Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Csatlakozzon a Digitális Nomád Tesztelő Klubhoz

Digitális Nomá vagy aki éli ezt az életmódot? Szeretnéd megosztani ezt az életmódot másokkal? Szeretnél tartalmat gyártani és fizetést kapni érte? Érdekel, hogy hasonló gondolkodásúak klubjához tartozz? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor meghívunk, hogy csatlakozz a "Digitális Nomád Tesztelő Klubhoz"!

Milyen klub ez? Kérdezheti.

Szóval... Ez egy klub, amely összehozza a digitális nomád influencereket, ideértve a digitális nomádokat, a digitális nomád szakértőket és tanácsadókat, a digitális nomádokról írókat, stb. Mint "tesztelők", a Flatio-n hirdetett ingatlanokban szállnak meg, megvizsgálják és odaítélik a "Nomád Igazolt" logót, ha az ingatlan megfelel a távmunkára. Ez segít a többi digitális nomádnak akik a Flatio oldalon keresztül akarnak tájékozott döntést hozni a bérleményről és olyan helyet választani ahol hatékonyan dolgozhatnak és a legnagyobb kényelemmel pihenhetnek.

GYIK

Szeretne többet megtudni a logóról és a klubról? Kezdjük el!

Mi a "Digitális Nomád-Igazolt” logó?
Ez egy jelölés (logó) amit azoknak az ingatlanoknak adunk, amelyeket igazoltak távmunkára, wifi, munkaterület, helyszín, stb. szempontjából. A "Digitális Nomád Tesztelő Klub" tagjai vizsgálják az ingatlanokat és adják a "Digitális Nomád-Igazolt” logót.
Hol jelenik meg a logó?
A "Digitális Nomád-Igazolt" ingatlan hirdetési oldalán jelenik meg.
Miért "digitális nomádok” vagy "digitális nomád szakértők" a tesztelők?
A digitális nomádok a Flatio fő bérlői. Ezért működünk együtt tesztelőkkel, akik ismerik a digitális nomád életmódot és az egyedi elvárásaikat azoknak akik távmunkát végeznek.
Mik az előnyei a "Digitális Nomád-Igazolt" logónak a digitális nomádoknak?
Segít a digitális nomádoknak akik a Flatio oldalon keresztül akarnak bérelni, átgondolt döntést hozni és kiválasztani egy olyan szállást, ami megfelel a távmunkának és egyéb egyedi igényeiknek, mint például megfelelő hely meditálni és edzeni.
Mik az előnyei a "Digitális Nomád-Igazolt" logónak?

Az ingatlant kiemeljük, mint "Digitális Nomád Igazolt" a hirdetések között, ami több érdeklődőt jelent.

Továbbá, a bérlemény több promóciót és láthatóságot fog kapni, mint a többi hirdetés, mert a "Digitális Nomád Tesztelő" több fotót és videót fog készíteni a tapasztalatairól.

Ez a tartalom megosztásra kerül a Flatio és a "Digitális Nomád Tesztelő" oldalain. Minden tartalom elérhető lesz amíg érvényes a logó.

Mindez segít több digitális nomád bizalmát elnyerni, akik jellemzően profik, jól fizető bérlők, kevesebb időt töltenek kérdések megválaszolásával a többi bérlőhöz képest és hatékonyabb bérlők.

Milyen tartalmat kell a "Digitális Nomád Tesztelő"-nek gyártania?

A "Digitális Nomád Tesztelőktől" az alábbi tartalom posztolását várjuk:

 • 1 perces videót az ingatlanról és a tapasztalataikról, megemlítve a "Digitális Nomád Klubbot" és hogy a Flatio hogyan szervezte a tartózkodásukat
 • Az ingatlan bemutatása
 • 5 poszt és 10 történet a Flatio tag-el és használva a #myflatioroutine tag-t

Megjegyzés: A "Digitális Nomád Tesztelők" tartózkodásuk alatt kell, hogy elkészítsék a tartalmat, de csak akkor kérjük, hogy posztolják a közösségi médiában, ha "Digitális Nomád Igazolt" a szállás.

Mit kapnak cserébe a "Digitális Nomád Tesztelők"?

A "Digitális Nomád Tesztelők" speciális bérlők, akiket a Flatio hív meg, az együttműködésünk részeként. Tehát, a tartózkodásukat mi fizetjük. Ez azt jelenti, hogy felfedezhetnek új helyeket vagy újra felfedezhetik azokat a helyeket ahol voltak, bérleti díj fizetése nélkül.

A klub tagjai 20% kedvezményt kapnak a szolgáltatási díjból amikor a Flatio oldalon keresztül foglalnak a jövőben a saját használatukra, nem az együttműködésünk részeként.

Továbbá, az együttműködés a "Digitális Nomád Tesztelőknek" olyan megjelenési potenciált jelent, hogy új látogatókat, felhasználókat, ügyfeleket, olvasókat, üzleti partnereket, stb. vonzhat.

Szintén, a tagság a klubban azt a lehetőséget is jelenti, hogy hasonló gondolkodású emberekkel építsenek kapcsolatot, akik szintén szakemberek a digitális nomádságban.

Meddig marad a "Digitális Nomád Tesztelő" a lakásban?
A tartózkodás minimális ideje 3 éjszaka és a tulajdonosok megadhatják a saját maximális tartózkodási időt.
Mik a minimális elvárások, hogy az ingatlan "Digitális Nomád-Igazolt" legyen?

1- "Stabil" Wifi kapcsolat, minimális letöltési sebesség 30 Mbps és minimális feltöltési sebesség 5 Mbps.

Megjegyzések:

 • Ez az "igazi" Wifi sebesség, nem a szolgáltató és a tulajdonos közötti szerződés szerinti. A tesztelők megvizsgálhatják a tényleges Wifi sebességet a speedtest.net.
 • oldalon
 • A minimális letöltési sebesség 30 Mbps és a minimális feltöltési sebesség 5 Mbps általában elegendő 1-2 fő részére. Javasoljuk, hogy a tulajdonosok gyorsabb Wifi-t szerelnek be, hogy a bérleményt elérhetővé tegyék Digitális Nomád Családok részére is.
 • Javasolt ott mérni az "igazi" Wifi sebességet, ahol a digitális nomádok dolgozni fognak. Ha például, a router, távolabb van a munkaterülettől, akkor az internet sebesség és minőség jelentősen csökkenhet.
 • A "Nomád Tesztelők" bátorítva vannak, hogy megemlítsék az internet sebességet az általuk kreált tartalomban.

2- Kijelölt munkaterület a lakáson belül (minőségi asztallal és székkel, elegendő hellyel a munkához, jó megvilágítás és alacsony zajszint a koncentrált munkához)

3- Edzéshez és meditációra kijelölt hely a lakáson belül vagy kívül

4- Tömegközlekedéshez közel és a digitális nomádok között népszerű helyek közelsége (mint együtt dolgozás, kávézók, edzőtermek és strandok)

Hogyan működik a folyamat?
 • Jelentkezett, hogy csatlakozzon a "Digitális Nomád Tesztelő Klubhoz"
 • Összehozzuk egy tulajdonossal, aki kérte, hogy, vizsgálják meg az ingatlanát, hogy megkapja a "Digitális Nomád Igazolt" logót.
 • Miután megvoltak az egyeztetések, az ingatlanban fog tartózkodni és figyelmesen megvizsgálja, hogy minden feltétel teljesül ahhoz, hogy "Digitális Nomád Igazolt" legyen.
 • Tájékoztat minket az eredményről.
 • Ha az ingatlant "Digitális Nomád Igazolt"-ként minősíti, akkor a megfelelő logót jelenítjük meg a hirdetéshez.
 • Ön és a Flatio elkezdi posztolni a tartalmat a közösségi médiában, hogy hirdesse az ingatlant.
Hogyan csatlakozhatom a "Digitális Nomád Tesztelő Klubhoz"?
Csak annyit kell tegyen, hogy kitölti a jelentkezési lapot. Ezután felvesszük a kapcsolatot és átbeszéljük a következő lépéseket.
Hány ingatlant vizsgálhatok be évente?
Jelenleg nincs korlátozva az ingatlanok száma amikhez kérheti a vizsgálatot, mindaddig, amíg azt tapasztaljuk, hogy kölcsönösen előnyös az együttműködés.
Mi a minimális ingatlan szám amikor jelentkezhetem a bevizsgálásért?
Legalább egy ingatlant szükséges megvizsgáltatni 24 hónapon belül. Ellenkezőleg, sajnos, törölnünk kell a tagságot. Ezek után, nem lesz lehetőség csatlakozni a klubhoz 6 hónapig.
Mind szobakiadók és ingatlantulajdonosok jelenkezhetnek "Digitális Nomád-Igazolt” logóért?
Jelenleg, csak azok a tulajdonosok kérhetik a logót, akik teljes ingatlant adnak ki (ház, villa, lakás, bungaló, stb.) és nem csak szobát. Azonban, a jövőben, tervezzük, ezt a logót szobáknak is.
Meddig érvényes a "Digitális Nomád-Igazolt” logó?
18 hónap. Miután a logó lejárt, a tulajdonos újra kérheti a bérlemény vizsgálatát és újbóli igazolását.
Mit tehetnek a tulajdonosok, ha elsőre nem kapják meg a logót?

A tulajdonosoknak figyelembe kell venniük a "Digitális Nomád tesztelő" visszajelzését, aki megvizsgálta a bérleményt és javítani szükséges a feltételeket (Wifi és/vagy fizikailag), hogy a bérlemény megfeleljen a távmunka minimális elvárásainak.

Miután megtették a fejlesztéseket, jelentkezhetnek újra, hogy vizsgálják meg a bérleményt és lehetségesen igazolják.

Nekünk ez úgy hangzik, mint egy kihagyhatatlan lehetőség! Önnek?

Küldjön emailt [email protected] ha bármilyen kérdése van. Szeretnénk ha csatlakozna és ha megkapná a csillogó "Digitális Nomá-Igazolt" logót, hogy több érdeklődője legyen!