Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek StayProtection bérlőknek Mik a Bérlőknek járó Stay Benefits szolgáltatások, és mikor alkalmazandók?
Kategóriák

Mik a Bérlőknek járó Stay Benefits szolgáltatások, és mikor alkalmazandók?

A Stay Benefits Bérlőknek - Powered by AXA a StayProtection csomagban a biztonság egy plusz rétegeként szolgál. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a fedezet nem vonatkozik akármilyen foglalásra, mivel a bérbeadó profilbeállításaitól függ (erről alább olvashat bővebben).

Mit tartalmaz a Stay Benefits Bérlőknek?

  • Segítségnyújtási szolgáltatások (legfeljebb 500€ bérleti szerződésenként)
    • Az asszisztencia-szolgáltatásokat a háztartásban felmerülő vészhelyzetekben veheti igénybe, például segítséget kérhet internetkapcsolati problémákkal, áram-/gáz-/fűtési problémák kezelésével, beszorult ajtó vagy egy háztartási készülék meghibásodásával kapcsolatban. 
  • Felelősségbiztosítás (legfeljebb 20 000 bérleti szerződésenként)
    • Amennyiben Ön véletlenül kárt okozna az ingatlanban tartózkodása alatt, a biztosításból fedezheti a költségeket. Ez az alábbiakban keletkezett károkra vonatkozik:
      • a bérbeadó tulajdonát képező ingóságok, amelyek a bérbeadó háztartási felszerelését képezik;
      • a lakóegység szerkezeti elemei (pl. falak, ablakok, ajtók, konyhabútor).

Mindehhez az AXA 24/7 online támogatása is jár.

Ne feledje azonban, hogy köteles gondoskodni arról, hogy a biztosítási esemény ne következzen be, különösen nem szegheti meg a veszély elhárítására vagy csökkentésére irányuló kötelezettségeit.

További információk arról, hogy mi tartozik és mi nem tartozik a biztosítási fedezet alá, az Általános Biztosítási Kötvényben találhatóak.

Mikor érvényesek a Stay Benefits előnyei a foglalásomra?

A Stay Benefits nem minden foglalásra vonatkozik, mivel ez a bérbeadó profilbeállításaitól függ. Azonban a legtöbb foglalás, amely nem igényel kauciót, tartalmazza a Stay Benefits csomagot. Felhívjuk figyelmét, hogy ha kaució fizetése szükséges, a Stay Benefits nem alkalmazható a foglalásra, mivel a kaució helyettesítő fedezetként szolgál.

Arról, hogy igénybe vehető-e a fedezet, mindig a foglalási kérelem benyújtása előtt tájékozódhat a hirdetési részletekben. Ha inkább a Stay Benefits fedezetet szeretné igénybe venni, akkor a "Stay Benefits - Powered by AXA" szűrő opciót is használhatja, hogy csak azokat a szálláshelyeket lássa, amelyek ezt az extra biztosítást kínálják.