Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

5 olcsó, de hasznos dekorációs elem, hogy vonzóbbá tedd a kiadó lakásodat

11. június 2021 · 2 perc

Hogyan rendezzük be a lakásunkat, hogy vonzó legyen a bérlők számára?

Az albérletkiadás tippek e része arról szól, hogyan tegyük vonzóvá a lakást a bérlők számára. Amennyiben bútorozottan adjuk ki a lakást akkor a lakásberendezési tippek segítenek eligazodni a legfontosabb szempontok között. Főleg kisebb lakásokat ne zsúfoljunk teli bútorokkal, figyeljünk az egységes stílusra és, hogy a bútorok legyenek funkcionálisak, például az ágy mérete igazodjon a helység méretéhez, legyen elég tároló hely a ruháknak és egyéb használati tárgyaknak. A konyha legyen tiszta és például helyezzünk el a konyha méretének megfelelő étkező asztalt. Tegyük otthonossá a lakásunkat például a bútorokkal színben harmonizáló függönyök felszerelésével és például megfelelő méretű szőnyegekkel.


Dekorációs tippek

A lakásberendezés tippek albérlet esetén főleg a dekorációs tippeket jelentik. Sok különböző lakásdekorációs tippet olvashatunk albérlet kiadásához, ugyanakkor a legfőbb szempont az legyen, hogy a lakás megtekintésekor a bérlőknek kellemes benyomásuk legyen a lakásról és, hogy az albérlet otthonosság érzetét keltse bennük. Például tegyünk pár képet a falakra, egy két növényt vagy virágot az ablakokba, vagy ha van erkély a lakáshoz, akkor az erkélyre is kihelyezhetünk virágokat és növényeket. A nappaliban egy stílusosan elhelyezett váza vágott virággal vagy díszpárnák a kanapén szintén olyan tippek lakáskiadáshoz, amivel vonzóbbá tehetjük a lakást. 


Lakásdekorációs elemek (tükrök, lámpák, textilek, tárolók stb.)

A lakásdekorációs tippek között fontos megemlíteni a tükröket, lámpákat, textileket és például a tárolókat az albérlet kiadása előtt. Helyezzünk el egy egész alakos tükröt az előszobában vagy a közlekedőben. Ügyeljünk, arra, hogy a lámpák működjenek és megfelelő fényviszonyokat és világítást biztosítsanak a különböző helységekben. A lámpákkal kapcsolatban, amellett, hogy fontos lakásdekorációs elemek, érdemes arra is figyelni, hogy energiatakarékos izzókat használjunk, hiszen ez jelentősen csökkentheti az albérlet rezsijét és így vonzóbb lesz a bérlők számára.

A textileknél külön kiemeljük, hogy a megfelelő, színben és anyagában harmonizáló függönyök felszerelése nagyban növeli az albérlet otthonosságát, figyeljünk arra is, hogy az albérlet megmutatása előtt a függönyöket mossuk ki és az ablakokat is tisztítsuk meg. A megfelelő mennyiségű és minőségű tároló szintén a lakásberendezés tippek fontos eleme. Főleg kis méretű lakásoknál fontos, hogy jól használjuk ki a tereket és készítsünk akár méretre gyártott tároló bútorokat. Amennyiben a lakás kialakítása olyan, hogy van külön gardrób, akkor érdemes ezt a helységet a leghatékonyabban berendezni, hogy minél több mindent lehessen ott tárolni. A tisztító szereknek érdemes külön tárolót kialakítani például a fürdőszobában. A tárolók kapcsán még fontos megemlíteni például a porszívó elhelyezésére előre kialakított helyet. 


Csatlakozzon több száz elégedett tulajdonoshoz! Minden online történik a Flatio-n, így több ideje lesz és kevesebb gondja.

Ossza meg ezt a cikket:
Javasoljuk
Miért érdemes középtávra kiadni ingatlant?
Milyen lakást válasszunk kollégium helyett Budapesten?
Milyen lakást vásároljunk albérletkiadás céljára Budapesten?