amelyet gondosan megterveztünk, hogy megelőzzünk minden olyan lehetséges problémát, amely negatívan befolyásolhatja a bérlés élményét.

Beköltözés Garancia 24/7 segélyvonallal

Ügynökeink manuálisan ellenőriznek és jóváhagynak minden egyes bérbeadót és hirdetést, mielőtt megjelenne a hirdetés a Flatio-n. A csalások elkerülése érdekében közvetlenül kapcsolatba lépnek minden bérbeadóval, mielőtt meghirdetik ingatlanjaikat.

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire tönkreteheti terveit, amikor a szállás nem olyan, mint a hirdetésben, vagy amikor a tulajdonos nem jelenik meg az átadáson. Éppen ezért mindent megteszünk, hogy ez ne forduljon elő, és ha a dolgok mégsem a tervek szerint alakulnak, egy Beköltözési Garanciát készítettünk az Ön számára dedikált 24 órás vonallal, hogy szükség esetén segítséget nyújthassunk.

A Beköltözési Garanciánk biztosítja, hogy azonnal visszakapja a bérleti és szolgáltatási díj teljes összegét. Ezen kívül legfeljebb 7 napra szóló alternatív szállást is fizetünk (az eredeti napi bérleti díj 125%-áig). Ráadásul segítünk másik szállást találni, és 100%-os kedvezményt kap a szolgáltatási díjból a következő Flatio-n keresztül történő foglalásakor.

Célunk, hogy a beköltözés a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Beköltözés Garancia 24/7 segélyvonallal

GYIK

Milyen esetekben vagyok jogosult a Beköltözési Garanciára?

Igénybe veheti a Beköltözési Garanciához kapcsolódó bérleti szerződés visszavonását, ha:

  • a szállás nem felel meg a foglalási kérelem időpontjában megadott leírásnak; vagy
  • az eredeti szálláshelyen való tartózkodás egyéb okokból nem lehetséges, és az állapot nem orvosolható azonnal.

Az összes részletet és konkrét példaesetet ebben a cikkben láthatja.

Kihez kell fordulnom a Beköltözési Garancia igényléséhez?

Ilyen esetekben fontos, hogy a lehető leghamarabb kapcsolatba lépjen az azonnali megoldás érdekében. A Flatio Ügyfélszolgálati csapatával e-mailben léphet kapcsolatba a [email protected] címen, vagy használhatja az AXA Assistance által biztosított 24/7-es segélyvonalat. A segélyhívó telefonszámot a beköltözés napján e-mailben és SMS-ben küldjük el Önnek.

Bármelyik módszert is választja, kérjük, győződjön meg róla, hogy megad minden szükséges adatot, valamint minden alátámasztó bizonyítékot, hogy segítsen megérteni az Ön problémáját, és elkerülje a megoldási idő késedelmét.

Mikor jár le a Beköltözési Garancia igénylésének határideje?

A bérleti szerződés felmondása a bérleti szerződésen feltüntetett kezdőnapot követő nap 20:00 óráig lehetséges. Tehát például, ha a bérleti szerződése hétfőn kezdődik, akkor a következő nap (kedd) 20:00 óráig van lehetősége a Beköltözési Garancia szolgáltatás igénybevételére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Beköltözési Garancia igénybevételéhez a Flatio Ügyfélszolgálatát vagy az AXA Assistance-t értesítenie kell a felmondásról, és a határidőig minden igazoló dokumentumot be kell nyújtania.

Kap-e a bérbeadó esélyt a probléma megoldására?

Minden eset egyedi. Ha úgy látjuk, hogy a probléma könnyen orvosolható, 48 órát adunk a bérbeadónak, hogy helyrehozza a hibáját.

Vegyük például, ha Önt nem az Ön által lefoglalt ingatlanban helyezték el - ilyen esetekben a bérbeadónak lehetőséget adunk arra, hogy a megfelelő ingatlanba helyezze át Önt, így elkerülhető a szerződés felmondása. Vagy ha hiányzik egy fontos berendezés (pl. hűtőszekrény), ami lehetetlenné teszi, hogy Ön a szálláson maradjon, időt adunk a bérbeadónak, hogy teljesítse ígéretét.

Ezen kívül más módon is elkerülhető az elállás, amennyiben Ön és a bérbeadó megállapodnak más megoldásban. Ilyen lehetőség lehet például a bérleti díj csökkentése, vagy az, hogy a bérbeadó felajánl egy másik, megfelelőbb ingatlant, ahol maradhat.

Milyen gyorsan kapom vissza a pénzemet?

Ezeket az eseteket kiemelt prioritásként kezeljük, garantálva a lehető leggyorsabb visszatérítést. A legtöbb esetben a visszatérítést ugyanazon a napon tudjuk feldolgozni, amikor aláírja a bérleti szerződés felmondását. És biztos lehet benne, hogy feltéve, hogy rendelkezünk a bankszámlaadataival, soha nem tart tovább 3 napnál, hogy az összes pénzt visszaküldjük Önnek.

100%-os pénzvédelem

100%-os pénzvédelem

Innovatív folyamatainkat úgy terveztük, hogy minimalizáljuk a csalásokat.

Azzal, hogy kizárólag a Flatio-n keresztül kommunikál és fizet, garantáltan biztonságos, átverésmentes élményt nyújt. Így a pénze mindig biztonságban marad nálunk, amíg sikeresen be nem költözik.

Hisszük, hogy a lelki nyugalom kulcsfontosságú, amikor új otthonra talál, és mi pontosan ezt igyekszünk biztosítani.

Kaució mentes irányelv

Tapasztalja meg a kaució nélküli élet szabadságát a Flatio-val. Átalakítottuk a bérbeadási folyamatot, és arra ösztönözzük a bérbeadókat, hogy felejtsék el a kaució kérését, ahol ez jogilag lehetséges.

Ez zökkenőmentes bérlési élményt nyújt, és kiküszöböli a nagy összegű előzetes kauciófizetés pénzügyi terhét.

A Flatio-nál a világ az otthona. Kauciómentes politikánk a legnagyobb rugalmasságot és kényelmet kínálja, így már ma elkezdhet többet élni és kevesebbet aggódni!

Kaució mentes irányelv
Heti 7 napos támogatás

Heti 7 napos támogatás

Az ingatlanok hirdetésétől a bérleti szerződések véglegesítéséig elkötelezett csapatunk Ön mellett áll, készen arra, hogy az Ön útját megkönnyítse. A több nyelven is elérhető ügyfélszolgálattal ígérjük, hogy minden kérdését legkésőbb 24 órán belül megoldjuk, így biztosítva, hogy Ön minden lépésnél támogatásban érezze magát.

tenant
Mire vár még? Legyen a Flatio család tagja!

Kezdődhet a stresszmentes bérlés! A Flatio-val nem csak bérel - a StayProtectionnek köszönhetően mindig védve van!

Kezdje a keresést