Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan működik a Flatio és miért tér meg Több kiadó lakásom van. Feltölthetem egyszerre ezeket a Flatio-ra?
Kategóriák

Több kiadó lakásom van. Feltölthetem egyszerre ezeket a Flatio-ra?

Igen, megteheti! Ha több ingatlant akar kiadni (pl. 15 vagy többet) a Flatio-n keresztül és a manuális feltöltésük túl időigényes lenne, használhatja az import táblázatot. Azokon az adatokon alapszik amiket minden hirdetéshez meg kell adni a Bérbeadásaim applikációban - az IT osztályunk ezután folytathatja a tömeges feltöltését a hirdetéseinek a kitöltött adatok segítségével.

A tömeges feltöltés előfeltétele

Az összes hirdetése tömeges importálásához, szükséges, hogy legyen Flatio fiókja legalább egy feltöltött hirdetéssel.

Ha megfelel ezeknek a feltételeknek, akkor lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal [email protected] és kérje a tömeges importot. Az emailbe ne feledje megadni az emailcímet és nevet amivel létrehozta a Flatio regisztrációt. Az ügyfélszolgálat minél hamarabb visszajelez Önnek és küld egy linket az import táblázathoz az első kitöltött hirdetésének az adataival előre kitöltve - ezt a táblázatot manuálisan kell kitölteni minden hirdetéshez amit fel akara adni a Flatio-n.

Minél pontosabban tölti ki az első hirdetést a Bérbeadásaim applikációban, annál könnyebb és gyorsabb lesz ez az import táblázattal is.

Adatok az import táblázatban

Az import táblázat tartalmazza az összes adatot amit ki kellene tölteni a Bérbeadásaim applikációban. Ahogy az applikációban, itt is bátorítjuk, hogy minél több adatot adjon meg az ajánlatairól az import táblázatban - minél több az információ, annál gyorsabban fogja az ügyfélszolgálat aktiválni a hirdetést. 

Az elején érdemes megemlíteni, hogy a táblázatban minden sor (kivéve a címsort) egy ajánlatnak felel meg, minden oszlop specifikus adatot tartalmaz az ajánlathoz.

MEGJEGYZÉS: A csillaggal jelölt adatok (tűrkíz-színezett oszlopok a táblázatban) kritikusak az importáláshoz és ezért kötelezők, de a többi adat kitöltése erősen ajánlott

Hogyan csatolom a hirdetés fotóit?

Egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy mindegyik hirdetéshez létrehoz egy mappát, a Hirdetés nevével és feltölti az adott hirdetéshez tartozó fotókat.

Tehát, ha a Hirdetés neve "hirdetés123", szükséges, hogy ugyanígy nevezze el a fotó mappát, t.i., "hirdetés123'. Ezután ossza meg az így létrehozott mappát (vagy több mappát) az ügyfélszolgálattal az import táblázattal együtt. 

FIGYELEM! Annak érdekében, hogy párosítani tudjuk a fotókat a hirdetéssel, fontos betartani a fentebb említett struktúrát. A fotó mappa NEM KERÜLHET MÁS MAPPA ALÁ (tehát a legfelső elérésnek kell lennie).

Segített ez a cikk?