Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Bérleti szerződés A Flatio küld szabvány bérleti szerződést vagy nekem kell elkészíteni?
Kategóriák

A Flatio küld szabvány bérleti szerződést vagy nekem kell elkészíteni?

A cikket a 7. 6. 2024 oldalon frissítették.

Ebben a cikkben információkat talál a Flatio által biztosított bérleti szerződésről, és megismerheti a bérleti szerződés alapelveit.

A Flatio minden bérbeadónak biztosít egy egységes bérleti szerződést több nyelven (megtekintheti a sablonját itt), amely minden bérleti típusra alkalmas.

Az Ön és a bérlő által megadott információkból generálódik, és mindkét szerződő félnek alá kell írnia. A bérbeadók a foglalási kérelem elfogadásával írják alá a szerződést, míg a bérlők online írják alá egy SMS-ben küldött hitelesítő kód segítségével, miután feltöltenek egy azonosító dokumentum másolatát és átutalják az első bérleti díjat, hogy a szerződés érvényes legyen. Ennek a rendszernek köszönhetően a szerződést biztonságosan alá lehet írni a világ bármely pontjáról.

A Flatio bérleti szerződése egyedi és mindig minden törvénynek megfelel, így a szükséges jogi biztonságot nyújtja Önnek és a bérlőnek.

Íme a legfontosabb elvek:

  • A bérleti szerződést a bérleti időszakra kötik, amit Ön és a bérlő állapított meg. Ez az időtartam, amelyre a bérlő foglalási kérelmet hozott létre és Ön elfogadta.
  • Minden Flatio bérbeadó számára ugyanaz, és teljes mértékben megfelel annak az országnak a törvényeinek, ahol a lakást a Flatio-n keresztül bérlik.
  • A bérleti szerződés garantálja az Ön által a Flatio-n hirdetett ingatlan hiteles bemutatását. Így a potenciális bérlők bízhatnak abban, hogy az ingatlan valóban úgy néz ki, ahogy azt portálunkon bemutattuk. Ha ez nem így van, a bérlő jogosult megfelelő kártérítésre (a bérleti díj visszatérítése, beleértve a díjakat, és a szállodai tartózkodás teljes megtérítése legfeljebb 7 napig).
  • A bérleti szerződést kényelmesen meghosszabbíthatja. Ha mindkét fél elégedett és a bérlő hosszabb ideig szeretne a lakásban maradni, a bérleti szerződést meghosszabbíthatja. A szerződést szükség esetén könnyen fel lehet bontani.
  • A szolgáltatásokat tartalmazó bérleti díjakkal (közüzemi szolgáltatások és internetkapcsolat költségei) minimális az adminisztráció a lakás átadásakor. Az energia csak akkor kerül elszámolásra, ha meghaladja a havi bérleti díj 15%-át, így nem kell aggódnia a bérlője extrém fogyasztása miatt.