StayProtection bérbeadóknak - Flatio
Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

A biztonság új szintjének megtapasztalása
a bérbeadók számára

Rental Insurance Bérbeadóknak – Powered by AXA

A Flatio az AXA-val együttműködve átfogó fedezetet nyújt a bérbeadóknak, amely felelősségbiztosítást, segítségnyújtási szolgáltatásokat és jogi védelmet, valamint gyors ügyintézést és 24/7 online támogatást is tartalmaz.

Heti 7 napos támogatás

Az ingatlanok hirdetésétől a bérleti szerződések véglegesítéséig minden lépésnél Ön mellett állunk. Csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen, irányítson és biztosítsa a zökkenőmentes bérbeadási folyamatot. Minden kérést 24 órán belül megoldunk.

Előzetes fizetések

A Flatio segítségével a bérlők előre fizetik a bérleti díjat, így Önnek soha nem kell aggódnia a kifizetetlen bérleti díjak miatt. Ez a pénzügyi biztonság egy további rétegét jelenti, amelyre számíthat.

Kész bérleti szerződés

Önt a Flatio bérbeadóbarát, 7 nyelvű, rugalmas tartózkodásra tervezett bérleti szerződése védi. Ezek automatikusan generálódnak és egy kattintással aláírhatók. Biztonságosan elmentve a profiljában.

Bérlői kockázati figyelmeztetés

Ellenőrizheti a bérlő hitelességét a korábbi tartózkodásról szóló vélemények ellenőrzésével, a bérlő hitelesítő adatainak kétszeres ellenőrzésével a személyes dokumentumaikból.

Rental Insurance Bérbeadóknak – Powered by AXA

Mi a jó neked? Egy csomó minden!

Tulajdonban bekövetkezett kár
Kutya/macska által okozott károk
Más személynek okozott kár
Jövedelemkiesés
Limit 20 000 EUR bérletenként
Elhanyagolás
Megsemmisítés, kártevők elleni védekezés és fertőtlenítés
Az ajtó és a zár beszorulása
Háztartási készülékek javítása
Limit 500 EUR bérletenként
Limit 1 000 EUR bérletenként
2 óra ingyenesen bérletenként

A piacon egyedülálló Rental Insurance, amelyet a Flatio az AXA-val fejlesztett ki

Gyors és hatékony ügyintézés max. 30 napon belül, és hogy még zökkenőmentesebbé tegyük az Ön tapasztalatát, az AXA Assistance 24/7 online támogatást nyújt. A Flatio segítségével soha nem marad egyedül a bérbeadása során!

Ingyenes minden olyan tartózkodás esetén, amely nem igényel előleget.

Tökéletes kiegészítője a lakás- és vagyonbiztosításnak

A lakásbiztosítás, a vagyonbiztosítás és a Rental Insurance AXA által mind más-más módon segít megvédeni az Ön tulajdonát. A Rental Insurance kifejezetten a bérbeadás során felmerülő problémákra terjed ki, nem csak a vagyoni károkra. Ezek együttesen teljes körű védelmet nyújtanak az Ön ingatlana számára.

Vagyonbiztosítás (Flatio által nem nyújtott)
Az épület (lakás, ház) fizikai szerkezete, falai, tetőszerkezete és padlózata
Tűz, robbanás, árvíz, földrengés, vandalizmus stb. által okozott kár/veszteség
Az ingatlan javítása vagy helyreállítása
Rental insurance
a Flatio által
Az Ön ingatlanának és annak szerkezetének (pl. falak, padlók) a bérléssel kapcsolatos kárai
Az ingatlan tartalmának (pl. TV) elvesztése vagy megrongálódása a bérlés során; a bérlő felelőssége a károkért
Segítségnyújtás az Ön ingatlanában felmerülő vészhelyzet megoldásához (vízvezeték-, fűtésszerelő, gázszerelő, villanyszerelő, készülékjavító szakember)
Informatikai segítségnyújtás internetkapcsolati problémák esetén
Beragadt ajtó vagy elveszett kulcsok
Jövőbeli jövedelemkiesés (legfeljebb 2 hónapig)
Lakásbiztosítás (Flatio által nem nyújtott)
Az Ön ingatlanának tartalma (bútorok, készülékek, ruházat, személyes tárgyak)
Lopás, tűz, árvíz, vandalizmus
Felelősségbiztosítás (más személy vagyonában vagy egészségében okozott kár)
Elveszett vagy sérült tárgyak pótlása

A biztosítás specifikációiról a Segítség menüben olvashat.

GYIK

Mi a Rental Insurance Bérbeadóknak - Powered by AXA?

A Flatio Rental Insurance Bérbeadóknak bérleti biztosítását az AXA, az 5 legnagyobb globális biztosítási óriáscég egyike támogatja.

Felelősségbiztosítási tervünk túlmutat a szokásos vagyoni károkon, és kiterjedt fedezetet nyújt, beleértve a háziállatok által okozott károkért való felelősséget, a más személynek okozott véletlen károkat, sőt a bérlő által okozott problémák miatti jövedelemkiesést is.

De ez még nem minden! Segítő kezet nyújtunk a háztartási javítások, kártevőirtás, zárproblémák, készülékhibák, sőt, még informatikai problémák esetén is készenlétben állunk segítségnyújtási szolgáltatásainkkal. Emellett jogi védelmet és 24/7-es online támogatást is biztosítunk, hogy bármikor megbízható segítség álljon rendelkezésére, amikor csak szüksége van rá.

Ne feledje, hogy a Rental Insurance kéz a kézben működik az Ön lakás- és vagyonbiztosításával, kiegészítve azokat, hogy átfogó biztonsági takarót szőjön ingatlana köré.

Ingyenes a Rental Insurance Bérbeadóknak biztosítás?

Abszolút! A Rental Insurance Bérbeadóknak biztosításunk egyik fantasztikus tulajdonsága, hogy valóban teljesen ingyenes!

Minden bérleményre, még a kauciót igénylő bérleményekre is, kiterjed a Flatio Rental Insurance?

A Flatio-n keresztül történő minden foglalást, amely nem igényel foglalót, automatikusan fedezi az ingyenes Rental Insurance. Csak azok a foglalások, amelyekhez kaució szükséges, nem biztosíthatók, mivel maga a kaució egyfajta védelemként működik.

A Rental Insurance a világ összes országában elérhető.

Hogyan működik együtt a Rental Insurance Bérbeadóknak a lakás- vagy ingatlanbiztosításommal?

A Flatio Rental Insurance Bérbeadóknak biztosítást úgy tervezték, hogy kiegészítse, nem pedig helyettesítse az Ön személyes lakás- vagy ingatlanbiztosítását. Az Ön személyes biztosítása általában olyan általános esetekre terjed ki, mint a természeti katasztrófák és a lopás. Ezzel szemben a bérleti biztosítás a bérbeadási folyamatból adódó speciális helyzetekre irányul.

Ez a Rental Insurance speciális fedezetet nyújt olyan szempontokra, mint a véletlen vagyoni károk, a háziállatok által okozott károk, a más személynek okozott kár, valamint a bérlő által okozott károk miatti jövedelemkiesés. Ezen túlmenően biztosítást nyújt a segítségnyújtási szolgáltatásokra is az elhanyagolás, kártevőirtás, zárelakadás, készülékjavítás és informatikai segítségnyújtás eseteire, valamint jogvédelmi biztosítást a bérlővel kapcsolatos vitás esetekre.

A Rental Insurance az Ön személyes biztosításával együtt átfogó biztonsági takarót képez az Ön ingatlana számára, biztosítva a biztonságos, zökkenőmentes és gondtalan bérbeadás élményét.

Mi nem tartozik a Rental Insurance hatálya alá?

A Flatio Rental Insurance Bérbeadóknak kizár bizonyos körülményeket a fedezetből. Néhány konkrét kizárás a következő:

  • A biztosítás megkötésekor előre látható vagy ismert károk: Ezek olyan károk, amelyek ésszerűen előre láthatóak voltak, vagy már ismertek voltak a Rental Insurance aktiválásakor. Ilyen lehet például egy meglévő szivárgás a tetőn, amelyet nem javítottak ki, és amely később vízkárhoz vezet az ingatlanban.
  • Fokozatos vagy hosszú távú folyamatok által okozott károk: Ezek olyan károk, amelyek hosszabb időn keresztül következnek be, és jellemzően nem hirtelen vagy véletlenszerűek. Klasszikus példa erre a penészesedés, amely a hónapokon vagy éveken át tartó tartós nedvesség vagy páratartalom miatt következhet be.
  • Kopás és Elhasználódás: A szokásos használat vagy kopás és elhasználódás által okozott károk.
  • Károk a Közös Használatú Helyiségekben: A lakóházak és többlakásos ingatlanok közös területein, például folyosókon, lépcsőházakban, közös padlásokon és pincékben keletkező károk.
  • Készpénzben, Műtárgyakban és Értéktárgyakban keletkezett károk: A biztosítás nem terjed ki a készpénz, műtárgyak és egyéb értékes tárgyak elvesztésére vagy károsodására.
  • Takarítási Költségek: Bár a takarítás általában véve biztosítható, az AXA jogi segítséget tud nyújtani, hogy a bérlőt rávegye a takarítás költségeinek megfizetésére.

Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy a háztartási gépekkel kapcsolatos segítségnyújtási szolgáltatások fedezetére speciális feltételek vonatkoznak. Nevezetesen, azoknak 7 évnél fiatalabbnak kell lenniük, és a vásárláskori minimális áruknak el kell érnie a 100 EUR-t.

További információkért és példákért lásd ezt a Segítség Menü cikket.

Hogyan igényelhetek kártérítést vagy egyéb juttatást az AXA-tól?

A Rental Insurance-t a Bérleményeim alkalmazásban található űrlapon keresztül igényelheti, amely a szerződés részletei között található a Bérlők szakaszban, vagy közvetlenül az AXA Assistance-hoz fordulhat telefonon vagy e-mailben.

A kommunikáció minden esetben közvetlenül a bérbeadó és az AXA között zajlik. Támogatásuk a nap 24 órájában elérhető, és minden egyes esetet legfeljebb 30 napon belül megoldanak.

A visszatérítéseket szintén közvetlenül az AXA intézi.

Mennyi időbe telik, amíg kártérítést kapok az AXA-tól?

Amint kérelmét teljes mértékben benyújtották, az AXA igyekszik megoldást nyújtani maximum 30 napon belül. Ha jóváhagyásra kerül, a kártérítést ezután 14 napon belül küldik el az ügy lezárásának dátumát követően. Ez a politika az ő gyors és hatékony ügyintézésre való elkötelezettségük részét képezi.

Kérjük, ne feledje, hogy ez az időtartam az ügy összetettségétől és a megadott információk teljességétől függően változhat. Ezért javasoljuk, hogy ügyének benyújtásakor a lehető legtöbb információt ossza meg.

A bérlők is igénybe vehetik a Rental Insurance-t?

Igen, még az Ön bérlői is részesülnek a Flatio Rental Insurance előnyeiből. Bár kifejezetten a bérbeadók számára készült, a legtöbb szolgáltatás a bérlőkre is kiterjed. Ez azt jelenti, hogy ha a tartózkodásuk alatt valami gond adódik, ők közvetlenül az AXA-val tudnak kapcsolatba lépni, megkímélve Önt a fejfájástól.

A bérlők azonban nem férnek hozzá a biztosítás jogvédelmi aspektusához, amely szigorúan a bérbeadóknak szól.

Előzetes fizetések

Előzetes fizetések

A Flatio-nál proaktívan közelítjük meg a pénzügyi biztonságot - minden bérleti díjat előre kifizetnek, ami azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia amiatt, hogy a bérlők ingyen maradnak az ingatlanában. Előrefizetési politikánk biztosítja, hogy mindig megvan az a pénzügyi nyugalom, amelyet bérbeadóként megérdemel, mivel biztosítjuk, hogy ingatlana mindig a megfelelő feltételek mellett legyen elfoglalva.

Tapasztalja meg a Flatio különbséget, ahol az előrehozott bérleti díjfizetés, a pénzügyi biztonság és a jogszerűség összefonódik, és stresszmentes valamint magabiztos bérbeadást kínál Önnek.

Bérlői kockázati figyelmeztetés

Tisztában vagyunk a bizalom fontosságával, ezért olyan funkciókat vezettünk be, amelyek lehetővé teszik a bérlő hitelességének egyszerű ellenőrzését. Értékelő rendszerünkkel mindig betekintést nyerhet a korábbi tapasztalatokba, így a korábbi tartózkodásuk visszajelzései révén átfogó képet kaphat potenciális bérlőiről.

De nem állunk meg itt. A bizonyosság egy újabb rétegének hozzáadásához lehetőséget biztosítunk a bérlő hitelességének keresztellenőrzésére a bérlő személyes dokumentumai alapján. Ez biztosítja, hogy a bérlő által megadott információk legitimek, és Ön megbízható személlyel áll kapcsolatban.

Ezeknek az eszközöknek az Ön rendelkezésére állásával nyugodtan pihenhet, mert tudhatja, hogy felkészült és megalapozott döntést hozhat a következő bérlőjéről. A Flatio-nál arra törekszünk, hogy biztonságos és megbízható bérbeadási környezetet teremtsünk, így biztosítva a bérbeadók számára a nyugalmat minden egyes lépésnél.

Bérlői kockázati figyelmeztetés
Kész bérleti szerződés

Kész bérleti szerződés

Az Ön védelme a legfontosabb számunkra, ezért 7 különböző nyelven (angol, cseh, portugál, spanyol, magyar, német, és lengyel) kínálunk bérbeadóbarát bérleti szerződést. Gondoskodunk arról, hogy a bérleti szerződés minden országban a helyi nyelven és angolul is könnyen elérhető legyen a legnagyobb kényelem és egyértelműség érdekében. Bérleti szerződésünket a világpolgár szem előtt tartásával terveztük, megkönnyítve a rugalmas tartózkodást, függetlenül attól, hogy Ön vagy bérlői honnan származnak.

Ráadásul elfelejtheti a papírmunka és a jogi bonyodalmak okozta stresszt. Szerződésünk automatikusan generálódik, és egyetlen kattintással aláírható! Ráadásul a megállapodás mindig biztonságosan tárolva van a profiljában, így bármikor könnyen hozzáférhet, amikor csak szüksége van rá.

Heti 7 napos támogatás

Az ingatlanok hirdetésétől a bérleti szerződések véglegesítéséig elkötelezett csapatunk Ön mellett áll, készen arra, hogy az Ön útját megkönnyítse. A több nyelven is elérhető ügyfélszolgálattal ígérjük, hogy minden kérdését legkésőbb 24 órán belül megoldjuk, így biztosítva, hogy Ön minden lépésnél támogatásban érezze magát.

Heti 7 napos támogatás
landlord
Válassza a Flatio-t, és érezze a különbséget!

A Flatio-nál nem csak bérleti biztosítást kínálunk. Mi nyugalmat, könnyedséget és rugalmasságot nyújtunk a bérleti folyamat minden aspektusában.

Hirdesse meg ingatlanját