Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection + Stay Benefits

Karaste Chalet

5 személynek
2 Bedrooms
1 fürdőszoba
125 m2
Wifi
Felszerelt
385 228 Ft átlag 308 028 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az Ön tartózkodását ebben az ingatlanban a StayProtection csomagunk fedezi, amely tartalmazza a Stay Benefits csomagot! Bővebben

Bérelhető ház - Arachova
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

Karaste Chalet is more than just a vacation rental - it's a luxurious and unique retreat that offers the ultimate summer vacation experience. With its secluded location in a quiet neighborhood and stunning natural surroundings, this vacation rental is perfect for those seeking a peaceful and rejuvenating summer getaway.

The chalet itself is a marvel of modern design, featuring spacious and elegantly decorated living spaces that are fully equipped with high-end amenities designed to meet the needs of even the most discerning traveler. The large windows provide breathtaking views of the surrounding mountains, allowing you to immerse yourself in the natural beauty of this picturesque region.

One of the most unique features of Karaste Chalet is its natural water source, which comes directly from the Parnassus mountain. This crystal-clear water is of exceptional purity, and adds a touch of luxury to your stay, providing a refreshing and rejuvenating experience that is unmatched by typical vacation rentals. Imagine starting your day with a cool and invigorating glass of mountain water - that's the kind of experience you can expect at Karaste Chalet.

In addition to its stunning natural surroundings, Karaste Chalet is also within easy reach of a range of cultural attractions, including the world-famous archaeological site of Delphi. This significant historical site is just a short drive away, and is home to a range of well-preserved ruins and artifacts that offer a fascinating glimpse into ancient Greek civilization.

For those seeking a more relaxed experience, the nearby village of Arachova offers a range of cultural experiences, including museums, galleries, and local markets. And of course, no summer vacation is complete without a day at the beach - luckily, Karaste Chalet is within easy reach of several stunning beaches, including Itea and Galaxidi, both of which offer crystal-clear waters and pristine sandy shores.

Whether you're seeking a luxurious and relaxing summer vacation or a productive and refreshing summer retreat, Karaste Chalet is the perfect destination for you. With its unique features, stunning natural surroundings, and luxurious amenities, this vacation rental is truly one of a kind. Don't wait any longer to book your stay - Karaste Chalet is waiting for you!

A Karaste Chalet több, mint egy nyaralóház - ez egy luxus és egyedülálló menedék, amely a nyári vakáció tökéletes élményét kínálja. A csendes környéken lévő, félreeső elhelyezkedésével és a lenyűgöző természeti környezettel ez a nyaralóház tökéletes azoknak, akik békés és megfiatalító nyári kikapcsolódást keresnek.

Maga a faház a modern dizájn csodája, tágas és elegánsan berendezett lakóterekkel, amelyek teljesen felszereltek a legigényesebb utazók igényeinek kielégítésére tervezett csúcskategóriás kényelemmel. A nagy ablakokból lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegyekre, így Ön elmerülhet ennek a festői vidéknek a természeti szépségében.

A Karaste Chalet egyik legkülönlegesebb jellemzője a természetes vízforrás, amely közvetlenül a Parnasszus hegységből származik. Ez a kristálytiszta víz kivételes tisztaságú, és egy csipetnyi luxust kölcsönöz az itt tartózkodásnak, olyan frissítő és fiatalító élményt nyújtva, amelyet a tipikus nyaralóházak nem tudnak felülmúlni. Képzelje el, hogy a napját egy pohár hűsítő és élénkítő hegyi vízzel kezdi - ilyen élményre számíthat a Karaste Chalet-ben.

A lenyűgöző természeti környezet mellett a Karaste Chalet számos kulturális látnivaló, köztük a világhírű delphoi régészeti lelőhely is könnyen megközelíthető. Ez a jelentős történelmi helyszín csak egy rövid autóútra található, és számos jól megőrzött romnak és műtárgynak ad otthont, amelyek lenyűgöző bepillantást nyújtanak az ókori görög civilizációba.

Aki nyugodtabb élményre vágyik, a közeli Arachova falu számos kulturális élményt kínál, többek között múzeumokat, galériákat és helyi piacokat. És természetesen egyetlen nyári vakáció sem teljes egy tengerparti nap nélkül - szerencsére a Karaste Chalet-től több lenyűgöző strand is könnyen megközelíthető, köztük Itea és Galaxidi, amelyek mindegyike kristálytiszta vizet és érintetlen homokos partokat kínál.

Akár egy fényűző és pihentető nyári vakációra, akár egy produktív és frissítő nyári elvonulásra vágyik, a Karaste Chalet a tökéletes úti cél az Ön számára. Egyedi jellemzőivel, lenyűgöző természeti környezetével és luxus felszereltségével ez a nyaralóház valóban egyedülálló. Ne várjon tovább a foglalással - a Karaste Chalet már várja Önt!

Többet megjeleníteni
Köszöntő csomag

As the owner of Karaste Chalet, I believe that the guest's arrival should be a special moment. That's why I offer a warm welcome package to all guests upon their arrival at the accommodation.

The welcome package includes a variety of treats and essentials to make guests feel right at home. Here's what you can expect upon arrival at Karaste Chalet:

A complimentary bottle of local wine: Enjoy a taste of Greece with a bottle of the best local wine.
Fresh fruit basket: Satisfy your sweet tooth with a basket of fresh seasonal fruits.
A selection of coffee and tea: Relax with a hot beverage of your choice.
Essential toiletries: Don't worry if you forgot to pack your shampoo or body wash, we've got you covered.
Local recommendations: I provide a guidebook with tips and recommendations for the best local restaurants, cafes, and activities in the area.
I want all my guests to feel comfortable and at ease from the moment they arrive at Karaste Chalet. The welcome package is just one of the ways I try to make the guest experience as special as possible. So sit back, relax, and enjoy your stay!

A Karaste Chalet tulajdonosaként úgy gondolom, hogy a vendég érkezése különleges pillanat kell, hogy legyen. Ezért minden vendégnek meleg fogadtatási csomagot kínálok, amikor megérkezik a szálláshelyre.

Az üdvözlőcsomag különféle finomságokat és alapvető dolgokat tartalmaz, hogy a vendégek otthon érezhessék magukat. Íme, mire számíthat érkezéskor a Karaste Chaletbe:

Egy üveg helyi bor: Élvezze Görögország ízét egy üveggel a legjobb helyi borokból.
Friss gyümölcskosár: Kielégítse édesszájúságát egy kosár friss szezonális gyümölccsel.
Válogatott kávé és tea: Lazítson egy Ön által választott forró ital mellett.
Alapvető piperecikkek: Ne aggódjon, ha elfelejtett sampont vagy testápolót csomagolni, mi gondoskodunk róla.
Helyi ajánlások: Útikönyvet adok tippekkel és ajánlásokkal a környék legjobb helyi éttermeiről, kávézóiról és tevékenységeiről.
Szeretném, ha minden vendégem kényelmesen és nyugodtan érezné magát attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezik a Karaste Chalet-be. Az üdvözlőcsomag csak egy azon módszerek közül, amelyekkel igyekszem a vendégélményt a lehető legkülönlegesebbé tenni. Tehát dőljön hátra, pihenjen, és élvezze az ittlétet!

Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

100 Mbps

Feltöltés

10 Mbps

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Hálószoba
10 m2
Átjárható
Felszereltség mutatása
Shower icon
Hálószoba 2
10 m2
Átjárható
Felszereltség mutatása
Kitchen icon
Konyha
Ez az ajánlat nagyon népszerű!
Az elmúlt két napban ezt az ajánlatot 24 ember látta. Ne habozzon túl sokáig, hamarosan eltűnik!
Ajánlat hozzáadása a kedvencekhez
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
308 028 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
30 days
A bérlet maximális hossza
180 days
Szabad ettől a dátumtól
03.05.2024
Szabályok
Dohányzás tilos
Állatbarát
Bulizás nem megengedett
Gyermekes családok számára alkalmas
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Ha lefoglalja ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Az alábbiakat tartalmazza ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása
Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
A tulajdonosról
Georgios K.
Flatio-nál Áprilistól 2023
Karaste Chalet is more than just a luxurious vacation rental - it's my vision and passion. As the owner of Karaste Chalet, I have years of experience in the hospitality industry, and I am committed to providing guests with an unforgettable vacation experience.

From the moment guests arrive, I welcome them with a warm and friendly smile. I am always available to provide assistance and recommendations, whether they need help planning their itinerary or just want to know where to find the best local cuisine.

As the owner of Karaste Chalet, I am deeply committed to ensuring that every guest has a comfortable and enjoyable stay. Every detail, from the luxurious bedding to the fully-equipped kitchen, has been carefully considered to provide guests with the very best in comfort and convenience.

What's more, I am always looking for ways to improve the chalet and make it an even more luxurious vacation destination. Whether it's adding new amenities or redesigning the interior, I am constantly striving to provide guests with the very best in accommodation and hospitality.

As a digital nomad myself, I understand the needs of travelers who are looking for a comfortable and convenient place to stay for an extended period. That's why Karaste Chalet is the perfect choice for those looking for a long-term rental during the summer months. With super-fast Wi-Fi and stunning mountain views, it's an ideal location for remote work and relaxation.

Located in a quiet neighborhood, Karaste Chalet is just a short drive from Delphi and some of the most beautiful beaches in Greece. With a booking rating of 9, it's clear that previous guests have loved their stay at the chalet, and I am dedicated to ensuring that every guest has the same experience.

In short, as the owner of Karaste Chalet, I am the perfect choice for anyone looking for a luxurious and relaxing summer retreat. With my experience, commitment to hospitality, and dedication to providing guests with the very best in accommodation, Karaste Chalet is an unforgettable vacation destination. So why wait? Book your stay today and experience the best in luxury accommodation and hospitality!
Többet a tulajdonosról
Van kérdése?
Nem minden világos, vagy több információra van szüksége? Küldjön kérdést a tulajdonosnak!

Georgios általában pár perc belül válaszol az üzenetekre.

Hol fog lakni
A lakás környezetének megtekintése
Parkolás
2 perc
Parkolóhely - lefoglalva
2 perc
Tömegközlekedés
4 perc
Élelmiszerbolt
4 perc
Pályaudvar
4 perc
Bár
5 perc
Étterem
1 perc
Szórakozóhely
3 perc
Posta
4 perc
Kórház
10 perc
Sürgősségi orvosi ügyelet
5 perc
Gyógyszertár
5 perc
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

5 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

Foglalási kérelem készítése