Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Bérleti szerződés Megváltoztathatók az adatok az aláírt Bérleti szerződésben?
Kategóriák

Megváltoztathatók az adatok az aláírt Bérleti szerződésben?

Igen, kivételes esetekben, lehetséges megváltoztatni az adatokat a már aláírt (és érvényes) Bérleti szerződésben.

A leggyakoribb változtatások a Bérleti szerződésben amit a bérlők kérnek az alábbiak:

Korábbi vagy későbbi beköltözés

Akár hamarabb vagy később akar beköltözni mint a megállapodott időpont, szükséges rögzíteni. Csak az ügyfélszolgálatunk tudja megváltoztatni a Bérleti szerződés kezdő időpontját. Azonban, először szükséges megbeszélnie a tulajdonossal - csak az ő beleegyezése alapján tehetjük meg a változtatást. Tehát, mielőtt megkeresi az ügyfélszolgálatot, kérje a tulajdonos beleegyezését valamilyen igazolással (például egy képernyőfotó a chat-ről ahol a tulajdonos hozzájárult a változtatásokhoz).

Az igazolás alapján, a jelenlegi Bérleti szerződésről az aláírás levételre kerül és a kezdő időpont meg lesz változtatva. Ezután a rendszer kérni fogja, hogy írja újra alá a jogosultsági kóddal, hasonlóan az első aláíráshoz - ezután, a Bérleti szerződés érvényessé válhat. Ha megfizette az első bérleti díjat, akkor nincs további teendője. 

Az ügyfélszolgálatot elérheti ezen a címen [email protected]

Tartózkodás meghosszabbítása

Ahogy megváltoztathatja a beköltözés vagy a kiköltözés időpontját komolyabb probléma nélkül, hasonlóan egyszerűen lehetséges a bérlés meghosszabbítása is. Különböző okai vannak a hosszabbításnak, de tény, hogy a tulajdonosoknak nincs problémájuk a bérlés meghosszabbításával, ha a lakás elérhető a kért időtartamban.

Azonban, ebben az esetben is, szükséges megbeszélni közvetlenül a tulajdonossal, aki egyszerűen meghosszabbíthatja a bérlést a Flatio applikációban az ügyfélszolgálat nélkül.

Más lakótársak rögzítése

Jelenleg, nem tudunk hozzáadni más személyt/személyeket a Bérleti szerződéshez a rendszerünkben. Azonban, kezelheti az ő/ők tartózkodását a bérelt lakásban a Bérleti szerződéshez készített kiegészítéssel. Tehát, ha szükséges más/mások tartózkodását kezelnie, keresse a tulajdonost, aki a Flatio applikációban elkészítheti a kiegészítést.

Egyéb változtatások

Szükséges más változtatás a Bérleti szerződésben? Például, megváltoztatni az adatokat a szerződésben vagy bármi más? Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal ezen a címen [email protected].