Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan állítsuk be az árakat Hogyan működik a szinkronizáció a channel manageren keresztül?
Kategóriák

Hogyan működik a szinkronizáció a channel manageren keresztül?

A cikket a 5. 5. 2024 oldalon frissítették.

Szeretné szinkronizálni a Smily (korábban BookingSync) vagy az ICNEA oldalon beállított bérleti díjait? Tekintse meg ezt az útmutatót arról, hogyan lehet ezt kezelni!

Ha egy channel managert használ a bérleti hirdetések kezelésére, akkor a bérleti díjakat könnyen importálhatja a Flatio-ba, ahelyett, hogy manuálisan beírná őket.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg két channel manager - a Smily (korábban BookingSync) és az ICNEA esetén - támogatjuk az árak szinkronizálását. Más channel manager esetében ez egyelőre sajnos nem lehetséges.

Hogyan lehet szinkronizálni az árakat?

Még ha már csatlakoztatta is a channel managerét a Flatio-hoz, az árak alapértelmezés szerint nem szinkronizálódnak. Azonban manuálisan egyszerre importálhatja az összes channel manager árait, vagy választhatja, hogy csak bizonyos hirdetések esetében tegye ezt meg.

Az árak szinkronizálásához lépjen be a Bérbeadásaim alkalmazásba és:

  1. Menjen a "Saját profil" részhez.
  2. Nyissa meg az "Integráció" részt a bal oldali menüben.
  3. Kattintson annak a channel manager részletére, amelynek a beállítását módosítani szeretné.
    1. A többszörös beállításokhoz, amelyek az összes importált hirdetésre alkalmazásra kerülnek, kattintson a jobb felső sarokban található "Alapértelmezett beállítások minden hirdetésre" gombra.
    2. Ha csak egyes konkrét hirdetések beállításait szeretné módosítani, kattintson a kiválasztott hirdetés alatt található "Beállítások" gombra.
  4. Ellenőrizze, hogy mely ártípusokat kell importálnia a channel managerből a Flatio-ba.
  5. Mentse el a módosításokat.

A kapcsolat beállítása után az árak szinkronizálásra kerülnek. Az adott channel managertől kapott árak megtekintéséhez lépjen az Ingatlanok > Ingatlanok részletei > Bérleti árak és időtartam menüpontba, ahol megnyithatja az importált árakat tartalmazó táblázatot.

Hogyan számítódnak ki a bérleti díjak, ha manuálisan is beállít néhány árat a Flatio-n?

Ha bármelyik opcionális, speciális árat beállít a Flatio-n, azok mindig magasabb prioritást élveznek, mint az importáltak. Ez azt jelenti, hogy ha a Flatio összetett árképzési beállításain belül beállít valamilyen konkrét árat, amelyet egy beérkezett foglalásra kell alkalmazni, akkor azt fogja használni az importált ár helyett. Ha a Flatio-n nincs semmilyen alkalmazandó speciális ár beállítása, akkor az importált árakat fogjuk használni. 

Az összes ár alkalmazásával kapcsolatos részletekért és konkrét példákért látogasson el az alábbi cikkek egyikébe, attól függően, hogy melyik channel managert használja: