Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Legjobb ár-érték arányú lakások pároknak a Flatio.hu-n

26. július 2021 · 2 perc

Pár jó példa felsorolása, lakások bemutatása

Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár jó példát a kiadó lakások közül pároknak és röviden bemutatjuk azokat a albérleteket amiket pároknak ajánlunk. Elsősorban a lakás méretét és elrendezését vettük alapul, továbbá az elhelyezkedését és az árát is. Az egyik ilyen példa az alábbi linken érhető el:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-9219

A lakás 50 négyzetméteres, tágas 20 négyzetméteres nappalival és egy külön 20 négyzetméteres hálószobával, ahol egy dupla ágy kapott helyet. Külön bejáratú fürdőszoba van a lakásban. A környék rendezett és jó az elhelyezkedése az albérletnek. A havi bérleti díj 169 ezer forint. 

További példa albérletnek, pároknak ezen a linken érthető el:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-8217

A lakás a Ráday utcában helyezkedik el, közel a bevásárló csarnokhoz és több tömegközlekedési lehetőséghez. A mérete a lakásnak kedvező pároknak, hiszen 66 négyzetméteres a lakás, tágas nappalival, külön hálószobával és külön bejáratú fürdőszobával. Az albérlet havi bérleti díja 168 ezer forint. 

Egy másik példa jó ár-érték arányú lakásra pároknak ezen a linken érhető el:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-12439

Az albérlet a Nyugati pályaudvar közelében található, a Csengery utcában, közel a tömegközlekedési lehetőségekhez. A lakás mérete 45 négyzetméter, a tágas nappaliban a hálórész a galérián kapott helyet. A lakás új bútorokkal van berendezve. A havi bérleti díj 130.5 ezer forint. 

Egy további példa jó ár-érték arányú lakásra pároknak a hetedik kerületben az alábbi linken érhető el:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-12576

Az albérlet a hetedik kerületben helyezkedik el, ahol korábban, a koronavírus előtti időszakban, kevés albérlet volt elérhető hosszú távú bérlésre. A lakás közel van a Gozsdu udvarhoz, a Kazinczy utcához. A 30 négyzetméteres albérlet az első emeleten helyezkedik el és galériázott. A galéria 6 négyzetméteres és egy dupla ágy kapott itt helyet. A lakás havi bérleti díja 148.5 ezer forint.

A fenti példák olyan elérhető kiadó lakások, amiket pároknak ajánlunk jó ár-értékben a főváros különböző pontjain. Olyan lakásokat válogattunk, ahol vagy külön hálószoba is van, vagy galériázott a lakás és ott háló rész lett kialakítva. Figyelembe vettük a lakások elhelyezkedését és a havi bérleti díjat is. Mindegyik lakásnál fontos szempont volt továbbá, a tömegközlekedés jó elérhetősége.

A legutóbb említett példa pedig a hetedik kerületben helyezkedik el, ahol korábban sokkal szűkebb volt a kínálat olyan lakásokból, amiket hosszú távra is ki lehet bérelni. Természetesen a honlapunkon további példákat is találni jó ár-érték arányú lakásokra pároknak akár a belvárosban vagy akár a külső kerületekben is. A honlapunkon a keresési feltételek között megadható, hogy 2 személynek, tehát párnak, keresnek albérletet.


Ossza meg ezt a cikket:
Javasoljuk
Miért érdemes középtávra kiadni ingatlant?
Milyen lakást válasszunk kollégium helyett Budapesten?
Milyen lakást vásároljunk albérletkiadás céljára Budapesten?