Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Hogyan működik a Flatio? Biztonságosak a Flatio albérletei?
Kategóriák

Biztonságosak a Flatio albérletei?

Igen, azok! Amikor eldönti, hogy melyik bérleményt foglalja le, figyelembe veheti a valódi bérlők rendelkezésre álló értékeléseit, amelyek a bérbeadók profiljában találhatók, vagy dönthet más rendelkezésre álló ellenőrző címkék alapján is.

A teljes bérlést egy egységes bérleti szerződés szabályozza, amely közvetlenül a bérlő és a bérbeadó között jön létre, és mindkét fél számára kiegyensúlyozott - mindkettőjüket ugyanazok a jogok illetik meg.

A Flatio-nál még az első bérleti díjat sem kell előre kifizetnie a bérbeadónak, aki ezután megtagadhatja a szállás átadását, vagy megszakíthatja a kommunikációt. Az első bérleti díjat csak a zökkenőmentes átadás megerősítése után vagy automatikusan a bérleti időszak kezdetétől számított 3 nap elteltével továbbítjuk a bérbeadónak (ekkor feltételezzük, hogy nem merült fel probléma). 

Hasonlóképpen, ha a bérlemény nem felel meg a foglalási kérelem benyújtásakor a hirdetésben szereplő leírásnak, Önnek lehetősége van elállni a szerződéstől, és joga van a teljes első bérleti díj és a szolgáltatási díj visszatérítésére, valamint egy tartalék szállásra. A Beköltözési Garanciáról itt olvashat bővebben.

Ezen felül a bérleti időszak alatt hozzáférhet egy segítőkész ügyfélszolgálathoz, amely megoldja az esetlegesen felmerülő, közvetlenül a bérbeadóval nem megoldható problémákat. Mi minden egyes nap itt vagyunk Önért.

További információért tekintse meg a bérlők számára készült kivételes StayProtection szolgáltatásunkat, amely fedezetet nyújt az esetlegesen felmerülő váratlan helyzetekre.