Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Csatlakozzon a Digitális Nomád Tesztelők Klubjához

Egy jól ismert digitális nomád vagy, aki éli és szereti ezt az életstílust? Fotós, utazási influenszer, Instagram-, TikTok- vagy YouTube-sztár vagy, aki szenvedélyesen megosztja tapasztalatait másokkal, akik szeretnék kipróbálni vagy fenntartani a digitális nomád életmódot? Tetszik az ötlet, hogy tartalmat készíts és jutalmazást kapj érte? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor szeretnénk meghívni, hogy csatlakozz a "Nomád Tesztelők Klubjához"!

Milyen klub ez? Kérdezheti.

Nos... Ez egy klub, amely a digitális nomád és utazási influenszereket tömöríti, hogy megvizsgálják és ellenőrizzék a Flatio-n hirdetett szálláshelyeket, ingyenes tartózkodásért cserébe.

"Nomád Tesztelőként" különböző szálláshelyeket ellenőriznek és "Nomád-Igazolt" logóval díjazzák a távmunkára alkalmas ingatlanokat. Ez segít más digitális nomádoknak, akik a Flatio-n keresztül szeretnének bérelni, hogy megalapozott döntést hozzanak, és olyan helyet válasszanak, ahol a lehető legnagyobb kényelemmel tudnak produktívak lenni és pihenni.

Előnyök

 • Ingyenes szállás
 • 20% kedvezmény a jövőbeli foglalásokból
 • Fokozott láthatóság a platformjainkon keresztül
 • Hozzájárulás a digitális nomád közösséghez

Kötelezettségek

Azt kérjük, hogy legalább a következő tartalmakat hozza létre és tegye közzé a közösségi médiában:

 • Egy 1 perces videó az ingatlanról és az Ön tapasztalatairól
 • Az ingatlanvideós bejárása
 • Fényképek és videók az ingatlanról és annak környezetéről

Megfelel a kritériumoknak?

 • Több mint 10 000 követő/feliratkozó az Instagramon, a TikTok-on vagy a YouTube-on
 • VAGY több mint 40k havi látogatottságú weboldal

Nomád Tesztelők Klubja LITE

Nem vagy influencer? Egyáltalán nem probléma! A véleményed így is, úgy is értékeljük!

Ha még nem felelsz meg a Nomád Tesztelők Klubjához való csatlakozás kritériumainak, akkor csatlakozhatsz a klub LITE verziójához.

Így hozzájárulhatsz a digitális nomád közösséghez azzal, hogy tájékoztatod őket arról, hogy egy Flatio-n található ingatlan alkalmas-e távmunkára, így megalapozott döntést tudnak hozni a lakásbérléskor.

Hadd magyarázzuk el, hogyan működik.

Ha a Flatio-n keresztül bérel szállást, és elküldi nekünk az ingatlan értékelését, akkor a Nomád Tesztelők Klubja LITE tagjának tekintjük.

Cserébe azért, hogy megosztja értékes véleményét, akár 25 EUR-t is kaphat a szolgáltatási díjból VISSZATÉRÍTÉS formájában, egy 25 EUR értékű utalvánnyal együtt.

Íme, mit kell tartalmaznia az értékelésnek, hogy megkapja a visszatérítést:

 • A tényleges Wi-Fi sebesség
 • Van-e dedikált munkaterület a bérleményben
 • Van-e a bérleményen belül vagy kívül hely a testmozgásra és meditációra
 • Könnyen elérhetőek-e a tömegközlekedési eszközök és a digitális nomádok által kedvelt helyek a bérleményből.

Mit kell még észben tartani?

Minimális előírt hossz
Az értékelésnek átfogónak kell lennie, és legalább 1500 karaktert kell tartalmaznia. Minden egyes fent említett szakasznak legalább 250 karaktert kell tartalmaznia.

Wi-Fi sebességteszt
Csatoljon egy képernyőképet a Wi-Fi sebességtesztről, hogy egyértelműen bemutassa a hálózat teljesítményét.

Fényképek
Csatoljon egy 5-10 fotóból álló gyűjteményt, amely bemutatja az ingatlant és annak környezetét. Ügyeljen arra, hogy legalább egy olyan fényképet mellékeljen, amely a munkaállomást mutatja, például valakit, aki aktívan használja a laptopot az asztalánál.

Beküldés
Küldje el értékelését a [email protected] címre, hogy biztosan a megfelelő címzetthez jusson el.

Várjuk értékelését és üdvözöljük Önt a Nomád Tesztelők Klubja (LITE) tagjaként.

GYIK

Szeretne többet megtudni a logóról és a klubról? Kezdjük el!

Mi a "Nomád-Igazolt” logó?
Ez egy jelölés (logó) amit azoknak az ingatlanoknak adunk, amelyeket igazoltak távmunkára, wifi, munkaterület, helyszín, stb. szempontjából. A "Digitális Nomád Tesztelő Klub" tagjai vizsgálják az ingatlanokat és adják a "Digitális Nomád-Igazolt” logót.
Hol jelenik meg a logó?
A "Nomád-Igazolt" ingatlan hirdetési oldalán jelenik meg.
Miért működnek együtt digitális nomád és utazási influenszerekkel, mint "Nomád Tesztelőkkel"?
A digitális nomádok a Flatio fő célcsoportja és jelenleg a bérlőink mintegy felét teszik ki. Ezért olyan influenszerekkel dolgozunk együtt, akik jól ismerik a digitális nomád életmódot és a távolról dolgozó bérlők egyedi igényeit.
Mik az előnyei a "Nomád-Igazolt" logónak a digitális nomádoknak?
Segít a digitális nomádoknak akik a Flatio oldalon keresztül akarnak bérelni átgondolt döntést hozni és kiválasztani egy olyan szállást, ami megfelel a távmunkának és egyéb egyedi igényeiknek, mint például megfelelő hely meditálni és edzeni.
Mik az előnyei a "Nomád-Igazolt" logónak a bérbeadók számára?

Az ingatlanjaik hirdetése a kiemelt "Nomád-Igazolt" hirdetéseink között fog megjelenni, ami több potenciális érdeklődőt és bérlőt jelent számukra.

Továbbá, a szállásuk több promóciót és megjelenést kap, mint más hirdetések, mivel az ingatlanukban tartózkodó "Nomád-Tesztelő" több fotót és videótartalmat készít az élményeiről.

Ez a tartalom a Flatio és a "Nomád Tesztelő" közösségi média fiókjain kerül megosztásra. Az összes létrehozott tartalom a logó érvényességéig elérhető lesz a hirdetésben.

Mindez segít nekik abban, hogy több digitális nomád bizalmát nyerjék el - akik általában professzionális, jól fizető bérlők - kevesebb időt töltsenek a potenciális bérlők kérdéseire való válaszadással a beköltözés előtt, és hatékonyabb bérbeadási üzletet folytassanak.

Milyen tartalmat kell a "Digitális Nomád Tesztelők"-nek gyártania?

A "Nomád Tesztelőknek" legalább az alábbi tartalmakat kell létrehozniuk és közzétenniük a közösségi médiában:

 • Egy 1 perces videó a szálláshelyről és a tapasztalataikról, a "Nomád Tesztelők Klub" megemlítésével és arról, hogy a Flatio hogyan szervezte meg a tartózkodásukat.
 • Az ingatlan videós bejárása
 • Fotók és videók az ingatlanról és annak környezetéről, attól függően, hogy a "Nomád Tesztelő" melyik platformot használja leginkább (a Flatio megjelölésével és a #myflatioroutine használatával).
Mik a minimális követelmények a "Nomád Tesztelők Klubjához" való csatlakozáshoz?

Legalább 10 000 követő/feliratkozó az Instagramon, a TikTokon vagy a YouTube-on, VAGY egy blog/weboldal/podcast 40 000 havi felhasználóval.

Megjegyzés: E minimumkövetelmény ellenére minden pályázatot eseti alapon bírálunk el. Ha például csak 8k követővel/feliratkozóval rendelkezel a közösségi média platformokon, de hihetetlen tehetséged van a tartalomkészítéshez és nagyon elkötelezett közösséged van, akkor mindenképpen megfontoljuk a jelentkezésedet.

Mit kapnak cserébe a "Digitális Nomád Tesztelők"?

A "Nomád Tesztelőket" úgy kezeljük, mint a Flatio által meghívott különleges bérlőket, akik a velük való partnerségünk részeként különböző szállásokat vizsgálnak meg. Tehát az ő tartózkodásukat mi fizetjük. Ez azt jelenti, hogy új helyeket fedezhetnek fel, vagy újra felfedezhetik azokat a helyeket, ahol már jártak, anélkül, hogy bérleti díjat kellene fizetniük.

A klubtagok 20% kedvezményt kapnak a szolgáltatási díjból, ha a jövőben a Flatio-n keresztül foglalnak szállást személyes használatra (nem a partnerség keretében).

Ezenkívül a partnerség által a "Nomád Tesztelők" számára biztosított megjelenés új lehetséges látogatókat, felhasználókat, ügyfeleket, olvasókat, üzleti partnereket stb. hozhat számukra.

Meddig marad a "Digitális Nomád Tesztelő" a lakásban?
A minimális tartózkodási idő 3 éjszaka és a szállásadók maguk határozhatják meg a maximális tartózkodási időt.
Mik a minimális elvárások, hogy az ingatlan "Nomád-Igazolt" lehessen?

1- "Stabil" Wifi kapcsolat, minimális letöltési sebesség 30 Mbps és minimális feltöltési sebesség 5 Mbps.

Megjegyzések:

 • Ez az "igazi" Wifi sebesség, nem a szolgáltató és a tulajdonos közötti szerződés szerinti sebesség. A tesztelők megvizsgálhatják a tényleges Wifi sebességet a speedtest.net.
 • oldalon
 • A minimális letöltési sebesség 30 Mbps és a minimális feltöltési sebesség 5 Mbps általában elegendő 1-2 fő részére. Javasoljuk, hogy a tulajdonosok gyorsabb Wifi-t szereljenek be, hogy a bérleményt elérhetővé tegyék digitális nomád családok részére is.
 • Javasolt ott mérni az "igazi" Wifi sebességet, ahol a digitális nomádok dolgozni fognak. Ha például, a router, távolabb van a munkaterülettől, akkor az internet sebesség és minőség jelentősen csökkenhet.
 • A "Nomád Tesztelők" bátorítva vannak, hogy megemlítsék az internet sebességet az általuk készített tartalomban.

2- Kijelölt munkaterület a lakáson belül (minőségi asztallal és székkel, elegendő hellyel a munkához, jó megvilágítás és alacsony zajszint a koncentrált munkához)

3- Edzéshez és meditációra kijelölt hely a lakáson belül vagy kívül

4- Tömegközlekedéshez közel és a digitális nomádok között népszerű helyek közelsége (mint például együtt dolgozáshoz alkalmas helyek, kávézók, edzőtermek és strandok)

Hogyan működik a folyamat?
 • Ön jelentkezett, hogy csatlakozzon a "Nomád Tesztelők Klubjához".
 • Összehozzuk Önt egy olyan bérbeadóval, aki kérte ingatlanának ellenőrzését, hogy lehetőség szerint megkapja a "Nomád-Igazolt" logót.
 • Miután az egyeztetések megtörténtek, Ön megszáll az ingatlanukban, és gondosan ellenőrzi, hogy az megfelel-e a "Nomád-Igazolt" minősítéshez szükséges valamennyi követelménynek.
 • Az eredményről tájékoztat minket.
 • Ha az ingatlant "Nomád-Igazolt"-nak minősíti, a megfelelő logót hozzáadjuk a hirdetéshez.

Megjegyzés: A Flatio és a "Nomád Tesztelő" közzéteszi a létrehozott tartalmat a közösségi médiában az ellenőrzött ingatlan népszerűsítése érdekében, még akkor is, ha az nem minősül "Nomád-Igazolt"-nak. Részünkről így köszönjük meg a bérbeadónak, hogy vendégül látta a "Nomád Tesztelőt".

Hogyan csatlakozhatom a "Nomád Tesztelők Klubjához"?
Csak annyit kell tegyen, hogy kitölti a jelentkezési lapot. Ezután felvesszük a kapcsolatot és átbeszéljük a következő lépéseket.
Hány ingatlant vizsgálhatok be évente?
Jelenleg nincs korlátozva az ingatlanok száma amikhez kérheti a vizsgálatot, mindaddig, amíg azt tapasztaljuk, hogy kölcsönösen előnyös az együttműködés.
Mi a minimális ingatlan szám amikor jelentkezhetem a bevizsgálásért?
Legalább egy ingatlant szükséges megvizsgáltatni 24 hónapon belül. Ellenkezőleg, sajnos, törölnünk kell a tagságot. Ezek után, nem lesz lehetőség csatlakozni a klubhoz 6 hónapig.
A bérbeadók igényelhetik a "Nomád-Igazolt" logót mind magánszobák, mind egész ingatlanok esetében?
Igen. Mind azok a bérbeadók, akik egy egész ingatlant (ház, villa, lakás, bungaló stb.) adnak bérbe és mind azok, akik egy-egy szobát adnak bérbe, igényelhetik ezt a logót.
Meddig érvényes a "Nomád-Igazolt” logó?
18 hónap. Miután a logó lejárt, a tulajdonos újra kérheti a bérlemény vizsgálatát és újbóli igazolását.
Mit tehetnek a tulajdonosok, ha elsőre nem kapják meg a logót?

A tulajdonosoknak figyelembe kell venniük a "Digitális Nomád Tesztelő" visszajelzését, aki megvizsgálta a bérleményt és javítani szükséges a feltételeket (Wifi és/vagy fizikailag), hogy a bérlemény megfeleljen a távmunka minimális elvárásainak.

Miután megtették a fejlesztéseket, jelentkezhetnek újra, hogy vizsgálják meg a bérleményt és lehetségesen igazolják.

Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű lehetőség számodra, mint digitális nomád vagy utazási influenszer, hogy segíts a növekvő digitális nomád közösség többi tagjának jobb döntéseket hozni és élvezetesebb élményeket szerezni a választott úti céljukon. Mit gondolsz?

Ha ez számodra is jól hangzik, töltsd ki a klubhoz való csatlakozáshoz szükséges jelentkezési lapot és mi, a lehető leghamarabb átnézzük.

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a [email protected] címre. Örülnénk, ha a "Nomád Tesztelők Klub" értékes tagjaként csatlakoznál hozzánk.

Alig várjuk, hogy halljunk felőled!