Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection + Stay Benefits

Tertulia Coliving Room with private bathroom

2 személynek
1 fürdőszoba
22 m2
Wifi
Felszerelt
átlag 580 923 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az Ön tartózkodását ebben az ingatlanban a StayProtection csomagunk fedezi, amely tartalmazza a Stay Benefits csomagot! Bővebben

Bérelhető szobák - Vicchio
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

A room with private bathroom in the Villa. It's part of Tertulia Forest Coliving Coworking where you can experience community life style immersed in the amazing Tuscan nature: forest and wilderness from the front door. It’s the perfect base for remote working in Tuscany, to explore nature and art. We're just 10 min from the village of Vicchio.
You will be able to work professionally from your private space or from shared space, as well as from outdoor! The plants of the Forest will contribute to reduce stress, enhance productivity and creativity.
A shared fully equipped kitchen is at your disposal for preparing meals, enjoying community dinners, meet different cultures! You will dispose as well of a coworking room, a living room and the multi-functional barn. WiFi is everywhere, even outdoors, making it the perfect spot to work, feet in the grass and song of birds in your ears.
Every week we have a community meeting to plan activities, share feelings and meet each other. Our local diffused community is growing and regularly participate to events, dinners, barnight (passion talk in the barn).
Tertulia is a permanent laboratory of sustainability inspired by permaculture ethics and design: we are a farm where if you like you can experience gardening, chestnut and olive harvest, forest works and all kind of practical maintenance tasks. Your feedback and contribution is welcome and appreciated!

Accommodation is in private room with ensuite bathroom in the Villa (there are 4 private rooms). Rooms are restored respecting the original frescos and materials in liberty style from the first year of 1900.

Minimum stay: we ask a minimum stay of 30 days to be able to join properly the community life. If you have limitations for you stay please write us and we will try to find a proper solution for your requests. Reductions are applied to stays of one month or more.
Included: Towels, Bed linen, Working station, Weekly housekeeping. In the Kitchen included olive oil, coffee and sugar from fair trade, whole salt.

Highlight on two of the community spaces:
- The coworking: This room is at your disposal 7 days a week, 24 hours a day. The wifi coverage is ensured by a professional router and a mesh network that carries the 200 Mb / s signal provided by Starlink and Eolo using satellite and fwa technology. A comfortable and elegant walnut table to work in a rustic but welcoming and healthy room with a wireless HP printer at your disposal. The kitchen is very close for every need for a break, with coffee or herbal tea or tea.

- The barn open space: With an area of 45 square meters, this room is welcoming and warm, a place of particular inspiration and, for those who feel it, energy. The room is covered by a wifi signal, and is equipped for seminars, group work and meetings. In the barn there is also space for playing, projecting films by aid of a chromecast box, relaxing, and meditating. Here Giorgia conducts the mindfulness sessions and it is here that the permaculture, regenerative agriculture courses are held.

The plus? We're surrounded by meadows and woods, chestnuts and olive trees, peace and silence. We offer many activities and have a sustainability philosophy, regenerating the environment and local ecosystem as far as possible. We also offer seasonal veggies from the garden !

The accommodation is located in the municipality of Vicchio in Mugello, on the slopes of the Tuscan Apennines between Florence and Bologna.

Vicchio is a nice town which offers to its visitors many attractions. There are a lot of interesting places to visit, above all Giotto Square, the main town square, where the ancient Palazzo Pretorio is located. In the district of Vespignano Giotto's Birthplace is situated, while in Barbiana is it possible to visit the place where Don Milani organized a very special school for the sons of simple people in the 50's. Following the tracks of famous personalities in Vicchio, you find the Museum of Beato Angelico.

Tuscany is known for its fabulous landscapes, amazing artwork and architecture and its incredible charm. Yet there is only one place in Tuscany where all three of these elements combine effortlessly together and give life to a magical, romantic and absolutely one of a kind city: Florence. Getting to this stunning city will take you around 1h drive by car. Florence offered the world a stage for great artistic masters such as Michelangelo, Brunelleschi, Leonardo da Vinci and Galileo. From art exhibitions to musical presentations, events which celebrate wine, culture and good food, history and art, you are sure to find many unforgettable experiences in Florence.

The closest international airports:
- Florence (FLR)
- Pisa (PSA)
- Bologna (BLQ)

To get to the accommodation from the airport:
- from Florence take a train to Vicchio (around 2h, 4-10€)
- from Pisa and Bologna get a train to Florence and follow the suggestion above

- by car: the A1 highway passes through Barberino del Mugello 35 minutes from the accommodation

We are pleased if you decide to use low-energy vehicles, or solutions that optimize transport costs. Keep in mind that the accommodation is an isolated place and if you don’t have your own vehicle the hosts will help you to better organize your stay, also thinking about your mobility needs. They can arrange to pick you up from the train station.

Egy szoba saját fürdőszobával a villában. A Tertulia Forest Coliving Coworking része, ahol megtapasztalhatja a közösségi életstílust a csodálatos toszkán természetben elmerülve: erdő és vadon a bejárati ajtótól. Tökéletes bázis a toszkánai távmunkához, a természet és a művészet felfedezéséhez. Vicchio falutól mindössze 10 percre vagyunk.
Ön képes lesz arra, hogy professzionálisan dolgozzon a privát térből vagy a közös térből, valamint a szabadban! Az erdő növényei hozzájárulnak a stressz csökkentéséhez, a termelékenység és a kreativitás fokozásához.
Egy közös, teljesen felszerelt konyha áll a rendelkezésedre az ételek elkészítéséhez, a közösségi vacsorák élvezéséhez, a különböző kultúrák megismeréséhez! Rendelkezni fogsz továbbá egy coworking szobával, egy nappalival és a multifunkcionális pajtával. WiFi mindenhol van, még a szabadban is, így tökéletes hely a munkához, lábakkal a fűben és madarak énekével a füledben.
Minden héten tartunk egy közösségi találkozót, hogy megtervezzük a tevékenységeket, megosszuk az érzéseinket és megismerjük egymást. A helyi diffúz közösségünk egyre növekszik, és rendszeresen részt vesz rendezvényeken, vacsorákon, barnighton (szenvedélyes beszélgetés a pajtában).
A Tertulia a fenntarthatóság állandó laboratóriuma, amelyet a permakultúra etikája és tervezése inspirált: mi egy farm vagyunk, ahol ha szeretnéd, megtapasztalhatod a kertészkedést, a gesztenye- és olajbogyószüretet, az erdei munkákat és mindenféle gyakorlati karbantartási feladatot. Visszajelzéseit és hozzájárulását szívesen fogadjuk és értékeljük!

A szállás a villában található saját fürdőszobás szobában történik (4 saját szoba van). A szobákat az eredeti freskók és anyagok tiszteletben tartásával, az 1900-as évek első évéből származó liberty stílusban restaurálták.

Minimális tartózkodás: minimum 30 napos tartózkodást kérünk, hogy megfelelően be tudjunk kapcsolódni a közösségi életbe. Ha korlátozásokkal rendelkezik, kérjük, írjon nekünk, és megpróbálunk megfelelő megoldást találni a kérésére. Egy hónapos vagy annál hosszabb tartózkodás esetén kedvezményeket alkalmazunk.
Tartalmazza a következőket: Törölközők, ágynemű, munkaállomás, heti takarítás. A konyhában szerepel olívaolaj, kávé és cukor a tisztességes kereskedelemből, egész só.

Kiemelés a két közösségi térben:
- A coworking: Ez a helyiség a hét 7 napján, a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll. A wifi lefedettséget egy professzionális router és egy mesh hálózat biztosítja, amely a Starlink és az Eolo által biztosított 200 Mb / s jelet hordozza műholdas és fwa technológiával. Egy kényelmes és elegáns diófa asztal a munkához egy rusztikus, de barátságos és egészséges szobában, ahol egy vezeték nélküli HP nyomtató áll az Ön rendelkezésére. A konyha nagyon közel van minden szünethez, kávéval vagy gyógyteával vagy teával.

- A pajta nyitott tér: A 45 négyzetméteres területével ez a szoba barátságos és meleg, különleges inspiráció és - azok számára, akik érzik - energia helyszíne. A teremben wifi-jel van, és szemináriumok, csoportmunkák és megbeszélések számára van felszerelve. A pajtában van hely játékra, filmek vetítésére egy chromecast doboz segítségével, pihenésre és meditációra is. Itt tartja Giorgia a mindfulness foglalkozásokat, és itt tartják a permakultúra, regeneratív mezőgazdaság tanfolyamokat is.

A plusz? Körülöttünk rétek és erdők, gesztenyék és olajfák, béke és csend. Számos tevékenységet kínálunk, és fenntarthatósági filozófiánk van, a környezetet és a helyi ökoszisztémát a lehető legnagyobb mértékben regeneráljuk. Szezonális zöldségeket is kínálunk a kertből !

A szállás Vicchio in Mugello településen található, a toszkániai Appenninek lejtőin, Firenze és Bologna között.

Vicchio egy szép város, amely számos látnivalót kínál látogatóinak. Sok érdekes hely van, mindenekelőtt a Giotto tér, a város főtere, ahol az ősi Palazzo Pretorio található. Vespignano városrészben található Giotto szülőháza, Barbianában pedig meglátogatható az a hely, ahol Don Milani az 50-es években egy nagyon különleges iskolát szervezett az egyszerű emberek fiai számára. Vicchióban híres személyiségek nyomában haladva találjuk a Beato Angelico Múzeumot.

Toszkána mesés tájairól, lenyűgöző művészeti és építészeti alkotásairól és hihetetlen bájáról ismert. Mégis csak egyetlen olyan hely van Toszkánában, ahol mindhárom elem könnyedén egyesül, és egy varázslatos, romantikus és abszolút egyedülálló várost kelt életre: Firenze. Ebbe a lenyűgöző városba eljutni körülbelül 1 óra autóval. Firenze olyan nagy művészeti mestereknek nyújtott színpadot a világnak, mint Michelangelo, Brunelleschi, Leonardo da Vinci és Galilei. A művészeti kiállításoktól a zenei előadásokig, a bort, a kultúrát és a jó ételeket, a történelmet és a művészetet ünneplő rendezvényektől kezdve biztosan sok felejthetetlen élményben lesz része Firenzében.

A legközelebbi nemzetközi repülőterek:
- Firenze (FLR)
- Pisa (PSA)
- Bologna (BLQ)

A repülőtérről a szálláshelyre való eljutás:
- firenze felől vonattal Vicchioig (kb. 2 óra, 4-10 €)
- pisából és Bolognából vonattal Firenzébe, és kövesse a fenti javaslatot

- autóval: az A1-es autópálya Barberino del Mugellón keresztül vezet 35 percre a szállástól

Örülünk, ha úgy dönt, hogy alacsony energiafelhasználású járműveket, vagy a szállítási költségeket optimalizáló megoldásokat használ. Ne feledje, hogy a szállás egy elszigetelt hely, és ha nincs saját járműve, a házigazdák segítenek Önnek, hogy jobban megszervezhesse tartózkodását, gondolva az Ön mobilitási igényeire is. Megszervezhetik, hogy elhozzák Önt a vasútállomásról.

Többet megjeleníteni
Köszöntő csomag

You will be welcomed with a big smile and depending on the opportunities you will join a shared dinner, an aperitivo or some welcoming idea by the group. It's a surprise... even for us!

Nagy mosollyal fogadnak majd, és a lehetőségektől függően csatlakozhatsz egy közös vacsorához, egy aperitivóhoz vagy a csoport üdvözlő ötletéhez. Ez még számunkra is meglepetés!

Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

60 Mbps

Feltöltés

6 Mbps

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési anyagok
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Hálószoba
22 m2
Nem átjárható
Saját fürdőszoba
Felszereltség mutatása
Living room icon
Nappali
Living room icon
Nappali 2
Kitchen icon
Konyha
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
580 923 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
30 days
A bérlet maximális hossza
60 days
Szabad ettől a dátumtól
26.04.2024
Szabályok
Dohányzás megengedett
Állatok csak előzetes megállapodás alapján engedélyezettek
Bulizás megengedett
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits*

Ha lefoglalja ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Az alábbiakat tartalmazza ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása
Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
Lakás elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
A tulajdonosról
Francesco B.
Flatio-nál Július óta 2022
Founder of Coliving in Tuscany- Community manager, Farmer, Permaculture designer, Administrator

I was a coastal engineer based in Milan and then I decided to completely change my life moving to the woods of Tuscany to live a life more connected with my values and more close to nature . I met Giorgia on that path and we bought an abandoned farm in a rural village, restored the buildings and grew a family. Than we hosted refugees asylum seekers for 9 years as a family hosting (2 people maximum per time) and started organizing permaculture and many other types of courses.
We experienced living with other people here, both in a small community, both during the resident courses of two consecutive weeks. And the magic atmosphere we live during courses is what we would like to offer in the coliving all year long
Többet a tulajdonosról
Van kérdése?
Nem minden világos, vagy több információra van szüksége? Küldjön kérdést a tulajdonosnak!

Francesco általában pár perc belül válaszol az üzenetekre.

Hol fog lakni
A lakás környezetének megtekintése
Parkolóhely - lefoglalva
< 1 perc
Élelmiszerbolt
10 perc
Pályaudvar
10 perc
Bár
10 perc
Étterem
10 perc
Posta
10 perc
Kórház
20 perc
Sürgősségi orvosi ügyelet
20 perc
Gyógyszertár
10 perc
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

6 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Személyesen ellenőriztük Ön számára ezt a lakást, és a tulajdonosát is.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától.

Foglalási kérelem készítése