Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan vonzhatjuk a bérlőket Milyen logókat kaphatok mint Flatio tulajdonos?
Kategóriák

Milyen logókat kaphatok mint Flatio tulajdonos?

Akár új a Flatio-n vagy már egy ideje együttműködünk, biztos észrevette már, hogy a holnapunkon bizonyos tulajdonosok profil képénél különböző színes logók vannak. Ezek azok a logók amiket rendelkezésre bocsájtunk, ha bizonyos kritériumoknak megfelel. Az alábbiakban bemutatjuk a különböző logókat és az elérésük kritériumait. 

Igazolt tulajdonos

Az Igazolt tulajdonos logót megkaphatja amint feladott egy hirdetést a Flatio-n. Csak annyit kell tennie, hogy feltölt egy dokumentumot a hirdetéshez, ami alapján igazolhatjuk, hogy Ön az ingatlan tulajdonosa vagy olyan személy aki a tulajdonos beleegyezésével hirdetheti a kiadó lakást. Töltse fel a tulajdoni lap másolatát vagy az adásvételi szerződés másolatát a Tulajdonos igazolása részbe a hirdetés részleteiben (a Bérbeadásaim web applikációban). A csapatunk átnézi a feltöltött igazoló dokumentumot és, ha minden rendben, jóváhagyják a dokumentumot és a rendszer automatikusan Igazolt tulajdonos logót fog feltüntetni (megtalálja a hirdetés részleteiben és a tulajdonos kártyán).

Környék hőse

A Környék hőse logó alapértelmezett feltétele, hogy az adott városban legalább 50 regisztrált tulajdonos hirdet. Tehát, ha a város, ahol kiadni szeretne, megfelel ennek a kritériumnak, a rendszerünk elkezdi figyelni az alábbi információkat: 

  • Foglalási kérelmek jogosulatlan elutasítása - olyan elutasítások amik elkerülhetők a hirdetés adatainak a pontos és megfelelő kitöltésével, megfelelően beállított árazás vagy aktuálizált elérhetőség vagy, hogy melyik történt az elfogadási határidő lejárata miatt (ha ez egy jogos elutasítás, pl. kár történt a lakásban vagy hiba történt a mi részünkről, nem számítjuk bele a logóhoz használt algoritmusba). 
  • Válaszidő a bejövő üzenetekre - lehet csak egy gyors válasz választja el a sikeres kiadástól. 

Minél kevesebbet utasít el és minél gyorsabban válaszol az üzenetekre, annál valószínűbb, hogy megkapja a Környék hőse logót a Flatio-tól. Azonban, felhívjuk a figyelmet, hogy a logóról való döntésnél fontosabb információ a jogosulatlan elutasítás és ezek megelőzhetők a hirdetésben megadott adatok rendszeres aktualizálásával.

Tapasztalt hoszt

Ahogy a logó neve sugalja, olyan tulajdonosnak adjuk, akinek már van némi tapasztalata kiadással a Flatio-nál. 

T.i., tulajdonos aki teljesíti az alábbi feltételeket:

  • legalább három vagy több bérlővel (foglalással) van érvényes szerződése az elmúlt 24 hónapban VAGY egy bérlője érvényes szerződéssel (foglalással) legalább 6 hónapos időtartamra az elmúlt 24 hónapban,
  • legalább egy 4-csillagos értékelése van a hirdetésére (vagy magasabb),
  • nincs 2-csillagos értékelése (vagy alacsonyabb).

Miért jó, ha kap bármilyen logót ezek közül? 

Azért mert a logók megléte a profil fotón (vagy a tulajdonosi kártyán) növeli a sikeres kiadás esélyeit. A potenciális bérlők szemében, ezek a logók, megerősítések a mi részünkről, hogy probléma mentesen bérelhetnek Öntől szállást. 

Azonban, az alapértelmezett helyzet, ahhoz, hogy valaki logót kapjon, az összes fél becsületessége, egy rendszeresen aktualizált és korrektül árazott hirdetés végső árakkal - mert a téves információ a hirdetésben, nem pontos árak vagy a Flatio folyamatainak a megsértése könnyen lerombolhatja a törékeny bizalmat a szállás iránt érdeklődőkben.

Ennélfogva, javasoljuk, hogy tartsa naprakészen a hirdetést és megfelelően beállítva, amit mi is igyekszünk elérni rendszer üzenetekkel email és SMS formában. Ezért, szintén ellenőrizze az elérhetőségi adatait, amikre csak fontos rendszer üzeneteket küldünk a probléma mentes kiadásért a Flatio-n.