Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan működik a Flatio és miért tér meg Ha a Flatio-n keresztül adok ki, van bérleti szerződés?
Kategóriák

Ha a Flatio-n keresztül adok ki, van bérleti szerződés?

A cikket a 7. 6. 2024 oldalon frissítették.

Kíváncsi, hogyan működnek a bérleti szerződések és hogyan köttetnek? Nézze meg ezt a cikket, ahol a bérleti szerződés sablonját is megtekintheti!

A Flatio lebonyolítja a teljes bérleti szerződés aláírási folyamatát mind a bérlők, mind a bérbeadók számára. Egy egységes bérleti szerződést biztosítunk (megtekintheti a sablonját itt), amely minden bérleti típusra alkalmas.

Ha bármilyen okból a bérleti szerződés nem felel meg Önnek, azt módosíthatja egy általános módosítással. Azonban a módosítás nem ellentmondhat az általános szerződési feltételeknek és alá kell írnia a másik szerződő félnek.

A bérletet magát is aláírják mindkét szerződő fél. A bérbeadók a foglalási kérelem elfogadásával írják alá a bérletet, míg a bérlők online írják alá egy SMS-ben küldött hitelesítő kód segítségével, majd feltöltenek egy azonosító dokumentum másolatát és benyújtják az első bérleti díjat.

Amint a bérleti szerződés aláírási folyamatának minden lépése teljesült, a bérleti szerződés érvényessé válik és a bérlőnek és a bérbeadónak minden benne foglalt feltételnek és kikötésnek meg kell felelnie. A nem megfelelő teljesítés büntetésekkel járhat, amelyek mind a bérleti szerződésen, mind a szerződési feltételeken alapulnak.

Segített ez a cikk?