Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan működik a Flatio és miért tér meg Mik az előnyei, ha a Flatio-nál adom ki az ingatlanom?
Kategóriák

Mik az előnyei, ha a Flatio-nál adom ki az ingatlanom?

Amikor a Flatio-n keresztül ad bérbe, olyan bérlőkkel kerül kapcsolatba, akik különösen a havi bérlésben érdekeltek, ami gyakorlatban 1 hónaptól 1 évig terjedő foglalásokat jelent. Mivel lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját foglalási időtartam-preferenciáit beállítsa, olyan bérlőket is kaphat, akik még rövidebb vagy hosszabb foglalásokban érdekeltek.

Tehát, bár a középtávú bérbeadásra specializálódtunk, zökkenőmentesen kezeljük a rövid- és hosszú távú foglalásokat is. Platformunkat úgy terveztük, hogy páratlan rugalmasságot kínáljon, biztosítva, hogy mindent elérhet, akár hosszú tartózkodások közötti űrök kitöltését, akár a különböző foglalási időtartamokkal a bevételei maximalizálását!

Az ingatlan bérbeadása olyan bérlőknek, akik rövidebb időszakokra szeretnének maradni, különösen anyagilag előnyös a bérbeadók számára a hosszú távú bérbeadáshoz képest. Továbbfejlesztett bérleti beállításainknak köszönhetően lehetősége van különböző árakat beállítani a foglalás hossza, a különböző hónapok/évszakok és bármilyen specifikus időszakok (pl. fesztivál időpontjai, karácsonyi időszak, stb.) alapján. Ha nem bánja, hogy milyen hosszú a tartózkodás, akkor a Flatio egyszerűbb módot kínál a teljes kihasználtság eléréséhez egész évben.

A havi bérbeadás összességében könnyebb és kevésbé stresszes, mint a rövid távú bérbeadás. Kevesebb bérlő az év során azt jelenti, hogy a bérbeadónak kevesebb papírmunkát kell végeznie, kevesebb ügyet kell intéznie és kevesebb takarítást kell szerveznie a következő bérlők számára. És a kivételes StayProtection tervünkkel, amelyet az AXA-val együttműködésben hoztunk létre, az öt legnagyobb biztosító közül az egyikkel, fedezve van, ha váratlan helyzet adódik.

Kifejlesztettünk egy alapos és folyamatosan fejlődő Bérbeadásaim webalkalmazást is, amelyhez hozzáférést kap, amint regisztrál a Flatio-n. Ez az alkalmazás áttekintést nyújt az ingatlanjairól, bérlőiről, bérleti szerződéseiről és fizetéseiről. Rendszerünk automatikusan figyelemmel kíséri a bérleti díj fizetéseket, és mindig időben tájékoztatást kap bármilyen túlfizetésről vagy hátralékról.

És hogy a bérbeadási folyamatát a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük, egy dedikált Ügyfélszolgálat áll rendelkezésére, hogy segítsen bármilyen helyzetben, amely bármikor felmerülhet.

Segített ez a cikk?