Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Miért éri meg a Flatio.hu-n lakást hirdetni?

5. május 2021 · 3 perc

Flatio.hu használata, rövid bemutatása

A Flatio.hu alapvetően középtávra kiadó lakásokat kínál az európai fővárosok többségében és számos más vidéki nagyvárosban is. A középtávra kiadó albérletek mellett megtalálhatók a kínálatban azok a lakások is, amiket hosszú távra hirdetnek kiadásra. A Flatio.hu lakáskiadás portál, ahol több paraméter megadásával akár térképes nézetben is válogathat a kiadó albérletek között. Budapesten is jelen vagyunk az albérlet kiadása piacán és a itt is a rövidtávú lakáskiadás mellett a kínálatunk a középtávra és a hosszútávra kiadott lakásokat hirdeti. 


Miben más a Flatio.hu a többi lakáskiadó portálhoz képest?

A Flatio.hu főleg középtávra kiadó lakásokat kínál, tehát kimondottan nem a rövidtávú lakáskiadási portálokhoz hasonlítható. A középtávú lakáskiadás jellemzően pár hónaptól az egy évig tartó bérleti időszakot jelöli. Jellemzően azok keresnek nálunk kiadó albérletet, akik több hónapig tartózkodnak egy városban a tanulmányaik, a munkájuk vagy akár az utazásuk miatt. Abban is nagyban eltér a Flatio.hu a többi hirdetési portáltól, hogy sok lakást kaució nélkül lehet kibérelni. A Flatio.hu fizetési rendszere biztonságot jelent mind a bérbeadó, mind a bérlő számára és a bérbeadó nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy ne kapja meg a bérleti díjat. A honlapunkon elérhető lakások bérbeadóiról rövid bemutatkozást olvashatnak az érdeklődők, továbbá, a bérlők számára elérhetők a korábbi bérlők értékelései az adott kiadó lakásról és a bérbeadóról. További eltérés a többi lakáskiadó portálhoz képest, hogy a lakások hirdetéseihez virtuális túra feltöltésére van lehetőség, ez által az érdeklődő bérlők jobb és átfogóbb képet kapnak a kiadó lakásról. 


Virtuális túra bemutatása, hogyan működik

A virtuális túra feltölthető a kiadó lakás hirdetéséhez a Flatio.hu oldalon. A túra segítségével körbe járható a lakás. A lakásról és a házról ahol található illetve a környékről fotók készülnek az ablakokból látható kilátással együtt. Ezek a fotók össze vannak fűzve és az érdeklődők már mielőtt megnéznék, a lakást egy benyomást kapnak a kiadó albérletről. A virtuális túrát végig járva, az utcáról felmehetünk a lakásba és körbejárhatjuk a helységeket, megnézhetjük a lakás elrendezését, a bútorokat és például a fényviszonyokat is. A virtuális túrával ellátott hirdetések népszerűek az érdeklődők között, mert a túra által sokkal jobban el tudják képzelni a lakást és gyorsabban tudnak dönteni arról, hogy meg akarják e nézni az adott kiadó lakást vagy sem. A bérbeadónak is hasznos a virtuális túra a hirdetésben, mert ez által sok kérdésre már választ kap az érdeklődő illetve időt is spórol, hiszen azoknak nem kell megmutatnia a lakást, akiknek a virtuális túrából kiderül, hogy valamilyen paraméter esetleg nem felel meg. 


Miben segíti a Flatio.hu a lakáskiadókat?

A Flatio.hu lakáskiadásra specializálódott portál ahol hatékonyan lehet az albérlet kiadása Budapesten. A Flatio.hu abban segíti a lakáskiadókat, hogy a sikeres lakáskiadáshoz segít a jó hirdetés elkészítésében, az által, hogy az összes olyan adatot meg lehet adni, ami az érdeklődőknek fontos a keresésnél. Részletesen meg lehet adni a lakás felszereltségét és a fizetési kondíciókat. A lakás hirdetéséhez fotókat, leírást és virtuális túrát is lehet készíteni és a bérbeadónak van lehetősége röviden bemutatkozni. A Flatio.hu térképen is elhelyezi a kiadó lakást, így is segíti az érdeklődőket a keresésben és a bérbeadókat abban, hogy minél hamarabb találjanak bérlőt. 


Csatlakozzon több száz elégedett tulajdonoshoz! Minden online történik a Flatio-n, így több ideje lesz és kevesebb gondja.

Ossza meg ezt a cikket:
Javasoljuk
Miért érdemes középtávra kiadni ingatlant?
Milyen lakást válasszunk kollégium helyett Budapesten?
Milyen lakást vásároljunk albérletkiadás céljára Budapesten?