Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan működik a Flatio és miért tér meg A bérlők ellenőrzöttek?
Kategóriák

A bérlők ellenőrzöttek?

A cikket a 13. 6. 2024 oldalon frissítették.

Ebben a cikkben megtudhatja, hogy a Flatio milyen módszereket használ a Flatio-nál hirdetett bármely ingatlannál a bérlők ellenőrzésére.

Tudjuk, hogy fontos bizalommal lenni a bérlő iránt, akit szállásra kíván fogadni az ingatlanában. Ezért mindent megteszünk, hogy ellenőrizzük a Flatio bérlőket és biztosítsuk, hogy rendelkezésére álljon minden szükséges információ a következő módon:

  • Profil létrehozása
    Minden bérlőtől megkérjük, hogy töltse ki a profilját a lehető legteljesebben, megadva minden lényeges információt (pl. miért keres szállást, kivel fog élni, hol dolgozik/tanul, és milyen személyiségű) és hozzáadva a profilfotóját.

  • Email ellenőrzése
    Bár az email ellenőrzése jelenleg opcionális, mindig láthatja, hogy a bérlő ellenőrizte-e az email címét és biztos lehet benne, hogy az illetőé. Alternatív megoldásként a bérlők összeköthetik a Flatio profiljukat a Google/Apple/Facebook fiókjukkal, ami automatikusan ellenőrzi az adott email címet.

  • Korábbi bérbeadóktól származó értékelések
    Ha a bérlő már tartózkodott egy ingatlanban a Flatio-n keresztül, rendelkezésére áll a korábbi bérbeadó értékelése. Ezek az értékelések még a bérlő kommunikációjának és tisztaságának értékelését is tartalmazzák, együtt az információval, hogy ajánlják-e a bérlőt vagy sem.

Ez az információ áttekintést adhat arról, hogy kik a bérlők és megbízhatóak-e. Ha valaha is bizonytalan lenne, mindig választhatja, hogy kapcsolatba lép a bérlővel és kérhet további információkat mielőtt döntene a foglalási kérelmükről.

Segített ez a cikk?