Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak StayProtection bérbeadóknak Mi a Rental Insurance - Powered by AXA és ki veheti igénybe?
Kategóriák

Mi a Rental Insurance - Powered by AXA és ki veheti igénybe?

A Flatiónál a legmagasabb szintű biztonságot és védelmet szeretnénk nyújtani azoknak a bérbeadóknak, akik ránk bízzák ingatlanjaikat.

Ezért kötöttünk partnerséget az AXA-val, a világhírű francia multinacionális biztosítótársasággal, hogy bérbeadóinknak egy nagyon versenyképes biztosítási csomagot kínáljunk "Rental Insurance - Powered by AXA" néven, amely a StayProtection csomagunk részét képezi.

Ki veheti igénybe a Flatio Rental Insurance?

Ezt az ingyenes Rental Insurance szolgáltatást automatikusan alkalmazzuk minden olyan foglalásra, amely nem igényel kauciót (kivéve, ha Ön nem kapcsolja ki a biztosítási opciót a profiljában). Ez azt jelenti, hogy a Rental Insurance nem alkalmazható olyan foglalásokra, amelyekhez kauciót kell fizetni, mivel a kaució helyettesítő fedezetként szolgál.

  • A Spanyolországon kívüli hirdetések esetében ez azt jelenti, hogy ha a bérbeadó 180 napos vagy annál hosszabb tartózkodás esetén kauciót kér, a Rental Insurance legfeljebb 180 napos foglalásokra vonatkozhat. A 180 napnál hosszabb tartózkodás esetén a bérbeadónak maga a kaució nyújt fedezetet, ezért a biztosítás nem alkalmazható.
  • A spanyolországi hirdetések esetében, ahol a foglalási időtartamtól függetlenül kell kérni a kauciót, bizonyos régiók jogi szabályozása miatt, ez azt jelenti, hogy a Rental Insurance csak akkor alkalmazható, ha nem kérnek kauciót.

Mire terjed ki a Rental Insurance?

A Rental Insurance a bérelt ingatlanban bekövetkezett károkra terjed ki. Felhívjuk figyelmét, hogy nem helyettesíti a vagyonbiztosítást - ebben a cikkben megnézheti, hogyan működnek együtt a különböző biztosítási konstrukciók.

A Rental Insurance különböző szempontokra nyújt fedezetet. Ezek közé tartozik a vagyoni kár, a jövedelemkiesésre és a másoknak okozott kár. A biztosítás kiterjed a és az olyan segítségnyújtási szolgáltatásokra is, mint a kártevőirtás, a háztartási gépek javítása, az informatikai segítségnyújtás. A jogi védelem és a 24/7 online támogatás is benne foglaltatik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a biztosítási fedezetre minden esetben bizonyos feltételek vonatkozhatnak. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Rental Insurance mit fedez és mit nem, kérjük, látogasson el erre az oldalra.

Hogyan viszonyul a Flatio Rental Insurance a hasonló biztosítási konstrukciókhoz?

Ebben a táblázatban láthatja, hogy a mi Rental Insurance szolgáltatásunk hogyan viszonyul a többi nagy bérbeadás platformok által kínált tervezetekhez 2023 márciusától.

Flatio A versenytársak biztosítása***
Felelősségbiztosítás (20 000 EUR*)
Anyagi kár
Kutya/macska károk
Más személynek okozott kár
Bevételkiesés**
Segítségnyújtási szolgáltatások biztosítása (500 EUR*)
Meghibásodás
Megsemmisítés, kártevők elleni védekezés és fertőtlenítés
Az ajtó és a zár beszorulása
Háztartási készülékek javítása
Informatikai segítségnyújtás (2 x 60 perces konzultáció)
Jogvédelmi biztosítás (1000 EUR*)
Az ügy rendezése max. 30 napon belül
24/7 online támogatás

* A feltüntetett összeg 1 bérleti szerződésre vonatkozik.

** Ez a fedezet csak akkor érvényes, ha a bérbeadó az előző bérlő által okozott kár miatt nem tud új bérlőt fogadni és nem terjed ki a ki nem fizetett bérleti díjakra. A bevételkiesés legfeljebb kéthavi bérleti díjnak megfelelő összegre korlátozódik.

*** Az összehasonlítás a vezető versenytársak platformjainak 2023. márciusi adatain alapul. A konkrét részletekkel, korlátozásokkal és kivételekkel kapcsolatos további információkért lásd ezt a cikket.